• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Efektivitu tehle metody myslim slusne dokazuji dve 50tky Alonsy, ktery uz nikdy hrat nebude. Bylo by zajimavy zjistit, kolik lidi prestalo hrat SWTOR vlastni chybou, protoze si, idioti, vybrali spatny server.
    Pritom stacilo opsat od sousedu xserver lfg system, mit moznost migraci uz pri startu a byli by skoro vsichni spokojeni.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: ne, proste se ti hraci pouci starou dobrou metodou pokus - omyl. Kdyz sem na serveru kde nejsou lidi a mam problem skladat group akce, tak jdu jinam. Kdyz nechcu jit jinam, tak nebrecim ze nemuzu skladat partu...
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    ZACK: Taky to tady delame, kdyz prijde nekdo novej, ne?:)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: Možná trochu, ale já tu hru prostě hraju jako Kotor 3 na který jsem se nespočet let těšila a kdyby tam takovéhle věci chyběli, tak je to pro mě taky jen další mmorpg s nespočtem otravných bugů:)

Takhle jsou pro mě i ty bugy vlastně nostalgický, když si vzpomenu na to rozčilování s dementníma companionama a nedokončitelnýma questama v těch původních hrách:D
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Ale to je zas ta nostalgie :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: Hm, tak pro hráče, co to hrají hlavně proto, že milují příběhy a hlavně KOTOR to docela přínos má - a to ten příběhovej :)
    Třeba lidi, co nehráli Kotor, z té hry musí mít tak 10%zábavy a chápu, že je ta hra třeba moc nebaví a převažujou u nich ta negativa:)
    KALTY
    KALTY --- ---
    ZACK: ;)
    ZACK
    ZACK --- ---
    ANARCHA: Urcite, kazdy novy hrac by mel podstoupit skoleni na tema vyber serveru, guildy a forme komunikace, aby vubec mohl tu hru uspesne hrat.
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Neni to jen o populaci, ale mnozstvi konkretnich roli v urcitem levelu, slozeni populace (kdyz mas ze 100 lidi 90% lvl50 a zbytek je rozeseny mezi 1-49, tak mas stejny problem), atd. Ale ta moje puvodni poznamka neni o tom, jestli je nebo neni mozne udelat Taral V (ja ho treba mam), spis ze nerozumim, jaky to ma prinos pro hrace. Zatim jsem slysel jen, proc to nevadi, pripade nostalgicky vzpominani na WoW.
    ANARCHA
    ANARCHA --- ---
    ZACK: to že nemůžeš sehnat partu neni chyba hry , ale tvoje neschopnost nebo špatnej výběr serveru.
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    KALIBAN: tak pokud se bavíme jenom o operacích tak bych řekl 1 buggy boss - finální boss v eternity a jeho podlaha ;), někdo může nadávat i na prvního bosse na začátku karragy ale to imho nejni bug (reset při shození do kyseliny).

Pokud ti jde o HM FP pak můžu měřit jenom za imperium pak je to HK ve foundry (ale když víš kde je bug tak se mu vyhneš - nic složitého), final boss ve false emperor (nebudu prozrazovat kdo to je, taky relativně v pohodě), a hmmmm určo jich bude víc, aspoň ještě 1-2 ale kruci procházím si v hlavě všechny ty FP a žádný další buggy boss mě nenapadá.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: No když hraješ na serveru, kde je v prime time na fleetě pět lidí, tak se asi nedá moc divit že nemůžeš najít skupinu do FP (ano, na takovém serveru mám 2x lvl 50 - a už bych se tam ani za nic nevrátila)
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Takze je to exclusive content pro lidi, co si umi vybrat server a guildu. Chapu.
    MICKK
    MICKK --- ---
    KID_MCHUTT: a
    Vendors
    “Show Usable” now properly filters to only show equipable items.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: Jo, no tak to je ale problém asi trochu jinde než v questu. Možná ve volbě serveru nebo ještě spíš ve volbě guildy? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    The key formerly bound to /bug can now be mapped to any action and no longer opens the /bug window. The command is no longer able to be bound to a quickslot, but player can still type /bug in chat to open a new bug report.

a

Show Cooldown Timer: Toggles cooldown time text on top of the ability icon in the quickbar.

konečně :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=2897337#edit2897337

btw: vypadá to, že to ve středu nasadí (je posunutá maintenance na středu)
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: To pochopis ve chvili, kdy nemuzes nekolik tydnu dat dohromady partu na Taral V a na LFM Maelstrom Prison muzes jen zavistive koukat.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: Hmm, nechápu, co na tom komu vadí? Vždyť je to dokonalej příběh a fakt by to jinak nedávalo smysl. Nemám ráda FP - nelezu tam, mám ráda FP - chci projít všechny sama od sebe a ani si nevšimnu že je musím udělat v nějakém pořadí.
    MICKK
    MICKK --- ---
    když ste u toho hledání lidí, daj se něják vyfiltrovat lidi co mají zapnutý lfg? nebo mezi určitýma levelama glabálně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam