• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      DRY_ROT
      DRY_ROT --- ---
      ANDY_WARHOL: fakt nedalo, ani teoreticky... :)
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      DRY_ROT: teoreticky by se to dalo dohledat pres infosoud, podle mista kde byl souzen a datumu atd. tak jestli se ti chce, muzes to zkusit
      DRY_ROT
      DRY_ROT --- ---
      Ono by bylo fer zverejnit i anonymizovanou skutkovou vetu predmetneho rozsudku, aby bylo jasne, za co tech 6 let je... to se, predpokladam, ale nestane.. :)
      MRTY
      MRTY --- ---
      PAYAMAN: to je zas poctenicko. Dal jsem prispevku o nastupu trestu "To se mi libi". Jsem ted taky Rajduv hejtr?
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PAYAMAN: To je picus, az je mi ho lito
      ILAB
      ILAB --- ---
      PAYAMAN: to jsem nemel videt :) poslíček jede hrozne nesmysli, a občas by potreboval i pochopit text
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      PAYAMAN: tohle je taky celkem komedie...Messenjah nejvetší advokát rajdy
      https://www.facebook.com/...d=10212919020948361¬if_id=1509001982075419¬if_t=feed_comment_reply
      DUKON
      DUKON --- ---
      PAYAMAN: 3 roky v teplakach tomu xindlovi jenom prospeje
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Marsellus Gets Medieval - Pulp Fiction (10/12) Movie CLIP (1994) HD
      https://www.youtube.com/watch?v=tVRPz6-Tkww
      WIIT
      WIIT --- ---
      PAYAMAN: Hned první týden tam upořádá párty za cigára a kávu
      BCTPEJHON
      BCTPEJHON --- ---
      PAYAMAN: léčebné konopí.. tohle mě vždycky pobaví když to vypustí zrovna on.. takže ano, jsem spokojen :)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      JSOU UŽ VŠICHNI JAHRIDEROVI HEJTŘI SPOKOJENÝ ??
      NÁSTUP VÝKONU TRESTU !!! (6 LET)
      "Ahoj FB bando, kamarádi a všichni co mě znáte
      Moc jsem se na svodobě neohřál a už mě ženou zpět za mříže. Přišel mě nástup trestu a pokud mi nepovolí odklad, tak mám nástup už teď ve ČTVRTEK 26.10.2017 :(
      Jak jistě víte, pěstoval jsem léčebné konopí a měl kůli tomu problémy se zákonem a nakonec byl i odsouzen. Minimálně strávím za mřížemi 3 roky (když mě nepustí na půlku, tak dokonce 6let).
      Nebudu tady psát nějaké srdceryvné statusy a sebelítosné kydy, prostě se stalo a musím to tam nějak skousnout. Každopádně bych rád zůstak v kontaktu s vnějším světem, svými kamarády a známými. Pokud se mnou tedy chcete zůstat v kontaktu, ozvěte se mi co nejdříve (napište ne.bo zavolejte) a dám vám další informace. Každopádně kdyby mě chtěl někdo podpořit a poprat se za mě (budu psát dovolání, žádost o milost i stížnost k ústavnímu soudu), budu velice rád a samořejmě to ocením !
      Mějte se tu hezky, chovejte se k sobě slušně, respektujte se a buďte na sebe hodní.
      ➡ Po nástupu a umístění do věznice vám sem napíšu svoji
      novou adresu a můžete mě tam kdykoli napsat ✉
      ➡ Můj FB účet bude spravovat moje rodina, takže můžete
      zanechat vzkaz i zde, ale lepší a rychlejší je dopis!"
      Michal Nekvapil Michal Ludvig
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      N_I: tak na nasem ceskym psy rybnicku to nastesti jeste porad funguje na pratelske bazi...
      ale co sem chtel hlavne rict, ze podobni kokoti jako jahriderove muzou rozesrat i to co ted funguje. a je dobre ze takovej zmrd na par let zmizi...
      N_I
      N_I --- ---
      kua jak sem rad ze se porad venuju tem vyjimkam..a obecnym trendum se vyhejbam i v tomto..:)))
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      N_I: vsak sem pak psal, ze nemyslim jahridera, myslel sem to spis obecne a ty trendy jsou bohuzel zcela jednoznacny. samozrejme cest vyjimkam. ale driv stacilo, ze si napsal kdo u tebe hral, oni se poptali a bylo to, dneska je to uplne jedno, reference nic neznamenaj...
      N_I
      N_I --- ---
      .....tak na psytrance kdyz bookujeme nekoho ze zahranici,....

fakt to nezobecnuj......na vsichni

ja ted bookuju kluka kerej porad nic nechce a duvera furt funguje...a jak sem tomu rad...

.... taky vim o kytarovym labelu kerej funguje pres dvacet let a je tak nejvic v pohode ze vim o tom ze ani velky jmena nechteji zalohy a smlouvy a vse plati co se slibi...taky sou znamy ze jako jedny z mala fakt vse plnej do posledniho halire a bodu v rideru...

jahrider zase nemuze za nase posrany zivoty..:)

/ikdyz jasne..verim ti....tyhle curini a ze jich je asi vic..kurvej nejednu scenu nepekne /
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      ale ano, vsichni to nejsou :)
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      N_I: tak na psytrance kdyz bookujeme nekoho ze zahranici, tak chce zalohu vzdycky.... samozrejme ne kvuli jahriderovi, ale kvuli podobnym vejlupkum. kdyz sem bookoval kdysi, v roce 2006, tak to byla spis vyjimka...
      ano nepohybuju se na scene co ahrider, tam to muze byt jinak, ale z meho pohledu se to proste zkazilo. a to sem nikdy nikoho nepodelal, reference mame vyborny a presto ty zalohy musime davat.
      N_I
      N_I --- ---
      ....ze vsichni chtej zalohy smlouvy a podobny veci a duvera uz neni..

plis jen uprav slovo vsichni...dix ..:)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PAYAMAN: i chat na FB je dukaz. emaily, druha osoba pri ustnim jednani....
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      PAYAMAN: blby je, ze takovej zmrd pak zpusobi, ze vsichni chtej zalohy smlouvy a podobny veci a duvera uz neni... takze na tom nakonec profituje stat, ktere to ma pod kontrolou a tezi z toho jak danema, tak vypalnym pro ruzny osy a podobne... coz u nevydelecnejch akci je neco co by tam byt nemelo...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam