• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Vic me bavi Temnej Jedi, nez svetlej Sith :]
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: no kdyz nehrajes temnou stranu tak prave ani uplne ne :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ... repektive ta nejvetsi svine siroko daleko.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Jenze za tim hledani protijednu je spousta tajemstvi a neznameho, stejne jako na v questech na Tythonu, avsak Korriban je uplne vo hovne a Sith Wartr storylinka, aspon ta na zacstku je jen o tom byt nejlepsi.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: zajimave hodne lidi si mysli ze pribeh o tom jak hledas protijed pro sveho mistra je srackoidni :-D (ja nevim, ja se nedostal ani na coruscant, ale odradily me "recenze" ostatnich na jeho pribeh)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Nema to vubec drive a i ty mise na Korribanu jsou sed a nuda bez nejakeho rozuzleni. Neni tam nic na co bych se mohl tesit :( Zlaty pribeh Jedi Consulara.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: me celkem bavil :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Sith Warrior pribeh mi prijde neskutecne nudnej :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: Dark Lords ale nejsou mala gulda
    DWAY
    DWAY --- ---
    BRUKEV: ten merc je v klidu. Stejne tam tocis potom jen par abilitek. Zbytek muzes a nemusis. Byla to prvni postava co sem hral.

CRUSHEER: nebo neco podobneho na ToFN
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    Nejaka mensi ceska guilda na The Red Eclipse?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DWAY: víc mě baví střílet na dálku a navíc mě láká heal, což splnuje mercenary.
    U powertecha me zase lákalo, že prej má většinu abilit permanentních a nemusí je mačkat.
    No uvidíme.

DWAY
    DWAY --- ---
    BRUKEV: to mas jedno. Pokud se ti vic libi dva blastery merc, pokud preferujes spise blizsi souboj a vetsi vydrz tak PT.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    U jaké odnože Bounty Huntera se míň přemýšlí? :)

Rozjel jsem SWTOR, bo okolo mě to pár lidí hraje a že to mám zkusit. Hraju Bounty Huntera a nevím, co pak zvolit.

Hraju to solo, neplánuju žádné masové hraní ve skupině, prostě hraju příběh, střílím, hopkám, nic nehrotím.

Na desítce volím specializaci, uvažuju, co zvolit. Nejsem typ, co kombinuje, hledá nejlepší comba a během boje zběsile mačká skilly. Mám zvolit PT nebo Merc? :)

DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: jj ja ho mam na cervenackovi od lvl 17 cca :) Jen by me zajimalo jestli jde od lvl 1 a to musis tu puvodni planetu prosvistet s prstem v nose vcetne hc zon :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: Hele tak HK můžeš mít i na altoj včera sem to pořídil ALE musíš si ho obléknou výbavu sice dostane ale je na 50 lvl takže ji nemůžu nosit a je jakoby byl nahej. což je ale zase bonus pro lidi co vyrábějí výbavu pro droidy
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    CHARLEZ: jsem na tom podobně, občas si to zahraji, ale už jen víceméně jako single player hru :) jako MMO mě to zklamalo, ale jinak se u toho bavím dobře

cartel coins potěšily, taky jsem měl CE a i když jsem to tuším na 2 měsíce přerušil, tak jsem dostal nějakých 2800, odemkl jsem si za to něco v legacy (rocket boots :D) a zbytek jsem utratil za ty dražší packy... padly celkem fajn věci, hlavně 3 pěkné speedery.. takže jeden si nechám a dva půjdou do aukce.. ještě si musím zjistit za kolik to tam naházet :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MICHIGAN: tak jestli to tak bude, tak jim to casem dojde na a budou lakat hrace co uz se na to vysrali na "zdvojnasobili jsme pocet FP a WZ tydne", "vsichni uz maji 3 bary", "Sprint pro vsechny" a podobne :-D

A zas verim ze nekteri novacci kteri si prisli zkusit F2P tak si ten mesic, dva zaplati kdyz zjisti ze je to bavi.
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    ja vam nevim, mesicni poplatky jsou jedna, maximalne dve flasky vina mesicne ... toho si ani nevsimnu; a to se ke hrani dostanu tak na 3 hodiny tydne (kdyz se dari)

hra ma fajn pribehy (a ja jich jeste vetsinu nevidel), a kvuli tem to hraju, vim ze spousta veci nefunguje ani zdaleka jak by mohla, ale to nikde

mam od zacatku CE a dostal jsem 3200 CC - je to tolik, ze nevim za co bych to vymenil

jsem spokojenej

MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    DWAY: vstup taky, narazim na ten omezenej pocet fp, wz a pvp za tyden, nakonec je budou delat hlavne ti, co to maj zaplaceny, tak jsem to myslel (pritom duvod podobnych predelavek byva hlavne zvyseni poctu hracu, aby k podobnym situacim nedochazelo. ale aspon zas budou lidi na normalni teamquesty, kdyz uz nic jinyho (s tim lootem je to ale hodne fail, doufam, ze je casem napadne pridat moznosti odstranit jednotliva omezeni pomoci CC, to by pomohlo.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MICHIGAN: nemaji omezeny vstup, ale loot.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam