• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    FORREST
    FORREST --- ---

Jake advanced classes mate u svych aktivnich charakteru?

70 hlasy od 25 respondentů

JETELICEK
      JETELICEK --- ---
      dark/light pointy se dají farmit skrze specifické flashpointy (tuším, že například za jeden black talon je +200 dark/light bodů)...na 55ce je to nafarmené hned
      TRAGED
      TRAGED --- ---
      WRATA: Tak, mam Jedi Consularku lvl 28 temnou jak bota tzn. Dark 4+. Diplomacy rulez! :)
      WRATA
      WRATA --- ---
      DWAY: BRUKEV: Dohnat se to da na 50tce bud pres diplomacii nebo pres daily questy(stejne jako affection s companionama).
      Pak mas jinej titul a otevre se ti nejake gear. Ale nevim jak moc je to up to date. Kouknete k dark/light vendorovy na fleete
      BRUKEV
      BRUKEV --- ---
      Já už ho nikdy nedohnal, ani do 50. levelu.
      DWAY
      DWAY --- ---
      BRUKEV: nedozenes ji nikdy, a nebo to jen trva dele?
      INF1466
      INF1466 --- ---
      HAGAN_SIRIUS: no rychlejší je možná proběhnout si párkrát tu první instanci na vysokym lvlu, jeden run je na patnach minut a docela se na tom vydela na dropech tak sto k, teda jeste kdyz sem hraval...
      HAGAN_SIRIUS
      HAGAN_SIRIUS --- ---
      Tak me vetsina tech rozhodnuti prijde mozna i vyhodnejsi nechat to bezet, nez to programove hubit, ale zatim ma muj BH cistej stit. jinak to afinitu muzes dohnat diplomacy skilem u companionu
      INF1466
      INF1466 --- ---
      BRUKEV: no ale ještě si taky k tomu řekněme, k čemu ty itemy co tohle vyžadujou jsou.. podle mě na dvě věci co se statů týče a imo je spousta hezčích itemů co se RP týče..
      BRUKEV
      BRUKEV --- ---
      HAGAN_SIRIUS: projeví se to v tom, že by jsi měl následovat své přesvědčení ("dobro/zlo") nadále. Jinak se omezuješ bodově.
      Já jel mercenary na zlou stranu pár levelů, pak mi to prostě morálně nedalo a začal jsem se chovat spíše "hodněji". Ale už jsem nedohnal bodovou ztrátu, takže jsem nemohl používat relic určitého levelu, atd.
      Kamarád to mydlil na zlo od začátku, pouze smrt, smrt, smrt. A byla to bodová výhoda.
      DWAY
      DWAY --- ---
      FIONOR: prave sem si jednoho zalozil kdyz to tak vsici chvali ze tomu dam sanci :) Mame s kamosem symbiozu, ja hraju sage a on troopera, takze si uzivame pribeh svuj i toho druheho protoze hrajem jen spolu.
      DWAY
      DWAY --- ---
      TRAGED: Tohle ale neberu jako nejake hrube ovlivneni do budoucna. Vesmes je to prijdes, bud bojujes nebo ne, odejdes s tim co potrebujes. Vysledek stejny. Pripadne prijdes, bojujes nebo ne, nepritel se vzda. Vysledek stejny.

Nejake vyraznejsi ovlivneni bych bral, ze prijdes. A kdyz ho nezabijes, tak se objevi pozdejs ve hre. Coz se mi zdalo ze bylo u JK.

FIONOR: Tak me napada tys hral IA 2x? Nebo spise si si jisty ze by ta situace neskoncila stejne pokud bys zvolil jinou dialogovou cestu?

HAGAN_SIRIUS: A jeste me napadla zasadni vec, kazde rozhodnuti muze mit vliv na stavajiciho companiona. Takze co se nelibi jednomu to potesi jineho.

A kdyz uz sem u toho tak povzdech, ze me stve ze kdyz zahajim rozhovor na jezditku, tak jako by tam companion nebyl...
      TRAGED
      TRAGED --- ---
      DWAY: Spousta eventu se obejde bez boje.
      DWAY
      DWAY --- ---
      FIONOR: Jo tohle tema uz jsem s nekym probiral v TES auditku :)
      DWAY
      DWAY --- ---
      FIONOR: No je fakt ze za JK me taky mozna napada par rozhodnuti ktere nejak ovlivnily budoucnost, ale ne nijak zvlast no.
      DWAY
      DWAY --- ---
      FIONOR: jak dost? Mohl bys dat nejaky nespolerovy priklad?
      INF1466
      INF1466 --- ---
      HAGAN_SIRIUS: to druhé, na gameplay se neprojeví nic, max v instancích jestli půjdeš zabít hlavního bose doprava nebo doleva
      HAGAN_SIRIUS
      HAGAN_SIRIUS --- ---
      Drobny dotaz, v pripade, ze provadim mensi socialni experiment - bounty hunter ktery v ramci moznosti sveho class a pocatecniho zamereni pacha dobre skutky, projevi se to nejak na gameplay a nebo je to ciste kosmeticka zalezitost?
      FORREST
      FORREST --- ---
      Omlouvam se za par anket, jen jsem si rikal ze zvedavosti zjistit, jaka je tady struktura hracu. :-)
      FORREST
      FORREST --- ---
      [SERVER ERROR]
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam