• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      DOKKTOR
      DOKKTOR --- ---
      PAYAMAN: hele to je furt dokola, baví to eště nekoho? když ste měli možnost ho za to legálně sundat, tak se na to každý vysral, aby ste tu zase dokonečna mohli plakat, jak je to nespravedlivé, že sedí za ganju a ne za poděly, které ste mu svým postojem "mrdám na to, zbytečná práce" de facto odpustili.
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      hlavně by tem zmrd měl jit sedět za ty ukradené desky a ty podvody, co udělal
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PAYAMAN: napsal to po okamurovsku. klid.
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      SOLDIK: vzdyt to píše....3 roky ted plus 3 roky podmínka
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      takze je to jak jsem psal, neni to jen za tu posledni "kauzu" a pro vlastni potrebu :D pitomio okamura hadra..bude lhat i na hranici a lidi mu to budou zrat.
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      byl v podmínce za pěstování a prodej a stejně pěstoval a prodával dále, a ješte to inzeroval na fb a všude možně...proste idiot, co se ted strašne diví...
      nemyslim, si že by někoho měli zavírat za ganju, ale když je proste situace jaka je, tak neprovokuju zbytečne a nezasadim si 300 kytek na pole, ktere mi uz jednou policajti vybrali..
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      SOLDIK: pokud mel podminku stale (coz je tedy po deseti letech divny, to musel mit za neco jinyho jeste od te doby) tak klidne mu to napari.
      N_I
      N_I --- ---
      nejsem pravnik, jen si nejsem jistej, ze kdyz udelas stejnou vec znova esli k tomu soud neprihlizi proste...
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      N_I: sedel, ale to je uz pres deset let. krom toho pole toho na nej museli mit vic. za to 6 nedostal. tomu neverim.
      N_I
      N_I --- ---
      ono myslim ze pokud uz si jednou sedel, tak kdruhej trest je prisnejsi...za tu samou vec..nebo ne?
      navic ho chytli za cely pole ne? :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Neverim ze tolik let a jeste ze by ve finale dostal 6 let je jen za tu posledni ganju. Panacek nerika tak nejak uplnou pravdu.
      SYXAO
      SYXAO --- ---
      jediná škoda je že jde sedět za pěstování a prodej trávy a ne ty podrazy co tady na plno lidí udělal...
      PALEONTOLOG
      PALEONTOLOG --- ---
      no zasranej babylon,

peace
      DARTHFADER
      DARTHFADER --- ---
      BCTPEJHON: tak to vlastne byla vlastni potreba, kdyz se to veme kolem a kolem :D
      BCTPEJHON
      BCTPEJHON --- ---
      DARTHFADER: to že preferoval vyplaceni hostu ganjou na svych akcich, tim se taky moc netajil v jeho komentarich
      DARTHFADER
      DARTHFADER --- ---
      LUKKAST: takze ty maste a caje na Fleru byli pro vlastni potrebu, aha... :)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      na půlku nebo prezidentskou amtestii je doma za chvíli a zase bude otravovat všude...
      L4MA
      L4MA --- ---
      LUKKAST: ale ze by prisel sem donesl na rozloucenou nejaky bonbony, a misto pozdravu aspon zabucel, to ne...
      LUKKAST
      LUKKAST --- ---
      Tak už to má jistý, kdo se půjde rozloučit? :)

Fcb:
      Ahoj bando, omlouvám se že píšu až teď, ale musel jsem být chvíli sám, vstřebat to a rozdejchat. No, nedopadlo to moc dobře, dostal jsem 3 roky na tvrdo a hrozí mě, že mi promění i podmínku, což jsou další 3 roky. Takže dohromady 6 let za pěstování konopí pro vlastní potřebu.
      Každopádně než půjdu sedět, tak budu ještě nějakou dobu mezi vámi (počítám tak čtvrt roku), takže jestli mě chce vidět a rozloučit se, tak něco určitě vymyslíme. Vypadá to, že se ven vrátím v celkem ´pokročilém´ věku, tak si to tu s vámi chci ještě pořádně užít.
      Díky všem a podporu a omlouvám se těm, které jsem zklamal.
      Peace.
      MIHALAKH
      MIHALAKH --- ---
      PTT: Jaký desky? a ta částka taky nesedí, snad jen náramek přátelství by mohl být ...
      PTT
      PTT --- ---
      RAFIGA: Uz vratil ty ukradene desky?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam