• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    OGIMEI
    OGIMEI --- ---
    PUEBLO: Urcite? Z tveho postu to vypada, ze si to nezkousel, tak na slova jako urcite, bych byla opatrna=) A ne neni to takove, jak rikas.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ZACK: swtor ma super omacku kolem toho :)

ja treba prestal hrat diablo uplne protoze tocit furt dokola jeden pribeh je pro neakceptovatelne :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    PUEBLO: Delas jak kdyby to v v swtoru nebo wowu bylo jinak ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PUEBLO: o důvod víc to ani nezkoušet :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    KID_MCHUTT: GW2 urcite bude jako Aion...zabij 20ks morcat zelenych, 15ks prasat modrych a 100ks zlych skretu, odneses kvest a NPC te posle zabit 30ks morcat ruzovych, 60ks bilych prasat a 3ks elitni zle skrety :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZACK: obtížnost GW2, o SWTORu nemluvím, ten jsem hrál :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    KID_MCHUTT: SWTOR je co do obtiznosti podstatne jednodussi nez WoW. A ze by soucasny WoW byl nejak zasadne presaturovany, to mi teda taky neprijde.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    nebude GW2 zase klasicku korejsky grind fest??
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: obtížnost nevím - ty barvičky mi vadí :) jsem takový nějaký přesycený fantasy...
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: myslis obtiznost, nebo barvicky? Barvicky mi nevadi sem zvykly ze nektere fantasy byvaji barevnejsi. Ale co se obtiznosti tyce to je vec jina no.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: no nevím, podle GW2 je to cesta jak dál... :)
    (a je to ten důvod, proč mě ta hra odpuzuje)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: vidis a zrovne na tomhle wow pravdepodobne dojede.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PUEBLO: tSW není pro WOW konkurence - není to dost barevné a jednoduché pro dětičky.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BALDUR: No je fakt ze novy Kotor s upravenym enginem DAO (DAII mi prisel odflakly) by mohlo byt docela posusnanicko no :) Nezbyva nez doufat ze sme byli hodni hraci a Biojezisek nam neco nadeli.
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    DWAY: třeba někdy za pár let překvapí, je to samozřejmě jen má domněnka, BioWare (ono vůbec kolik těch původních tvůrců tam zůstalo..) si prostě vybrali pokračovat v tom univerzu prostřednictvím této MMO..
    že by teď pracovali na rozvíjení příběhu SW:ToR a pak se nějakým titulem vraceli do té časové mezery (i když to je 300 let) samostatným RPG titulem či sérií se mi zdá dost nepravděpodobné, ale stejně doufám, že se pletu :)

FIONOR: nenapsal jsem přeci, že se nepovedl, ostatně příběhová část té hry je asi to jediné co mě k tomu v budoucnu může ještě dostat (to jsem snad vzpomenul), na poli MMO v tomto ohledu hra zatím určitě nemá konkurenci, ale prostě nejde to vůbec srovnávat se zážitky z Kotorů, ostatně to asi čekal málokdo a měla to snad vyvážit ta "MMO část" hry, což se ale taky moc nepovedlo...
    DWAY
    DWAY --- ---
    BALDUR: A co jim brani udelat kotor 3 ktery se bude odehravat normalne po kotoru 2? Preci jen mezi timhle a kotorem je odstup par set let. (nevim jestli 300 nebo 600)
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    ALONSY: jo, příběh zabaví, mmo/co-op hraní ok, ale mi se ta hra s odstupem času jeví tak, že se jim nepodařilo ani jedno udělat pořádně
    už je to ohrané, ale prostě kdyby se soustředili na volné pokračování Kotoru, přičemž měli rozhodně na čem stavět... věřím, že byli by schopni udělat zase velmi kvalitní Star Wars hru a klidně tak rozjet třeba novou sérii, která by jim jistě vydělala dost a fanoušci SW by byli spokojeni...

takhle si akorát BioWare/EA pošramotili pověst na poli MMO a Kotor už po tomto těžko oživí SP titulem, což mě mrzí ze všeho nejvíc

uvidíme jak se lidi chytí na to pochybné F2P, ale osobně to moc nadějně nevidím... budu tedy rád za každý větší story update a v takovém případě se ke hře budu vracet, ale už jim moc nevěřím
    DWAY
    DWAY --- ---
    lol. Old Republic is expanding. Learn about the free to play :-D No hlavne ze to umi dobre podat :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: tak ono i pridat tak na 5 planetach deily by neuskodilo. ten prostor tam je tak proc ho nevyuzit. belsavis nechodim pac uz mi leze krkem a pomalu i ilum
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Ja po nich ani nechci novy planety, vsak me muzou posilat na mista, kde sem uz byl, mluvit se staryma NPC, ale s novym duvodem, k tomu staci jednoho schopnejsiho scenaristu a par novych scriptu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: Njn nove planety vicemene v nedohlednu (mozna ta jedna patchova nekdy a pak pravdepodobne az datadisk) a to ze by pridelali nejake low level planety pro alternativni alteni to uz dem prestal doufat davno no. A pritom by se nasla spousta zajimavych planet na ktere bych se podival.

Nemluve o tom ze az jim dojde fantazie, a klidne predtim je tu vzdycky moznost otevrit nove zony na stavajich planetach.

Treba podivat se na Tatooine na lvl 20 a pak na lvl 40 do jine lokace by taky hru ozivilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam