LALINA: a kdybys chodila na pořádná vyšetření a krevní kontroly, tak ti to nadávkovali jak potřebuješ, mně se taky už kolikrát stalo, že mi dávku snižovali, protože, když jsem ještě měla žlázu, tak bylo vidět, že to to tělo nebere a nepotřebuje. tak se to upravilo vhodněji a bylo. teďka už mi do toho vrtají jen minimálně. to se prostě musí vyzkoušet. pokud jsou ty testy ale opakovaně špatné (až tak špatné, že se zdá, že je "žláza mrtvá" , tak se mi nezdá jako dobrý nápad to ignorovat. mně vždycky říkali, že ji mám poměrně aktivní, před operací jsem brala malinké dávky. odstraňovali mi ji kvůli tomu nádoru a zánětu - což jsou věci, které u mě na činnost neměly vliv, ale těžko se tam mohla nechat, že ano. i když jsem teda taky narazila na jedince, co mi říkali, ať zhoubný nádor léčím "čtyřlístkama" a že "všichni doktoři jsou kreténi a operace nesmysl". kdybych takové řeči měla poslouchat, tak už to mám v celém krku, v plicích a mozku..takto mám docela vysokou šanci na vyléčení (lokalizovalo se to pouze ve žláze, která se vytáhla), kromě doživotní substituce bez následků. i operace probíhala velmi dobře - stále mám hlásek jako konipásek a jizva už skoro není ani vidět).