• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      DOGGY
      DOGGY --- ---
      KOCMOC: ty musis mit dost jednoduchej svet :)
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      KOCMOC: ja bych chtel aby byl pred souden za podvody na lidi.
      to ze nekdo pestuje kytky mi nijak neublizuje, tobe snad jo ? za to podelavani na party me sere z principu, protoze jsem muzikant. to je imho ten zakladni rozpor zde.
      KOCMOC
      KOCMOC --- ---
      ANDY_WARHOL: Aaale protoze je tady kazdej druhej predplatitel reflexu, rad si "pohuli spicka" a ludvajs je ve vazbe kvuli pouhym 600 kytiskam chudacek, tak s nim halt cejtej jako se soudruhem partyzanem no. Staci si precist ty slinty niz a mas jasno. To pak minusky litaj no ;)
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      KOCMOC: To ze s tebou někdo nesouhlasí, neznamená, ze je jeho spriznena dusicka ;-)
      KOCMOC
      KOCMOC --- ---
      ja sem si jen chtel proklepnout, kolik tady ma ten jestirek spriznenejch dusicek... a tak nejak sem to cekal ;)
      KOCMOC
      KOCMOC --- ---
      ANDY_WARHOL: "takova skoda"
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      tak ci tak, dalsi shitlander tedy zrejme nebude..
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      PAYAMAN: takovy vymatlanci jako on, Dvořák, jiří X D atd, dělají jen zlo pro ganju
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      co tady řešíte? je to normalní dýloš zasraný, ktery jen vařil na tom prachy, nějaké lečebné a spiritualní učinky byly jen zastěrka pro idioty, kteří mu to žrali...za mě, at tam shnije třeba, od jisté doby mi ho není vůbec líto...
      V77
      V77 --- ---
      Z5 k Rajdrovi pls.
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      a pak mu samozrejme nezaplati :)
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      CROME: uvidime, jak to bude. treba si najme sokola :)
      CROME
      CROME --- ---
      ANDY_WARHOL: he samozrejme ze daji, neboj se nebudou to jenom fotky, myslim, ze ho sledovali nakej patek, bez dukazu te nikdo jen tak neobvini
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      a fb fotky, nevim jestli se daji brat jako dukaz....
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      MRTY: pokud sem to pochopil, pestoval na cizim poli, ne na vlastnim pozemku
      MRTY
      MRTY --- ---
      ANDY_WARHOL: tak mozny je vsechno. to pole u jeho chaty mohlo bejt vlasne nekoho jinyho.
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      MRTY: zas tak jednoznacny to prave neni. to uz by sedelo lidi, co se o nich vi ze kradou, a stejne jim nikdo nic nedokaze
      MRTY
      MRTY --- ---
      ja nevim co se tady resi. to, ze pujde rajda do chladku je snad uplne jasny ne? v podmince opakovane spachal stejnej trestnej cin, za kterou tu podminku mel. na to snad clouveku staci i selskej rozum a nemusi bejt pravnik.
      CROME
      CROME --- ---
      ANDY_WARHOL: Na to mas tabulky:)
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      CROME: pokud by to bylo jak rikas, pak dava smysl jen je zavrit vsechny po prvnim deliktu na dozivoti a nebo trest smrti... Celej vezenskej a napravnej system by byl zcela zbytecnej. Ale pockat, ono to vlastne nefunguje u nas zatimco jinde jo.. Takze kde je problem? :D
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      CROME: to ze je psychopat (a ja si to myslim take, ostatne jsem to tu nekolikrat resil) je (zatim) jen nase domenka.
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      ANDY_WARHOL: velka vetsina toho sla prave na tyhle ucely... Bohudik, aspon neco. Cast prodaval samozrejme.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam