• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    BCTPEJHON
    BCTPEJHON --- ---
    PAYAMAN: léčebné konopí.. tohle mě vždycky pobaví když to vypustí zrovna on.. takže ano, jsem spokojen :)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    JSOU UŽ VŠICHNI JAHRIDEROVI HEJTŘI SPOKOJENÝ ??
    NÁSTUP VÝKONU TRESTU !!! (6 LET)
    "Ahoj FB bando, kamarádi a všichni co mě znáte
    Moc jsem se na svodobě neohřál a už mě ženou zpět za mříže. Přišel mě nástup trestu a pokud mi nepovolí odklad, tak mám nástup už teď ve ČTVRTEK 26.10.2017 :(
    Jak jistě víte, pěstoval jsem léčebné konopí a měl kůli tomu problémy se zákonem a nakonec byl i odsouzen. Minimálně strávím za mřížemi 3 roky (když mě nepustí na půlku, tak dokonce 6let).
    Nebudu tady psát nějaké srdceryvné statusy a sebelítosné kydy, prostě se stalo a musím to tam nějak skousnout. Každopádně bych rád zůstak v kontaktu s vnějším světem, svými kamarády a známými. Pokud se mnou tedy chcete zůstat v kontaktu, ozvěte se mi co nejdříve (napište ne.bo zavolejte) a dám vám další informace. Každopádně kdyby mě chtěl někdo podpořit a poprat se za mě (budu psát dovolání, žádost o milost i stížnost k ústavnímu soudu), budu velice rád a samořejmě to ocením !
    Mějte se tu hezky, chovejte se k sobě slušně, respektujte se a buďte na sebe hodní.
    ➡ Po nástupu a umístění do věznice vám sem napíšu svoji
    novou adresu a můžete mě tam kdykoli napsat ✉
    ➡ Můj FB účet bude spravovat moje rodina, takže můžete
    zanechat vzkaz i zde, ale lepší a rychlejší je dopis!"
    Michal Nekvapil Michal Ludvig
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    N_I: tak na nasem ceskym psy rybnicku to nastesti jeste porad funguje na pratelske bazi...
    ale co sem chtel hlavne rict, ze podobni kokoti jako jahriderove muzou rozesrat i to co ted funguje. a je dobre ze takovej zmrd na par let zmizi...
    N_I
    N_I --- ---
    kua jak sem rad ze se porad venuju tem vyjimkam..a obecnym trendum se vyhejbam i v tomto..:)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    N_I: vsak sem pak psal, ze nemyslim jahridera, myslel sem to spis obecne a ty trendy jsou bohuzel zcela jednoznacny. samozrejme cest vyjimkam. ale driv stacilo, ze si napsal kdo u tebe hral, oni se poptali a bylo to, dneska je to uplne jedno, reference nic neznamenaj...
    N_I
    N_I --- ---
    .....tak na psytrance kdyz bookujeme nekoho ze zahranici,....

fakt to nezobecnuj......na vsichni

ja ted bookuju kluka kerej porad nic nechce a duvera furt funguje...a jak sem tomu rad...

.... taky vim o kytarovym labelu kerej funguje pres dvacet let a je tak nejvic v pohode ze vim o tom ze ani velky jmena nechteji zalohy a smlouvy a vse plati co se slibi...taky sou znamy ze jako jedny z mala fakt vse plnej do posledniho halire a bodu v rideru...

jahrider zase nemuze za nase posrany zivoty..:)

/ikdyz jasne..verim ti....tyhle curini a ze jich je asi vic..kurvej nejednu scenu nepekne /
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ale ano, vsichni to nejsou :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    N_I: tak na psytrance kdyz bookujeme nekoho ze zahranici, tak chce zalohu vzdycky.... samozrejme ne kvuli jahriderovi, ale kvuli podobnym vejlupkum. kdyz sem bookoval kdysi, v roce 2006, tak to byla spis vyjimka...
    ano nepohybuju se na scene co ahrider, tam to muze byt jinak, ale z meho pohledu se to proste zkazilo. a to sem nikdy nikoho nepodelal, reference mame vyborny a presto ty zalohy musime davat.
    N_I
    N_I --- ---
    ....ze vsichni chtej zalohy smlouvy a podobny veci a duvera uz neni..

plis jen uprav slovo vsichni...dix ..:)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PAYAMAN: i chat na FB je dukaz. emaily, druha osoba pri ustnim jednani....
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAYAMAN: blby je, ze takovej zmrd pak zpusobi, ze vsichni chtej zalohy smlouvy a podobny veci a duvera uz neni... takze na tom nakonec profituje stat, ktere to ma pod kontrolou a tezi z toho jak danema, tak vypalnym pro ruzny osy a podobne... coz u nevydelecnejch akci je neco co by tam byt nemelo...
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: nejsou smlouvy, nejsou doklady, nejsou důkazy
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    DOKKTOR: tenhle klub ale poslouzil i dobre veci, ja sam sem nebyl podelan ale varoval sem nekoho kdo by mohlbyt podelan a on se tomu podelani vyhnul, takze preci jenom to plkani tady k necemu bylo
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    SOLDIK: píšu rychlejc než čtu
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    PAYAMAN: hele to je furt dokola, baví to eště nekoho? když ste měli možnost ho za to legálně sundat, tak se na to každý vysral, aby ste tu zase dokonečna mohli plakat, jak je to nespravedlivé, že sedí za ganju a ne za poděly, které ste mu svým postojem "mrdám na to, zbytečná práce" de facto odpustili.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    Pavel Peřina Jsi mučedník bratře ..kde jsou ty lidi, kterejm jsi pomohl ? Ja na to teda nezapomněl..ty voe ty jsi disident dnešní doby a jakkoliv to půjde, tak ti pomůžu, me je totiž úplně jedno, ze jsi delal mejdany, který nedopadly dobre, vím, ze jsi je delal v dobrý víře, i kdyz jsi udělal velký chyby, tak by si ty lidi měli uvědomit, ze v tyhle chvíli, jde o tvoji svobodu, která je i naši svobodou, a kdyz se nepřenesou přes nejaky materiální sracky, tak o tu svobodu přijdou taky..Tyvole jsem nasranej. Nechci na tohle koukat dopiči..
    To se mi líbíZobrazit další reakce · 6 · 13 hod

Petr Oglo Bass
    Petr Oglo Bass A všichni ti, co jsi okradl a podvedl, se můžou jít klouzat. Co Highlander, co záhadně mizející vinyly na akcích, kdes hrál a který pak lidi poznali, když je tvoje holka začala prodávat? Je škoda, že jdeš sedět za trávu a ne za svoje skutečný zločiny, ale do vězení rozhodně patříš.
    A až se vrátíš, tak zkus místo dělání prodelečnejch akcí a vyplácení DJs hulením ("vlastní potřeba") začít pracovat, třeba ty dluhy do důchodu splatíš.
    Hajzle.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    neni zalobce, neni soudce. nebo si jako myslis ze to nekdo udela za vas?
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    hlavně by tem zmrd měl jit sedět za ty ukradené desky a ty podvody, co udělal
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PAYAMAN: napsal to po okamurovsku. klid.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: vzdyt to píše....3 roky ted plus 3 roky podmínka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam