• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    CROME
    CROME --- ---
    GENERIXX: to jses tak zhulena, ze si nepamatujes cos psala par prispevku dole? Tomu rikam konsistence v nazoru lol
    [ GENERIXX @ Jahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně ]
    VEX
    VEX --- ---
    GENERIXX: Ono by se o tom třeba dalo bavit, kdyby se zastánci legalizace marihuany nechtěli jen pokrytecky zhulovat a podívali se třeba jak to dělá psychedelická společnost, která bojuje za legalizaci psychedelik, ale vymezuje se proti jejich rekreačnímu užívání.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    FALLENGEMINI: Nedelej debila, ale uz fakt tyvole.. Nikdo tu netvrdi ze to je spasna rostlina bez negativnich ucinku a demagogie tohoto automobiloveho typu cos popsal je na tebe prilis low, to bych cekala treba od KOCMOCE nebo UFA...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    VEX: legalizovat huleni a zakazat tabak pro me osobne neni moc dobra kombinace, mam rad speky, ktery bez tabaku blbe horej :)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    VYHULENY_UFO: zas nebud demagog, tohle tu prece nikdo netvrdil
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    VEX: vsichni rikaj ze to nejde tak to ani nezkusime a budeme brecet jak spatny to tu je. Ne, to neudelam. Promin. Existujou funkcni modely. U nas se to stejne bude resit nejdriv za x let kdy uz budou nejaky vysledky z tech zemi, kde se o to nejak pokousej. Nemyslim si, ze se na reformu spolecenskyho vnimani latek menicich vedomi mame vysrat "pac nikdo zatim nevi jak to udelat"...
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    GENERIXX: tohle taky muzeme dohnat ad absurdum. dopravni nehody zabijej miliony rocne, zakazeme auta a udelame vodni cesty pro lode? a propos, fakt me zajima, kde se bere v lidech ta jistota/presvedceni o tom, ze konopi nicemu a nikomu neskodi a ze nikoho nezabiji. sorry, fakt tomu neverim jen proto, ze se tim (a STUDIEMA, abych nezapomnel) ohani kazdej proponent legalizace pri jakykoliv prilezitosti.

abych to uzavrel tim, co jsem resil s Farsteppou v PM, ja jsem za legalizaci vseho, aspon probehne ten prirozenej vyber. at me ale prosim laskave nikdo nepresvedcuje o tom, ze zrovna konopi je zazracnej vselek, kterej patri do kazdy domacnosti (protoze presne tak ta vokalni cast legalizacniho hnuti vyzniva)
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    VYHULENY_UFO: PANEBOZE.. Nauc se cist!

GENERIXX + GENERIXX + GENERIXX + GENERIXX

Dle my logiky by se Jah stejne do krimu dostal, protoze neverim ze by splnil zakonny podminky na ziskani licence pro pestovani takovyho mnozstvi a na prodej tudiz taky ne. Pokud by ho s timhle chytli i v systemu o kterej se snazime, sel by k soudu tak jako tak. Snad uz je to jasny.
    VEX
    VEX --- ---
    GENERIXX: Jsem pro aby to bylo legální, ale nemám kapacitu na to, vymyslet to tak aby to bylo správně udělaný. Myslim, že dobrej plán zatim moc lidí nemá, proto to prostě legální není. Taky jsem pro aby se trochu šláplo na krk chlastu a jsem v zásadě pro zlikvidování tabáku (ano, vim že to nejde), kterej je už úplně nesmyslnej. Reorganizace je potřeba všude, ale bohužel to neni reálný žejo.
    Ale používat jiný faily jako argumenty, je slepá ulička.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GENERIXX: jasny, takze podle tvy logiky, kripl, kterej i pres jasny zakaz vypesti v podmince 600kytek, by nemel jit do krimu a jeste by se mu meli fizli omluvit a vsechno vratit. chapu.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    VYHULENY_UFO: tak si prosimte prostuduj poradne vsechny materialy co k tomu vydali a zkus se podivat i na zahranicni funkcni modely, ze kterych by se pravdepodobne vychazelo nebo by se pouzily jako inspirace. To ze si to dali jako jeden z mnoha bodu politickyho prohlaseni je jejich vec a tobe se to muze nelibit a nemusis je volit, dal to rozebirat netreba, ale prudit do toho je bezpredmetny. Tyhle problematice se venuju od doby co kourim - 18 let.

VEX, VYHULENY_UFO: absolutne logickej konstrukt. Neco je zakazany protoze to skodi a muze to zabijet lidi. Legalni substance dostupny na kazdym kroku potvrzene zabijeji desitky tisic lidi rocne. Bylo by fajn se nad tim celkem znova zamyslet a trochu to srovnat.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KOCMOC: ja nechci aby ho pustili, jen bych byl radsi, kdyby sel sedet za ty podvody. ale samozrejme, je lepsi kdyz nemuze skodit, coz z vezeni nemuze....

pokud by ho soudili v souvislosti s kytkama za danovy uniky, za uzivani ciziho pozemku a td. tak klidne, me jenom vadi to, ze si nekdo vymyslet, ze zakaze pestovat nejakou rostlinu. tot vse.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VEX: jj, trosku demence
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GENERIXX: jenze zlato, mezi deregulaci drzeni drog pro vlastni potrebu (coz odstrani kriminaly plny koncovych uzivatelu) a legalizaci vsech drog a jejich zdaneni je dost rozdil. me by docela zajimalo, kdy sis poprvy zahulila a jak dlouho uzivas, protoze ja si sice po 24letech uzivani konopi sice dokazu predstavit legalizaci vsech drog, jsem i zastancem, ale nedal bych si to do politickyho prohlaseni, protoze to je nesmyl.
    VEX
    VEX --- ---
    VYHULENY_UFO: Mě se líbí jak se legalizace marihuany pořád opírá o legální drogy. Jako kdyby nejsilnější argument byl, že to má bejt legální, protože jsou i horší věci, který jsou legální.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    VYHULENY_UFO: proto jsem obsahla slova "velice strucne" a doporucila bych ti prolezt si sekci "souvisejici". Ano, prikladu ze sveta je zatim bohuzel malo a jeden z prvnich kde se ukazuji vysledky je i portuglasko. Dal?
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    VEX: reagovala jsem na tohle: A řikat, že lidi nemaj bejt čuráci a maj sami vědět, kdy maj dost, že tráva za jejich problémy nemůže, je prostě mimo. Bez toho distributora by se to k dětem nedostalo.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: jenom pro id generix dodam, ze ty tri odstavce, ktery se prezentujou jako piratska vize protidrogove politiky je jakoby ji psalo dite. jako legalizaci vsech drog odvozovat od deregulace drzeni v portugalsku, to chce hodne heraku v mysli
    VEX
    VEX --- ---
    GENERIXX: Tak v první větě se ohradíš, že si ani jednou neřekla co tu naznačujeme a hned na to píšeš, že jsem řek, že jah může za zkurvený životy mládeže z vysočiny:D Navíc sem reagoval na andyho, jestli mi to vadí a ano, vadí. nic víc.

FARSTEPPA: Takže kdyby tady nebyl aparát, kterej to má ošetřit, vypadalo by to s konzumací legálních drog mladistvými uplně stejně?
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    ja se v tom trochu ztracim, co je teda vlastne spatne? huleni je v poradku a alkohol/cigarety/kafe ne? melo by bejt vsechno legalni a regulovany? a co deti? maji si kde hrat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam