• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    VESNACH: Tak v podstate muzes dat ze uz nehrajes a proc te nebavi :) Predpokladam ze prodluzovat nebudes :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    chybi mi tam moznost "uz me nebavi, ale hraju, protoze to mam zaplaceny" :)
    DWAY
    DWAY --- ---

SWTOR

33 hlasy od 33 respondentů

TAJEN
      TAJEN --- ---
      Tak po 12ti hodinach mam konecne dalsi cat warhero setu resp. kalhoty super.. pridavaji my 61 powru he parada utracim nehorazne mrte penez za augumentyx a predelam 6 augumentu z cunningu na power hle a co to prumerna DMG svete divse klesla cca o 2k na ranu .. nehlede nato za critikal dam tak jednou za pet minut jako supr zbylo mi 10k takze to ani neprehazu nazpet ty augumenty.. zeja vul si dycky necham nakecat nakou picovinu a hned ji musim jit zkusit ale tahle me stala az moc penez :(
      TAJEN
      TAJEN --- ---
      No ja mam zatim jen WH rukavky ale vcera sem potkal snajpra comel uz 5 veci ale mel jen o 20k vetsi dmg nez ja tosemi zda divny ..
      TAJEN
      TAJEN --- ---
      aha aha hmm sem prave premejslel zebych koupil druhy rukavice warhero s critem a mody narval do kalhot ale ne teda koupim radsi teda dvoje kalhoty cozmi da asik 120 poweru :) nebo nak postupne asik vyzkouset...
      INF1466
      INF1466 --- ---
      jn tak podle toho to vypadá že u critu narozdíl třeba od surge se to vyplatí hnát až na max.. ale nejlepší asi prvne max power a az pak crit dmg s critem
      TAJEN
      TAJEN --- ---
      Nevi ciste nahodou do jake vejsky ma smysl vyhnat u snajpra Crit rate ?
      MAUGLI
      MAUGLI --- ---
      INF1466: ok, diky toho jsem si tam nevsimnul. Holt tedy zavolam na podporu, odblokuju a skoncim subscription...
      INF1466
      INF1466 --- ---
      MAUGLI: http://i47.tinypic.com/2lq109.png takhle to vypda u me, uplne dole mas cancel..
      BALDUR
      BALDUR --- ---
      Star Wars: The Old Republic’s 1.3 Patch Revealed - IGN
      http://www.ign.com/articles/2012/05/21/star-wars-the-old-republics-13-patch-revealed
      MAUGLI
      MAUGLI --- ---
      INF1466: to bych kdyztak ocenil... ja taky po praci zavolam na helplinku, ale presto bych to mel rad potvrzene. diky
      INF1466
      INF1466 --- ---
      MAUGLI: no oni zrusili uz to pul rocni predplatny, ale misto nej se tam podle me nastavi ctvrtrocni... presne ti to muzu rict az jedine vecer, tady v praci se nelognu, nemam tu security klíčenku
      MAUGLI
      MAUGLI --- ---
      INF1466: no ja mam blokly ucet kvuli security question a vzhledem k tomu, ze jsem od konce ledna nehral, tak jsem si rikal, ze to nebudu resit a jen ohlidam, aby mi to nesezralo dalsiho pul roku. Kdyz jsem se tam ale jednou koukal, tak jsem nic jako zruseni subscription nenasel, pouze moznost zmenit ji na jinou periodu...
      INF1466
      INF1466 --- ---
      MAUGLI: koukni jestli mas subscription aktivni, pokud ano tak ho zruš, pošlou pouze info o tom že bude platba, ale řídí se to nastavením v acc
      MAUGLI
      MAUGLI --- ---
      Zdar, mam otazku. mam zaplacene SWTOR pres Paypall a ted mi konci pul rocni subscription. Nadale si ho jiz platit nechci a zajima me, jestli tu dalsi subscription musim nekde potvrdit a nebo zda mi to platbu pres Paypall stahne rovnou z uctu. Predem diky...
      CORIM
      CORIM --- ---
      DWAY: To se ani nedivim - vzhledem k tomu ze vsechny konkurence co vysly (a to nektere mely velky potencial) selhaly ...
      PUEBLO
      PUEBLO --- ---
      DWAY: pandy az koncem roku? :)
      DWAY
      DWAY --- ---
      ANARCHA:
      tady mas jeste k tomu cislu (jak sem to cetl tak sem si vzpomnel ze se to tu resilo)

World of Warcraft přestal ztrácet své hráče - Doupě.cz
      http://doupe.zive.cz/doupecz/world-of-warcraft-prestal-ztracet-sve-hrace/sr-1-sc-108-a-143500

pro ty kterym se to nechce cist, je aktualni stav 10,2 mega hracu.
      CORIM
      CORIM --- ---
      FIONOR: Upravil bych tvuj vyrok - oprel bych se o projekty ktere maji potencial, resp. dlouhodoby potencial. Coz MMORPG je - celkem vzato Blizzard z nej zije uz docela dlouho.
      DWAY
      DWAY --- ---
      INF1466: Jo tak v tom pripade jako bych nereagoval :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam