• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    CROME: to je prave to co jste od zacatku nepochopili. Nehodlam ho obhajovat a zastavit jeho stihani. jen se nehodlam angazovat ve snazeni za nasazeni nejprisnejsiho trestu a zajistit aby za to sel do vezeni.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GENERIXX: není výjimkou, že se lidi se stejným množstvím informací rozchází v názorech. debata by neměla být osobní, ale stala se. osobně některý tvrzení nepovažuju za platný a podle mýho názoru se vymykají klasické farmakologii kanabonoidů. skutečně nepovažuju volnou distribuci konopí za dobrou už jen proto, že nevíš jak mladej člověk s ní začne experimentovat, s jakou dispozicí. takže nepovažuju pěstování polé trávy a její prodej za společensky nebezpečnou věc a zároveň si myslím, že si Jahrider kriminál v podobě celu předběžného zadržení poměrně pracně vysloužil.
    CROME
    CROME --- ---
    L4MA: irelevantni lamo
    CROME
    CROME --- ---
    GENERIXX: no debata vznikla ,ze ty obhajujes nekoho kdo ve velkem vyrabi a distribuuje fet....a tvrdis, ze to fet neni a ze je to nespravedlnost.
    (btw kazda psychoaktivni latka je fet)
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    CROME: nestudovala jsem jen tuhle skolu. Obory chemie a biologie jsou mi velmi blizke a 18 let se venuju studiu dopadu marihuany na cloveka. Sama bych uzivani rozmlouvala cloveku co by mi tvrdil, ze je mu po tom blbe a miva schizy. Stejne tak existujou lidi co se stavaj kterenama po trech pivech a jinej vyzunkne dve flasky rumu a je stale pricetnej a chova se normalne.
    L4MA
    L4MA --- ---
    CROME: klasicky zabijacky skero z ceskyho pole s kukrici...
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    CROME: opet, Darwin, trava za to ze ji kouris nemuze. Srovnej si pojmy pls... Navic venku fakt takovouhle travu v cechah vypestujes jen s tezi, takze se to zcela netyka Jahriderova pripadu, tam jde o beznou travu.
    CROME
    CROME --- ---
    GENERIXX: to neni zrovna expertiza na chemii ci medicinu, pokud se bavime o nebezpecnosti drog ze?
    CROME
    CROME --- ---
    Navic povazovat dnes beznej skunk za neskodnou travicku je fakt zasadni omyl
    Smoking skunk cannabis triples risk of serious psychotic episode, says research | Society | The Guardian
    https://www.theguardian.com/...iety/2015/feb/16/skunk-cannabis-triples-risk-psychotic-episodes-study
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    CROME: socialne pravni skolu, obor pece o nemocne a postizene. Vos zamereni na adiktologii a socialni/psychogickou pomoc zavislym.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    BRKODLAK: mam 18 let osobnich zkusenosti jako adept na lecbu konopim. Takze bohuzel pro tebe a pro kamarady co trpej (taky znam tyhle pripady) jste stale v mensine a naviv to muzou byt dost dobre psychosomaticky projevy (podle x studii skutecne velka vetsina abst. priznaku po trave vznika psychosomaticky). Fyzicka zavislost je velmi vzacna. Psychicka je bezna.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GENERIXX: tak ještě šup do praxe a zkoušet ty spálenky znova naučit mluvit.... abychom jako věděli jestli se bavíme o tom samým.
    CROME
    CROME --- ---
    GENERIXX: mas na to relevantni studie nebo jen dojmy?
    cos studovala? marihuanologii?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    GENERIXX: no, nebylo by marný na to udělat nějakou anketu, alespoň na nyxu, potkal jsem hodně lidí, co trpěli stejně, a to minimum co ne, jsem považoval za sebeklamáry
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    BRKODLAK: corner case. Neda se to aplikovat plosne a procentuelne jsi vyjimka.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CROME: jako taky jsem v začátcích myslel, že je to úplně neškodnej všelék, žádná závislost a tak, ale při první pauze jsem měl jasno :D nechápu, že si to lidi nedokážou přiznat i po letech, kdy na to zákonitě museli přijít. btw. v nové legalizaci se tomuhle problému maj věnovat, tak su zvědavé, co tam bude...
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    PALEONTOLOG: ja to studovala, takze brecis na spatnym hrobe. To jak se u nas v republice naklada se zavislejma a z uzivatelema drog je dlouhodobe spatne.
    L4MA
    L4MA --- ---
    CROME: hulil si to, jo? :)

CROME
    CROME --- ---
    BRKODLAK: von je vubec pruser, ze se legalizaci tady venujou vetsinou jen naprosty blazni a esoterici a ignoranti, tim tomu tematu fakt delaj medvedi sluzbu
    CROME
    CROME --- ---
    VYHULENY_UFO: tak urcite, ale pak musej dostat kour, ze se poserou...o tom je tu i rec myslim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam