• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    FORREST: Kdyz si jednou platil tak jsi preferred :) A prave ze ty coiny se nesbiraji tolik ted uz, ale sveho casu jich nepridelili uplne malo no :) Dokonce sem ted onehda dostal bonusove petikilco ze pry sem fajny...

Jinac jasne pokud si F2P tak definitivne zaplatit. Ale myslim ze hodne lidi kteri zacnou na F2P tak si to zaplati protoze jsou pocatecni nadsenci :)
    FORREST
    FORREST --- ---
    DWAY: Tohle je ale pro prefered, ne?
    Tusim, ze F2P ma jen 2 bary a 2 sloty na character. Alespon co si pamatuji z tech 3h, co jsem hral jako F2P. :-)

A ja si predplacim, ale CC zas tak moc nemam. Vetsinu utratim bud za zlepsovaky, nebo za balicky, ktere nasledne rozprodam na credity, abych se pak mohl poradne vybavit v GTN.
    DWAY
    DWAY --- ---
    FORREST: Zalezi na case. Pokud to pustis alespon 4x za tyden tak urcite :) Pokud to pustis 1x za tyden tak spise ne no :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    WKILLA: O nejake veci prijdes, artefakty ktere mas na sobe ti zustanou, ale tusim ze neobleces nove (fialove). Bary jsou 4, slotu na postavy 6, zablokuje ti jeden crew skills (necha te vybrat ktere chces aktivni) a hlavne pokud si platil, tak bys mel mit celkem dost KK aby sis mohl odemknout co potrebujes :)
    FORREST
    FORREST --- ---
    WKILLA: Postav by se to snad dotknout nemelo, ale clovek prijde asi o hodne.
    Na strankach SWTOR se da najit tabulka s porovnanim F2P, Preffered a Subscribe.

Nestalo by za to si to spis zase predplatit, kdyz chces znovu hrat?
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    Hele, když jsem si to nějaký ten čas platil a teď si budu chtít zahrát F2P, přijdu o bary, přístupy do lokací, omezení návštěvy FP a oblékání lootu (nebo prostě co všechno není v F2P, popř. prefered obsaženo)? Prostě všechny věci, který jsem měl a bral je jako samozřejmost a jako neplatící na ně nemám nárok. Bojím se přihlásit, aby se mi náhodou něco nestalo s postavou :-)
    FORREST
    FORREST --- ---
    CRUSHEER: Puntickarsky by se vzdycky neco naslo. :-)
    I kdyz, i tak by se dalo rici, ze jsi F2P, protoze nemas predplaceny ucet a nejsi F2P jen z duvodu toho, ze v soucasne dobe nehrajes. :-P
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    FORREST: chybi mi posledni moznost - "nehraji, ale kdyz jo, tak F2P" :)
    FORREST
    FORREST --- ---

Jste predplatitel?

22 hlasy od 22 respondentů

ETHAN
      ETHAN --- ---
      ETHAN: Já mám tedy pauzy v tom hraní a s tím korelují pauzy v placení. Nikdy jsem nehrál f2p, nechci si tu hru ochuzovat o pohodlí, na které jsem zvyklý. Nemám pauzy jen v placení.
      INF1466
      INF1466 --- ---
      JAFROST: jn čekám jestli časem nedaj ty dlc za cartel coiny jak se stalo casem u podobnejch f2p modelu, ale jinak už to asi nikdy nezapnu
      JAFROST
      JAFROST --- ---
      Ethan - to beru za výhodu, prostě si to v klidu zahraješ i bez toho, pak něco přidaj nebo chceš hrát víc, tak si zaplatíš, ale hrát můžeš pořád... navíc si můžeš přes ty cartel pointy otevřít i pár věcí, který ti to ještě víc zpříjemněj při hře zdarma a ty body dostáváš i za měsíční platbu
      INF1466
      INF1466 --- ---
      tak to by mohli vydat zas novou kolektorskou edici nahovno s analnim kolikem
      RAB1T
      RAB1T --- ---
      INF1466: Už aspoň nepotřebuješ na tu homoerotiku nikoho dalšího na TS
      ETHAN
      ETHAN --- ---
      JAFROST: Kdykoliv jsem to hrál, platil jsem. Momentálně to ale bylo jen ze začátku levelení, pak pauza, pak 4 měsíce placeno, teď pauza, ale dost možná zase zaplatím.
      INF1466
      INF1466 --- ---
      už opravili ilum? :)
      JAFROST
      JAFROST --- ---
      no prostě se nenudim, hraje to spousta hráčů, není problém dostat se jen tak do FP, PvP hra má smysl, obchod funguje, přidávaj novej obsah... no a zvedli level cap, takže máš zase na chvíli o zábavu postaráno
      DWAY
      DWAY --- ---
      JAFROST: ja f2p protoze si to pustim tak max 2x za mesic.
      DWAY
      DWAY --- ---
      INF1466: jenom na planete, kam sem se zatim ani nedostal :-D
      INF1466
      INF1466 --- ---
      ZACK: asi že už sou možný gay vztahy :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam