• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    ZACK
    ZACK --- ---
    CORIM: Oni jsou si BH a Smuggler pribehove hodne podobni, predevsim tim, ze oboji je vlastne neutralni povolani. Smuggler me teda iritoval o neco vic tim, ze mi pulku hry nekdo pripominal, ze sem desnej bohac, protoze sem nasel nebudu-rikat-co a pritom sem na ucte mel naskudleno par drobaku. Scenaristicky tam stacilo hodit kratkou scenku, jak sem to treba prohral v kartach a bylo by vsechno v cajku.
    CORIM
    CORIM --- ---
    DWAY: Tak mne zatim dostal smuggler.
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: Jj prave proto se ptam na nejaky patch notes...

Btw dokoncil jsem druhy akt za bounty huntera a guardian se muze jit oficialne zahrabat s pribehem... Sem zvedavy na grand finale.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: no s kámošem jsme to shrnuli asi tak že je to videjko stejně nicneříkající jako to první.. :D

tedy toto: http://www.swtor.com/media/trailers/coming-star-wars-old-republic
    DWAY
    DWAY --- ---
    Neni to nekde rozepsane? Videjko je sice pekne, ale clovek se z nej prd dovi...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LAAZI: a oni ze swtor.com http://www.swtor.com/media/trailers/coming-game-update-1.2

No hlavně aby to už bylo, videjka už máme dvě jak to bude všechno krásný :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    INF1466
    INF1466 --- ---
    SAMGARR: no grafiku mam na notasu o tridu lepsi a i tak se to da hrat jen tak na nejaky questeni, konkretne mam GF540 a na minimum to dava v zakladnich lokacich cca 30fps

HD3000 uvadeji jako minimum takze bych pocital s tak 20fps v zakladnich lokacich a nejaky pvp nebo fleeta nehratelny... zkus na tech benchach porovnat co pisu (540 vs 3000)a uvidis no

osobne bych doporucil GF555 jako minimum
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Ahoj, hrajete nekdo na ntb s grafikou Intel HD 3000? Je to hratelny? Videl jsem nejaky benchmarky, ale radsi bych realnou zkusenost ze hry, nez koupim hru, dik.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: ja mam tslae motorku z fleshpointu :) ty velky kary me moc neuchavtlili. ALE bral bych tantaua a kadit po fleete :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: No prostě velcí mounti už se nebudou prodávat, proto je tam teď ta sleva..
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak jsem mel vcera prvni zkusenost s online customer support.

co se tyce rychlosti reakce ta asi 30 sec po zadani ticketu sem mel cendu na drate, coz je celkem fer.

co se tyce rychlosti reseni, tak asi 15 minut se mnou resil unstuck, coz uz tak fer neni :-D Na jednu stranu je dobre, ze i support zachovava RP, na druhou stranu to zbytecne zdrzovalo, a v podstate se mnou neco 15 minut resil (a beze me) aby se me nasledne zeptal jestli me muze teleportovat na fleetu :-D

takze vysledne hodnoceni, ano snazi se, ale je co zlepsovat...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: jak rusi?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Nee, oni se ruší všechny velký speedery v patchi Oo
    To se mi nelíbí, to nemůžu do té doby nafarmit valor 65 a kdo ví kolik milionů kreditů oo
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    The Old Republic on The Big Bang Theory

We are excited to announce that Star Wars™: The Old Republic™ will be featured ina brand new episode of The Big Bang Theory! The episode, titled “The Weekend Vortex”, sees Sheldon having to choose between going with Amy to her aunt’s birthday party, or spending the weekend exploring The Old Republic™ with Bernadette, Raj, Leonard, and Howard.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    PUEBLO: Este existuje group stealth co dela mzslim operative na chvili. Schova vsechny kolem asi na 5 vterin nebo jak dlouho (dycky miluju kdyz to nekdo pouzije a ja zrovna preskakuju odnekud nekam, pac me to zpomali a ja spadnu dolu, pac nedoskocim :D)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    dikes
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ...ale občas se to buguje že neni postava vidět a sou vidět jen meče

stealth klasickej umi jen šmudler/operativec a assassin/shadow

pak este marauder a ten jeho opak mak kratkej combat hide na 5vteřin
    INF1466
    INF1466 --- ---
    PUEBLO: ne
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    panove sorcka umi stealth??
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    no hurá, možná bude moct můj žid mít konečně kaftan ve správné barvě :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam