• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    INF1466
    INF1466 --- ---
    já zas doufám že jde reportovat bez aktivní subskripce :)

Star Wars: The Old Republic | Customer Service
    http://www.swtor.com/support/helpcenter/1884

a pak doufám že se najde víc soudnejch lidí a dostaneš ban ty i tvoje slavná guilda :)
    HEADTEKK
    HEADTEKK --- ---
    :D :D dobré reakce a víte co? Já za to nemůžu jak už jsem psal ovládá mě temná strana a kdo to nechápe může se přidat do guildy SS-Waffen :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    HEADTEKK: nekdy si dam podivna jmena ale tohle ?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    HEADTEKK: Upřímně? Tenhle nick si může dát jen naprostý idiot.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    HEADTEKK: Na hrubý pytel hrubá záplata :)
    HEADTEKK
    HEADTEKK --- ---
    INF1466: To nikdo nechápe že mě ovládá temná strana? :D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    to bych ani nescháněl, já bych tě hned zabanoval
    HEADTEKK
    HEADTEKK --- ---
    Dal jsem si nick Judeshater... A teď nemůžu sehnat guildu... sakra :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak jako je trochu blbost si odemikat cokoli za CC to se vyplati mesiscni placeni a nake ty CC z toho taky sou
    za CC je dobre koupit raketove boty a pak treba +41 crystal od lvlu 10 hadriky sou fer ale daj se koupit.
    FORREST
    FORREST --- ---
    Tak ja jsem si zase subscibnul po asi hodine hrani, ta hra je fakt uzasna.
    A stejne premyslim, ze jeste i potrebuju vic kartel coints. Je to moje prvni MMORPG a je to fakt droga. :-)
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    BRUKEV: Ani jsem nevedel, ze se na GTN prodavaji unlocky. Skoda toho credit capu. Mozna bych radeji obetoval 1M kreditu za artefakty nez 300,- :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    CRUSHEER: Jojo, k tomu stejně každý časem dojde. Artifacty si odemknout prostě musíš. A jakmile to uděláš, získáš prefered.
    Dost věcí z prefered si koupíš normálně na fleetě, ale na některé
    a) nemáš peníze, bo jsou dražší než 200k kreditů
    b) nebo je nikdo nenabízí
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    ARCHCORE: predevsim se ti zmeni status z F2P na preffered player. V tydnu jsem si koupil prvnich 450 cartel coins na quickbar a inventory slots, ale diky tomu prechodu se toho odemklo celkem hodne - pristup do cargo hold, dalsi quickbar, /who, dalsi slot na crew skill (tudiz nyni 2 celkem) a asi i par dalsich veci, na ktere si ted po ranu nevzpomenu.
    Rikam si, ze ke spokojenosti uz chybi jen artifact equipment authorization :o)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ARCHCORE: bez nákupu CC jsi F2P. Když je koupíš, přecházíš na Preffered. Získáš tím více možností (finanční strop například.)
    FORREST
    FORREST --- ---
    ARCHCORE: Jak to chapu ja, tak pomoci Cartel Coins si nakupujes funkcionalitu, ktera je v F2P zamcena, ale porad jednotlive.
    Nebudes mit treba neomezeny prisup do flashpointu, ale muzes si koupit dalsi a tak dale.
    ARCHCORE
    ARCHCORE --- ---
    ahoy mam otazku je pravda kdyz si koupim Cartel Coins tak uz nebudu hrat F2P ?
    FORREST
    FORREST --- ---
    TRIPLT: Super dekuji moc!
    Tak ja se do toho v klidu ozbrojim a snad mi to zacne jit. :-)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    FORREST: Pokud si ten item nasadíš už jej nemůžeš např prodat v aukci, ale pouze u vendora... :)
    FORREST
    FORREST --- ---
    Mohl bych mit prosim zacatecnickou otazku?
    Zacal jsem hrat vcera a narazil na nekolik predmetu s vlastnosti Bind on equip a kdyz jsem si je chtel nasadit, tak vypadlo varovani.
    Co presne prosim tohle znamena? Nejake proklete predmety, ktere pak jiz nemohu jen tak sundat, nebo to nic neni?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BRUKEV: odkazoval serm te tu na lidi z guildy pripadne si dej prihlasku a budes moudrejsi :)

Dark Lords • Obsah
    http://darklords.n-art.cz/forum/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam