• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RAB1T: Ted koukam ze si puvodni zamer rozmysleli:

"Case in point: BioWare changed the original one hot-bar restriction recently to two, and raised the Warzone (PVP game) limit from three to five games a week."

BioWare quickly rethinking, improving F2P SWTOR restrictions • News • PC • Eurogamer.net
    http://www.eurogamer.net/...s/2012-12-05-bioware-quickly-rethinking-improving-f2p-swtor-restrictions

ETHAN: Taskbar - hotbar, holinky - hodinky.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    TRAGED: taskbary :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RAB1T: Nevim, free jsem to nehral, jen si pamatuju kdyz ohlasovali F2P, tak mezi vyhodami platicich byl i vyssi pocet taskbaru, respektive ze neplaticim pocet orezali.
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    TRAGED: tak já platim, ale nějak se stáel neorientuju. teď sem se snažil najít v nastavení abych viděl castbar a nic - chvilku mi funguje, chvilku ne :-)
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    TRAGED: pockej freecka maji v zakladu 2 nebo ne ??
    SKOKY: nataveni rozlozeni obrazovky
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SKOKY: Zaplatis! :]
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    Další lamskej dotaz. Jak přidám lištu na další spelly? Ta jedna mi nestačí :-)
    ZACK
    ZACK --- ---
    OMNISLASH: To je tezky, kdyz ty kraviny na cartel marketu to cely zivi.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Je fakt, že armory (a nějaké API pro ní) mi docela chybí.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    SKOKY: ne. na takove veci neni cas, ikdyz se dva roky slibuji, protoze je potreba vyrabet kraviny na cartel market
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    dá se někde na netu podívat na své postavy?
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    EOLIS: tady na ofiko foru ( http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=616779 ) se tomu věnuje výborné vlákno: trocha matematiky, logaritmů, pokusů a ejhle...funguje to

prostě bez pořádných grafů a tabulek se mmo hrát nedá :)

EOLIS
    EOLIS --- ---
    JETELICEK: A co tedy má tank zhruba mít, aby mohl správně raidovat? (kromě toho, že by měl mít mozek, aby uměl udržet agro na sobě a hlídal si svoje křupky?)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Fleeta je otázka kompu, sám taky nemam zrovna zajímavej počítač, ale od dob startu a teď je hra mnohem víc optimalizovaná, takže ani mě to tam neblbne. Zajímavý je, že do lvl 55 mi vůbec neblbly warzony, žádná ztráta fps a teď to šlo rapidně dolu. tak nevim, ale Makeb je krásná planeta, takže doporučuju koupit datáč.
    DWAY
    DWAY --- ---
    JETELICEK: Coz ale presne Forrest potrebuje (povrchni obeznameni) taky to obcas pomuze v talentech a podobne :)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    DWAY: 6.) noxxic je dobrý leda na takové povrchní obeznámení s tím, jakou velmi zhruba by měla mít každé povolání itemizaci. Pro raidery je to ovšem chujovina nejvyšší - nedávno mě nějaký expert přesvědčoval o tom, že jako tank musím mít přece 110% accuracy a všechno cpát do absorbu...protože on tomu rozumí a jeho main je immortal juggernaut...inu, ještě že je ten ignore list.)
    DWAY
    DWAY --- ---
    FORREST: no v podstate pokud nemas adaptive armor (takove ty co se prodavaji u social vendoru, nebo pri nejakem specialnim eventu), tak jediny rozdil je ze heavy ma vetsi armor nez medium a ten zas vetsi nez light. Jinac to co urcuje u zbroje velikost / mnozstvi armoru je armoring. Proto je taky drazsi nez ostatni mody. Tak u zbrane to je barrel a u mece to je hilt.

Takze kdyz das do mece lepsi mod, tak budes mit vic willpower napriklad, ale kdyz tam das lepsi hilt, tak budes mit vetsi willpower a jeste k tomu se ti zvysi zakladni damage zbrane.

Pak jsou takove ficury jako ze pro tanka ma hilt vice endurance nez willpower a naopak. Ale to uz pochopis v prubehu hry.
    ZACK
    ZACK --- ---
    FORREST: U setoveho gearu je to trochu komplikovanejsi.
    FORREST
    FORREST --- ---
    ZACK: Aha, diky moc.
    Ja jsem myslel, ze i ta vec ma nejake zakladni vlastnosti a mody jen boostuji a customizuji.
    Trochu mne totiz matlo, ze nektere oranzove veci je mozno pouzivat az od lvl XX, ale to je asi tim, aby vsichni hned nevypadali extra cool. :-)
    ZACK
    ZACK --- ---
    FORREST: jasne, veci jsou jen schranky, vlastnosti jim davaj az ty mody.
    FORREST
    FORREST --- ---
    DWAY: Takze kdyz vezmu dva modovatelne itemy a nahazu do nich to same, tak budou mit uplne stejne vlastnosti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam