DWAY: no, prodluzovat clovece kupodivu asi budu, protoze 300 mesicne pro me neni zas takova zatez a nic lepsiho momentalne neni :) ale jako onlinovka me to moc nechytlo. nevim, asi sem proste jenom cekal vic, a i kdyz je to vyborne remeslne zpracovane, pres to prvotni zklamani se mi doted nepodarilo uplne prenest… rozhodne mam ale tyhle pocity spis proto, ze stejnych (v nekterych pripadech ne horsich) her principem jsem hral, na muj vkus, az moc. navic nejsem zas tak zaryty fanda starwars.
jednoduse, na dalsi grind a questeni nemam zauldek, takze se mezi 30-40 vyslovene premaham a kroutim prsty na nohou, a to je pve udelany vyborne a zabavne. bohuzel porad tam je pro me zazitych stereotypu vic, nez tech vyslovene uchvatnych veci…
mozna kdybych si odpustil aion a rift z posledni doby, tak by me to chytlo uplne jinak a beru, ze to je ciste muj subjektivni problem. momentalne fakt cekam na zazrak, kazdopadne uz nemuzu hrat nikdy vic dalsi wowko s hezci grafikou, abych u toho neprozival torturu hranicici az s fyzickou bolesti, jestli mi rozumis :)