• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      VYHULENY_UFO: jenom pro id generix dodam, ze ty tri odstavce, ktery se prezentujou jako piratska vize protidrogove politiky je jakoby ji psalo dite. jako legalizaci vsech drog odvozovat od deregulace drzeni v portugalsku, to chce hodne heraku v mysli
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      kristovanoho
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      Mimochodem asi vetsina z vas netusi co vse obnasi pojem legalizace. O co se snazime je velice strucne vysvetleno zde. Jah by timto systemem dost pravdepodobne neprosel.

Psychotropní látky - Pirati.CZ
      https://www.pirati.cz/program/psychotropni_latky
      FARSTEPPA
      FARSTEPPA --- ---
      VEX: Jasne, proto v Cesku neni nikdo nezletily kdo kouri ani nevyzkousel alhokol. Ocividne to funguje brilliantne!
      VEX
      VEX --- ---
      FARSTEPPA: To není moje logika. Alkohol a cíga sou legální, proto tam existujou páky aby k tý distribuci mladistvým nedocházelo ty logiko:D
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      VEX: VYHULENY_UFO: ani jednou jsem tu nerekla, ze by ho meli osvobodit nebo ze by ho nemeli soudit ci ze neudelal nic spatne. Jen jsem se vyjadrila k tomu, ze nehodlam z tohoto duvodu nijak pomahat tomu aby dostal co nejtezsi trest. Navic tyhle fenomeny co tu rikate se ho tykaly jen okrajove a dost pochybuju ze Jah a jeho distribuce stoji za zkurvenyma zivotama vysocinsky mladeze.
      FALLENGEMINI
      FALLENGEMINI --- ---
      FARSTEPPA: tehle typ argumentacni demagogie miluju))
      FARSTEPPA
      FARSTEPPA --- ---
      VEX: Tim padem ti museji distributori alkoholu a cigaret hodne ublizovat, ktery kdyby neexistovali, nedostalo by se to k detem (s tvoji logikou)
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      to furt resite jestli je 600 kytek ok a nebo neni?
      ne neni a neni co resit.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Obhajovat cloveka kteryho trava zivila je mimo. Sorry Nelo, jeho nejaka legalizace nezajima, jen se po ni veze aby ospravedlnil ty stovky kytek. Zeptej se sama sebe, co bude delat az bude trava kegalni. Myslis ze nastoupi do Mekace?
      VEX
      VEX --- ---
      ANDY_WARHOL: Mně teda ubližuje, když někdo pěstuje pole kytek. Z těhle políček se to pak dostává mládeži a půlka s tím má následně problémy. A řikat, že lidi nemaj bejt čuráci a maj sami vědět, kdy maj dost, že tráva za jejich problémy nemůže, je prostě mimo. Bez toho distributora by se to k dětem nedostalo. Takže ať kouká za ty kytky sedět. To neni pět rostlinek doma ve skleníku.
      KOCMOC
      KOCMOC --- ---
      Ale zpatky k tematu, nejak bych to sumarizoval a teda mi vychazi, ze vetsina by tady byla rada, aby misa sedel financni delikty a ne stovky kytek, ktery pestoval v podmince. Takze jestli ma sedet za kytky, tak byste radeji, aby byl osvobozenej a fungoval dal? Orientuju se v tom?
      KOCMOC
      KOCMOC --- ---
      DOGGY: Dycky se najde urcita mnozina, co vidi vec jinak. S tim se pocita a nema cenu se s tou mnozinou prit o to, ci nazor je lepsi nebo horsi. No a pokud ses konfrontovanej s pocetne vetsi skupinou, ktera ma opacnej nazor, tak neudelas stejne nic. Umlatej te cepicema jak se rika. Ale jen z jejich pohledu. Ale tak to snad vis jak tyhle banalni principy fungujou ne...
      KOCMOC
      KOCMOC --- ---
      DOGGY: To byla hluboka myslenka, smekam predkozku
      DOGGY
      DOGGY --- ---
      KOCMOC: ty musis mit dost jednoduchej svet :)
      KOCMOC
      KOCMOC --- ---
      ANDY_WARHOL: Ja ti rozumim, ale to je bohuzel jen nerealny prani. Takze osobne sem rad, ze ho mozna nekdo klepne pres pazoury za cokoliv. Btw ten by se cejtil ublizenej i kdyby sedel za zproneveru a machinace. A jeho fans by to samozrejme videli stejne. Se bojis toho, ze kdyz mu daj basu za growing a vyleze, tak bude neco jako ernesto guevara a pojede na alegorickym voze v cele million marihuana march s kytkou v ruce?
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      ANDY_WARHOL: lepe bych to nenapsala.
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      KOCMOC: ja bych chtel aby byl pred souden za podvody na lidi.
      to ze nekdo pestuje kytky mi nijak neublizuje, tobe snad jo ? za to podelavani na party me sere z principu, protoze jsem muzikant. to je imho ten zakladni rozpor zde.
      KOCMOC
      KOCMOC --- ---
      ANDY_WARHOL: Aaale protoze je tady kazdej druhej predplatitel reflexu, rad si "pohuli spicka" a ludvajs je ve vazbe kvuli pouhym 600 kytiskam chudacek, tak s nim halt cejtej jako se soudruhem partyzanem no. Staci si precist ty slinty niz a mas jasno. To pak minusky litaj no ;)
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      KOCMOC: To ze s tebou někdo nesouhlasí, neznamená, ze je jeho spriznena dusicka ;-)
      KOCMOC
      KOCMOC --- ---
      ja sem si jen chtel proklepnout, kolik tady ma ten jestirek spriznenejch dusicek... a tak nejak sem to cekal ;)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam