• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    PUEBLO: Este existuje group stealth co dela mzslim operative na chvili. Schova vsechny kolem asi na 5 vterin nebo jak dlouho (dycky miluju kdyz to nekdo pouzije a ja zrovna preskakuju odnekud nekam, pac me to zpomali a ja spadnu dolu, pac nedoskocim :D)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    PUEBLO: ne
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    panove sorcka umi stealth??
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    no hurá, možná bude moct můj žid mít konečně kaftan ve správné barvě :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ALONSY: jo tak :p
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZAREK: Myslím celou hru že vydali v prosinci a nečekali až dodělají všechny tyhle věci co budou v tom patchi:)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ALONSY: tak on ten patch bude až v dubnu, ale ....
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZAREK: Spousta věcí tam měla být už od začátku, asi i to Legacy.
    Ale stále jsem ráda že to vydali dřív a ne až v dubnu:)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: UI customizace je asi z toho nejdulezitejsi imho :D a libi se mi ze konecne bude to saldovani armor colors, to uz melo bejt od releasu
    DWAY
    DWAY --- ---
    Podívejte se, co nabídne Legacy update pro The Old Republic - Doupě.cz
    http://doupe.zive.cz/doupecz/podivejte-se-co-nabidne-legacy-update-pro-the-old-republic/sr-1-sc-108-a-143091
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    A navíc (k tomu hroznému boostu valoru), jestli v dubnovém patchi bude nová výbava pro valor rank 70 tak to i docela smysl dává. Protože teď byl 60. rank taková přiměřená, nepřehnaná výzva, nic extra těžkého co by se nedalo dát, ale ani věc na chviličku.
    60+ už pro střední no-lifery a 70+ má jen pár vzácných jedinců ze všech serverů kteří hrají minimálně tak často jak já a navíc jen jednu postavu:))

Což nebude účel, aby na novou výbavu dosáhlo 2 000 lidí ze všech serverů dohromady, když o tom zapřemýšlím takhle, tak to jde pochopit.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: Aha, to jsem nevěděla, že z těch BM baťohů nepadají BM commendation. Tak to pak jo.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    MICKK:
    LOBOTECH: asi oba mluvite o championech, z battlemaster padaj tokeny za ktery si koupis co ches, treba sejbra za 3, hadry za 2, kraviny za 1...

Jinak z BM batohu dostanes vetsinou 15 champ. commendationu a tot vse... sance na battlemaster token je 25% a nijak se to nesčítá, takže teoreticky ti nemusí padnou ten token nikdy..
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    A podle mě to vážně brzy nerfnou, za včerejšek jsem dala nakonec myslím 3 valor ranky 52-55 - to vážně moc normální není:)

Prostě teď je měsíc "užijte si a nafarměte si co můžete, pak vám to zase vše ponerfujem" :)
    Což platí i pro ty krásné nové věci na prodej co tam mají:)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ALONSY: No BM batoh mas za daily, jinej zpusob jak ziskat BM commendations (dementne dlouhy slovo, proc nepouzili starej dobrej token...) nebyl. Ted si je muzes aspon koupit :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: Ehm, jeden BM commendation za 1000 a 1000 těch malých? To se ty baťohy za daily vyplatí malinko víc :P
    Jestli z nich teda ty commendation padají, jestli to není tak, že tam je buď comm, nebo vůbec nic, ale to trochu pochybuju:)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: Ja sem pred patchem rozbaloval batuzky a jako padalo mi to hojne, akorad ze porad to same :P 3x lightsabre 3x kalhoty.... to jak je to ted se mi libi vic, ikdyz teda po trech dnech hrani na padesatce mam pres 500 expertise. Jde to rychle no :P Uvidime, treba jak to bude s tema vyzsima rankama :o)
    MICKK
    MICKK --- ---
    INF1466: a byly ty 4 tokeny aspoň stejný? (;
    MICKK
    MICKK --- ---
    ALONSY: jo vidíš, poslední patch vyřešil problémy na ilumu, na pvp už tam nikdo chodit nebude (;
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: no tak za 10 wz mas daily ilum :) a battlemastery si koupis za commendationy... lepsi nez jako kamos co jich rozbalil 30 a dostal 4 tokeny...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: Nejsi negativista, spis realista :o) Jako chapu ze valor rankuje 100 a tak se rozhodli to trochu urychlit, ale uvidime kam to povede. Pokud smer wowko, tak se halt zrusi predplatny a ficime ven za slunickem :) MICKK mne naucl premyslet pozitivne :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: A hlavně Ilum - co chtějí udělat s Ilumem?
    I když já si myslím, že většina změn v tom patchi je dočasná jak píšou a s tím velkým to plánují prostě celé překopat (minimálně ten Ilum a WZ odměny)

Navíc stále potřebujou lidi vyhrávat na daily - to je tak nějak nejdůležitější, natož teď, když každý získá Battlemaster poměrně brzy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam