• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    INF1466: od ctvrtka do nedele jsou dva dny? spis 4 ne?

WKILLA: jj bylo to dobry :)

The Big Bang Theory - SWTOR Episode (clip) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=sHT51XxPqNQ&feature=related
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    The Old Republic on The Big Bang Theory

We are excited to announce that Star Wars™: The Old Republic™ will be featured ina brand new episode of The Big Bang Theory! The episode, titled “The Weekend Vortex”, sees Sheldon having to choose between going with Amy to her aunt’s birthday party, or spending the weekend exploring The Old Republic™ with Bernadette, Raj, Leonard, and Howard.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    PUEBLO: Este existuje group stealth co dela mzslim operative na chvili. Schova vsechny kolem asi na 5 vterin nebo jak dlouho (dycky miluju kdyz to nekdo pouzije a ja zrovna preskakuju odnekud nekam, pac me to zpomali a ja spadnu dolu, pac nedoskocim :D)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    dikes
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ...ale občas se to buguje že neni postava vidět a sou vidět jen meče

stealth klasickej umi jen šmudler/operativec a assassin/shadow

pak este marauder a ten jeho opak mak kratkej combat hide na 5vteřin
    INF1466
    INF1466 --- ---
    PUEBLO: ne
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    panove sorcka umi stealth??
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    no hurá, možná bude moct můj žid mít konečně kaftan ve správné barvě :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ALONSY: jo tak :p
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZAREK: Myslím celou hru že vydali v prosinci a nečekali až dodělají všechny tyhle věci co budou v tom patchi:)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ALONSY: tak on ten patch bude až v dubnu, ale ....
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZAREK: Spousta věcí tam měla být už od začátku, asi i to Legacy.
    Ale stále jsem ráda že to vydali dřív a ne až v dubnu:)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: UI customizace je asi z toho nejdulezitejsi imho :D a libi se mi ze konecne bude to saldovani armor colors, to uz melo bejt od releasu
    DWAY
    DWAY --- ---
    Podívejte se, co nabídne Legacy update pro The Old Republic - Doupě.cz
    http://doupe.zive.cz/doupecz/podivejte-se-co-nabidne-legacy-update-pro-the-old-republic/sr-1-sc-108-a-143091
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    A navíc (k tomu hroznému boostu valoru), jestli v dubnovém patchi bude nová výbava pro valor rank 70 tak to i docela smysl dává. Protože teď byl 60. rank taková přiměřená, nepřehnaná výzva, nic extra těžkého co by se nedalo dát, ale ani věc na chviličku.
    60+ už pro střední no-lifery a 70+ má jen pár vzácných jedinců ze všech serverů kteří hrají minimálně tak často jak já a navíc jen jednu postavu:))

Což nebude účel, aby na novou výbavu dosáhlo 2 000 lidí ze všech serverů dohromady, když o tom zapřemýšlím takhle, tak to jde pochopit.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: Aha, to jsem nevěděla, že z těch BM baťohů nepadají BM commendation. Tak to pak jo.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    MICKK:
    LOBOTECH: asi oba mluvite o championech, z battlemaster padaj tokeny za ktery si koupis co ches, treba sejbra za 3, hadry za 2, kraviny za 1...

Jinak z BM batohu dostanes vetsinou 15 champ. commendationu a tot vse... sance na battlemaster token je 25% a nijak se to nesčítá, takže teoreticky ti nemusí padnou ten token nikdy..
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    A podle mě to vážně brzy nerfnou, za včerejšek jsem dala nakonec myslím 3 valor ranky 52-55 - to vážně moc normální není:)

Prostě teď je měsíc "užijte si a nafarměte si co můžete, pak vám to zase vše ponerfujem" :)
    Což platí i pro ty krásné nové věci na prodej co tam mají:)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ALONSY: No BM batoh mas za daily, jinej zpusob jak ziskat BM commendations (dementne dlouhy slovo, proc nepouzili starej dobrej token...) nebyl. Ted si je muzes aspon koupit :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: Ehm, jeden BM commendation za 1000 a 1000 těch malých? To se ty baťohy za daily vyplatí malinko víc :P
    Jestli z nich teda ty commendation padají, jestli to není tak, že tam je buď comm, nebo vůbec nic, ale to trochu pochybuju:)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: Ja sem pred patchem rozbaloval batuzky a jako padalo mi to hojne, akorad ze porad to same :P 3x lightsabre 3x kalhoty.... to jak je to ted se mi libi vic, ikdyz teda po trech dnech hrani na padesatce mam pres 500 expertise. Jde to rychle no :P Uvidime, treba jak to bude s tema vyzsima rankama :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam