• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    CROME
    CROME --- ---
    Navic povazovat dnes beznej skunk za neskodnou travicku je fakt zasadni omyl
    Smoking skunk cannabis triples risk of serious psychotic episode, says research | Society | The Guardian
    https://www.theguardian.com/...iety/2015/feb/16/skunk-cannabis-triples-risk-psychotic-episodes-study
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    CROME: socialne pravni skolu, obor pece o nemocne a postizene. Vos zamereni na adiktologii a socialni/psychogickou pomoc zavislym.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    BRKODLAK: mam 18 let osobnich zkusenosti jako adept na lecbu konopim. Takze bohuzel pro tebe a pro kamarady co trpej (taky znam tyhle pripady) jste stale v mensine a naviv to muzou byt dost dobre psychosomaticky projevy (podle x studii skutecne velka vetsina abst. priznaku po trave vznika psychosomaticky). Fyzicka zavislost je velmi vzacna. Psychicka je bezna.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GENERIXX: tak ještě šup do praxe a zkoušet ty spálenky znova naučit mluvit.... abychom jako věděli jestli se bavíme o tom samým.
    CROME
    CROME --- ---
    GENERIXX: mas na to relevantni studie nebo jen dojmy?
    cos studovala? marihuanologii?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    GENERIXX: no, nebylo by marný na to udělat nějakou anketu, alespoň na nyxu, potkal jsem hodně lidí, co trpěli stejně, a to minimum co ne, jsem považoval za sebeklamáry
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    BRKODLAK: corner case. Neda se to aplikovat plosne a procentuelne jsi vyjimka.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CROME: jako taky jsem v začátcích myslel, že je to úplně neškodnej všelék, žádná závislost a tak, ale při první pauze jsem měl jasno :D nechápu, že si to lidi nedokážou přiznat i po letech, kdy na to zákonitě museli přijít. btw. v nové legalizaci se tomuhle problému maj věnovat, tak su zvědavé, co tam bude...
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    PALEONTOLOG: ja to studovala, takze brecis na spatnym hrobe. To jak se u nas v republice naklada se zavislejma a z uzivatelema drog je dlouhodobe spatne.
    L4MA
    L4MA --- ---
    CROME: hulil si to, jo? :)

CROME
    CROME --- ---
    BRKODLAK: von je vubec pruser, ze se legalizaci tady venujou vetsinou jen naprosty blazni a esoterici a ignoranti, tim tomu tematu fakt delaj medvedi sluzbu
    CROME
    CROME --- ---
    VYHULENY_UFO: tak urcite, ale pak musej dostat kour, ze se poserou...o tom je tu i rec myslim
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CROME: pruser je, ze mafianci muzou vydelavat i na legalnich drogach. kauza s padelanym chlastem a otravenejma lidma to ukazala dost jasne.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    GENERIXX: jako jestli se věnuješ legalizaci konopí na politické úrovni, a dokážeš napsat, že nevzniká fyzická závislost, tak se nedivím, že to tady vypadá, tak jak to vypadá.
    ty zimnice a další super abst. příznaky jsem měl jako z něčeho jinýho?
    TMH
    TMH --- ---
    DRY_ROT
    DRY_ROT --- ---
    Muze mi, prosim Vas, nekdo vysvetlit, jak lze vyuzit 200 kytek skera jednim clovekem, spolecensky neskodlivym zpusobem? Diky.
    CROME
    CROME --- ---
    GENERIXX: mno tak o drogas vis evidentne hovno ale v post-truth a alt-faktech tedy exelujes :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GENERIXX: fyzická závislost není jediný riziko drog. pro tebe bohužel. nech toho a dovzdělej se. těch vypálených makovic je plno nemálo ordinací. u kávy máš stejnej absťák jako u trávy. nectu mastersova, bavím se s adiktologama. měj se.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    PALEONTOLOG: LOL :D Tohel jsi vazne nenapsal, ze ne? Ted uz vim, ze nema smysl se s tebou dale o tom bavit :D To cos naspal je tendencni picovina. Davalo by to smysl tehdy, pokud by na trave vznikala fyzicka zavislost, coz neexistuje. Pokud si kourenim travy sam uzenes psychozu (trva to docela slusne dlouho, nez se to rozvine) a to tim, ze si i presto co ti posledne "bylo blbe" zakouris znova, jsi debil. U alkace a kafe mas abstak, kdyz si nedas, je pro tebe xkrat tezsi si tu latku nedat a predejit rozvijeni problemovych stavu.. Takze bych ti doporucovala treba knihy od Mastersove ohledne pusobeni psychoaktivnich latek na mozek.. Dikycau..
    CROME
    CROME --- ---
    aby bylo jasno ja jsem pro legalizaci cehokoliv, vcetne heraku, ale sere me kdyz na drogach nakej zmrdecek mafianek vydelava+kriminalita co je na to navazana
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam