• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    INF1466: hh smazko :)))
    INF1466
    INF1466 --- ---
    TAJEN: di ven, je tam pekne :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    hm tak zase veselej vikend koukam zase wz plny sracu s levelem 10 :))
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    DWAY: tak aspon se trosku pomuze ekonomice .... kdyby kazdej umel vsechno by taky bylo pekne napi..
    DWAY
    DWAY --- ---
    VESNACH: Sak od toho sou zase penize ne? Vydelas si a ty veci si koupis.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    delat si kus gearu a k tomu treba potky mi prijde vcelku normalni, tady abych na vsechno zakladal alta, coz trochu obtezuje a ano, pro me osobne to znamena, ze se na to vyseru a nebudu nejakym vetsim kraftem ztracet cas :) cas sou penize.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: Jj sel sem kouknout na nepracovni komp, a je to tam. Akorat mi to zmrdky pridaly az po strhnuti platby za dasli mesic no.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: vypadato ze jo
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: Super, takze dneska. Asi se tam skaknu podivat na vecir. A 30 dni taky pridelili?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: mno logl sem asi tak kolem osme a byl v poste
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jj uz mam ten malej spacak :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Uz nekdo dostal tauntauna?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FIONOR: jako k cemu ti crafteni kdyz z neho nic nemas ? ty naslouchatka a implantaty nake stavet mnuzu ale k cemu kdyz si muzes udelat rakata za deily. bichemka je dobra ze neutracim za flasky ale jinak mi prijde tak nak k nicemu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FIONOR: aha takze abych byl nak dobrej tak udelat artifice a vzit si relicy, pak si vzit to na armory a vzit si co de a pak az biochemku. parada :(

nevim mno stale mi prijde ze je ten craft dost o hovne.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Prave sem postou dostal toho noveho peta :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    kdyz se tu tak resi ten craft... ja mam na mainu bichemku 400 to co slo na maraudera uz mam postavene a ted to proste jen mam abych mohl pouzivat ty rakata stimy a HP flasky. Na jednom altu mam vyrobu armoru pro forceusery stim ze si pak budu stavet armory ktere budou aspon nak kloudne vypadat a ne to co ted marauder muze nosit ...
    u druheho alta sem si dal artifice abych pak mohl postavit ty relicy.

A ted ta hlavni otazka myslite ze nekdy v budoucnu pujde presouvat craftle veci mezi postavama diky legecy ? Biochem flasky asi ne ale ty rakata pasky a relicy bych brl si presunout.
    MICKK
    MICKK --- ---
    VESNACH: jdou tam tři podmínky:max 3 crewskilly,max 3 gather, max 1 craft
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VESNACH: můžeš mít 3, slovy TŘI, skilly.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KURE: no hele nevim, jestli sem nedelal neco blbe, ale mel sem scavenging, slicing, bioanalysis a psalo mi to, ze se musim neco odnaucit, pokud k tomu chci pridat cybertech... takze dva gatheringy a jeden craft, ale zkusim to znova.

WENDIGO: TAJEN: to je presne moje predstava, sice mensi dmg, ale vyhoda prvni rany :) delam ted scrapper strom a kdyz me nebude bavit predelam se na dirty fighting, kde sou dotky, coz muze bejt rozhodne sranda velika. naklikat na nej vsechno, zmizet a sledovat z povzdali jak pomalu hebne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam