• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      DOKKTOR
      DOKKTOR --- ---
      VYHULENY_UFO: a ty ten papír tedka nemáš? teda neni to papír ale plastová kartička velikosti kreditky ;) bla bla bla solidní shitstorm poslední dva dny, fakt se bavím
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      LOPIK: jo, je to dobrej napad jako licence/papiry pro uzivani alkoholu. prijdu do hospody, vytahnu papir, ze mi muze natocit pivo a pak se jen modlim, aby mi po patym pivu nedal hospodskej dejchnout, protoze ma hlidat, aby v hospode nemel opily lidi.
      LOPIK
      LOPIK --- ---
      GENERIXX: Licence k užívání trávy? To je teda legalizace jak noha.. I bez povolenek bude veselý až tu bude jednou nějakej Phillip Morris exkluzivně prodávat hulení se spotřební daní 10 000% a kdy si nevypěstuješ ani kytku, protože daňovej únik je těžší pro těch milion celníků co máme 100 * těžší hřích, než nějaký šíření toxikomanie..
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      GENERIXX: za nejvyssim trestem se ten idiot honil sam s kazdou fotkou, kterou dal na facebook. nechapu co resis, protoze to resis ve spatnym auditku.
      auditek na kecani o tom, jak a v jake siri lgalizovat/dekriminalizovat/regulovat je na nyxech hodne, tady se resi omrdavaci a omrdavacum se proste neulevuje.
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      VEX: HONZA09: K autu máš taky řidičák. Za ježdění bez něj je trest. Přecijen je tohle substance, která individuálně u lidí může vyvolávat různě změnené chování a pro některé lidi je vyložené riziková zatímco pro jiné podpůrná. Rozhodně nevidím jako dobrou cestu legalizace plošnou dostupnost, tím se nic nezmění. Téměř všude kde je to legální je to tímhle systémem. Máš průkazku uživatele.

VYHULENY_UFO: já ano, ale ty zjevně ne. Legalizace znaméná vytvoření regulace a souvisí s dekriminalizací, respektivě úpravě zákonů tak, aby kriminalizace dávala alespoň elementárná smysl a ne že si týpek pěstuje na slušně pokročilý bércový vředy 20 kytek páč prostě má tu spotřebu masti vysokou a hrozí mu 10 let v krimu. A znova - ja nerikam ze ho maji osvobodit, jen ze nehodlam ucastnit honby za nejtezsim trestem tim ze se do toho vlozim, tak jako tdy vyzyval KOCMOC. To je cely. A uz to prosimte nech proniknout do svy hlavy.
      L4MA
      L4MA --- ---
      VEX: ja jeden plan mam. :) prodavat vsechno vcetne braunu a "bath salts" v trafice od 18 jako ciga, a neposkytovat zadnou socialni ani medicinskou peci fetkam. ono by se to protridilo samo. to se ovsem neslucuje s vseobecnym pseudohumanim postojem vetsinovy spolecnosti ve svete, i na nyxu.
      DOKKTOR
      DOKKTOR --- ---
      SOLDIK: kdo volí babiše?
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      GENERIXX: tak mas v tom vubec jasno? dekriminalizace, legalizace, regulace. vis ty vlastne co vubec chces?

navic, kocicko, pokud to dobre chapu, mel uz podminku za huleni. ted se nebudeme divat na to jestli je trava nebo neni legalni, ale podminka znamena, ze mas chvili sekat dobrotu. je to stejny jako kdyz ti seberou ridicak, jenom uplne blbe hovado a tupec znovu sedne za volant.
      VEX
      VEX --- ---
      ANDY_WARHOL: No to já jsem taky svobodná bytost a taky bych si chtěl dělat co chci, ale pak mě třeba vyhodnotí jako nevhodnýho adepta tady v tom řízení, co píše GENERIXX. A co pak? Co mám jako dělat? Kdo to bude rozhodovat, jestli můžu nebo ne?
      HONZA09
      HONZA09 --- ---
      Licenci k užívání? Za užívání bez licence trest? To zní pomalu jak kriminalizace užívání. Tak takhle radši ne... :)
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      VEX: a to implikuje ze to ma stat zakazat i me, kdyz ja se tak nechovam, jak presne ? me je po tomhle paternalistickym pristupu uz vazne spatne. ja jsem svobodna myslici bytost a ne obyvatel prevychovnyho tabora proboha.
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      VEX: ale takovi lide by s nejvetsi pravdepodobnosti jednoduse nedostali licenci k jejimu uzivani. Za porusovani by byli trestani. Boha precti si ten program. Chjo..
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      vinyl nebo mp3?
      VEX
      VEX --- ---
      ANDY_WARHOL: Je to ještě jednodušší hele. Protože je tady prostě 50% lidí, který jsou idioti a po požití těch látek jsou schopný sednout třeba do auta a někomu ublížit. Vy tady pořád uvažujete, jako kdyby všichni lidi na planetě byli stejně svědomití a ukáznění uživatelé, jako jste vy sami.
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      FALLENGEMINI: Ehm.. Tak se znovu podivej na ten link o par nize a zkus treba opravdu cist a podivat se na to, ze tam nikdo nepise nic o tom, ze by vse bylo jen bily. Ani ja ne. Sama jsem tu psala, ze bych jistym lidem kourit nedoporucovala protoze to pusobi individualne. Fakt me nebavi se tu hadat s lidma, ktery ani nevnimaji co rikam a jaky podklady jim poskytuju. Rozbolela me z vas hlava, jdu si radsi ubalit aby to prestalo. To epileptici totiz vetisnou delaji.
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      VEX: to uz mi prijde jako uplna hovadina, proc by si proboha lidi nemohli uzivat rekreacne i drogy, bez stigmatizace ? ja ti reknu proc je tady takovy odpor k tomu, protoze se banda aksetu rozhodla, ze lidi maj jen makat a drzet hubu a sobecky rozhodujou o tom jak ostatni maj prozivat svoje zivoty. me se to jako hedonistovi nelibi a podporovat to nebudu.
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      CROME: pestovni kytek by melo byt regulovany a ne by default na zavreni do krimu. Stale nepochopil, popojedem.
      FALLENGEMINI
      FALLENGEMINI --- ---
      GENERIXX: ja jen nasleduju ton cely diskuze. protoze me nebavi porad cist ty samy sracky. budu ted papouskovat Vexe, kdyz uz teda za tu legalizaci bojujes, najdi si rozumnejsi argumenty PRO, nez jen "na svete jsou skodlivejsi veci, co jsou legalni".
      GENERIXX
      GENERIXX --- ---
      VEX: Podival se na ten link vubec? Vis co se v kruzich resisich legalizaci deje? Vsechno tohle co tu ted s Fallenem poisete se tam rpobira a resi, je to neuveritelne citlivy a komplexni tema, ktery rozhodne bude na dlouhou cestu reseni, kde se jiste nejaky chyby udelaji, jako vsude. A rikat,ze legalizaci tu podporujou vsichni jen glorifikaci pozitivnich ucinku za ucelem se zhulovat jak dementi, to je co jako???

70% navstevniku stanku s vaporizery na Cannafestu jsou seniori stezujici si na neochotu statu jim pomahat v tezkych chvilich... Napriklad.
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      FALLENGEMINI: vselek to neni, ale na spoustu veci to dobry je, ale to nema moc smysl resit, i kdyby to nelecilo nic, tak je to docela dobrej relaxant, coz v dnesni uspechane dobe muze lecit samo o sobe.
      CROME
      CROME --- ---
      GENERIXX: to jses tak zhulena, ze si nepamatujes cos psala par prispevku dole? Tomu rikam konsistence v nazoru lol
      [ GENERIXX @ Jahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně ]
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam