• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    INF1466: ok, diky toho jsem si tam nevsimnul. Holt tedy zavolam na podporu, odblokuju a skoncim subscription...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    MAUGLI: http://i47.tinypic.com/2lq109.png takhle to vypda u me, uplne dole mas cancel..
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    Star Wars: The Old Republic’s 1.3 Patch Revealed - IGN
    http://www.ign.com/articles/2012/05/21/star-wars-the-old-republics-13-patch-revealed
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    INF1466: to bych kdyztak ocenil... ja taky po praci zavolam na helplinku, ale presto bych to mel rad potvrzene. diky
    INF1466
    INF1466 --- ---
    MAUGLI: no oni zrusili uz to pul rocni predplatny, ale misto nej se tam podle me nastavi ctvrtrocni... presne ti to muzu rict az jedine vecer, tady v praci se nelognu, nemam tu security klíčenku
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    INF1466: no ja mam blokly ucet kvuli security question a vzhledem k tomu, ze jsem od konce ledna nehral, tak jsem si rikal, ze to nebudu resit a jen ohlidam, aby mi to nesezralo dalsiho pul roku. Kdyz jsem se tam ale jednou koukal, tak jsem nic jako zruseni subscription nenasel, pouze moznost zmenit ji na jinou periodu...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    MAUGLI: koukni jestli mas subscription aktivni, pokud ano tak ho zruš, pošlou pouze info o tom že bude platba, ale řídí se to nastavením v acc
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    Zdar, mam otazku. mam zaplacene SWTOR pres Paypall a ted mi konci pul rocni subscription. Nadale si ho jiz platit nechci a zajima me, jestli tu dalsi subscription musim nekde potvrdit a nebo zda mi to platbu pres Paypall stahne rovnou z uctu. Predem diky...
    CORIM
    CORIM --- ---
    DWAY: To se ani nedivim - vzhledem k tomu ze vsechny konkurence co vysly (a to nektere mely velky potencial) selhaly ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    DWAY: pandy az koncem roku? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ANARCHA:
    tady mas jeste k tomu cislu (jak sem to cetl tak sem si vzpomnel ze se to tu resilo)

World of Warcraft přestal ztrácet své hráče - Doupě.cz
    http://doupe.zive.cz/doupecz/world-of-warcraft-prestal-ztracet-sve-hrace/sr-1-sc-108-a-143500

pro ty kterym se to nechce cist, je aktualni stav 10,2 mega hracu.
    CORIM
    CORIM --- ---
    FIONOR: Upravil bych tvuj vyrok - oprel bych se o projekty ktere maji potencial, resp. dlouhodoby potencial. Coz MMORPG je - celkem vzato Blizzard z nej zije uz docela dlouho.
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: Jo tak v tom pripade jako bych nereagoval :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    INF1466: sry asi jsem to nenapsal jasně, reaguji na ten článek, ne na tebe :) viz. "Vývojáři též slibují "agresivní" aktualizace obsahu, které rozšíří souboje hráčů, přidají úspěchy (achievements), zlepší podporu guild a zahrnou řadu dalších funkcí."
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: To neni agrese, to je clanek o SWTOR, a auditko o SWTOR, tudiz z toho logicky vyplyva ze lidi, z tohoto auditka, by mohl ten clanek zajimat.

A popravde mi neprisel ten clanek nejak zlvast kriticky nebo agresivni :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: jen do nás s tou agresí :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    OGIMEI: Kdybych si chtěl zahrát blood bowl, tak si zahraju blood bowl :) je tam víc trpaslíků.
    DWAY
    DWAY --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: Chybi tam nehral sem :-D
    ALONSY
    ALONSY --- ---

Hutball

26 hlasy od 26 respondentů

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam