• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    BARTUC: dost záleží s tím healem jsi nesmrtelnej. s DPS ti to bude víc odsejpat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    RAB1T: mno koupil sem si za 100kc nejaky cartel coins takze uz sem prefered, gze mam 2 sloty :-) btw myslis ze i pro guardiana se hodi heal comp?
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    BARTUC: nejvic se mi vyplatil heal comp. Jinac pokud budes chtit hrat na konci tanka tak se hodi biochem a k tomu je pak treba bioanalysis a diplomacy. pokud budes hrat free tak muzes mit jen jeden skill a pak asi slicing.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak jsem se rozhodl, ze budu guardian, tak sem na to zvedavej... mam k tomu dotazy, jakyho companiona byste doporucili a jaky crew skills? btw kde se daji resetovat skilly ve stromu? chci totiz na farmeni jet dps guardiana a pak prehodit na deffensive ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JAFROST: ja to prozatim hraju jen jako oddechovku, tak se mi za to fakt nechce platit, prasuli nemam nazbyt, gze rozmyslim jak to nejlip ocurat :-D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    BARTUC: tak to nevim, mam koupeno od zacatku, takze jsem tohle neresil
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: hmm mno uvidim :-) ted na to prachy nemam stejne :-D ale dekuju za info
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: ono to z toho postu mozna neslo uplne poznat. pokud si zaplatis jeden mesic a nebudes mit koupenou expanzi, stejne pres 50. level nebudes moci. expanze se plati zvlast. nicmene kdyz mas zaplaceno (alespon na ten jeden mesic), tak se po tu dobu da expanze koupit za polovinu (tedy pokud uz tu akci nezrusili), takze se vyplati koupit si jeden mesic a k nemu expanzi
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JAFROST: a pokud byhc si zaplatil jeden mesic, tak mi pak ten obsah zustane? a zustane mi pak i ten prostredni typ uctu?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    BARTUC: expanzi si musíš koupit, jako subscriber pak máš veškerý obsah k dispozici bez omezení.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jinak chapu to spravne, ze pokud koupim cokoliv za 5e tak se mi na porad zpristupni ten druhej status? viz tohle? http://www.swtor.com/free/features
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jeste takovej uplnestupidni dotaz, kdyz nejsem subscriber, tak mam pristup k nejnovejsi verzi hry a expanzi, nebo ne?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    maj to nejaky rozbity :-D
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    OMNISLASH: protožě jsem nějak nabyl dojmu, že to tazatal přehlédl, a tudíž ty taky (když to nezmiňuješ:-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: ano, je to presne tak a dost lidi to tak i praktikuje. maji dva geary a mohou podle potreby respecnout guardiana na tanka nebo dps. dokonce jsem slysel o respecu tanka v zaverecne fazi styraka pro zvyseni dps. sam bych ale takove utrpeni nepostupoval - cekal jsem, ze swtor tohle bude nejak inteligentne podporovat, jakoze si budu moct nadefinovat quickbary pro ruzne presety, ale jak se zda, nejde to.. a loupat to tam rucne a jeste si pripadne hrat s bindem, to fakt jako ne :)

ZACK: to bych mozna povazoval tak trochu za stesti, protoze (celou dobu platici) sam mam pri rozjete druhe postave dost problem s tim, ze jsem si dal par fp a warzon a najednou jsem x levelu pred planetou. co vic, jsem tak nadlevelovany, ze dalsi tri planety mi nemaji absolutne co poskytnout, to je neco extremne demotivujiciho a vubec se mi do toho nechce

EOLIS: a proc mi o tom pises? kdyz pominu fakt, ze i sam tazatel o tom mluvi uz ve svem dotazu.. :)

mimochodem je zajimave, kolik postu se ruzne objevuje na jinak sporadicky uzivanych klubech / forech, kdyz bioware zase jednou zmasti update :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    BARTUC: V rozhovorech mas nektery volby staveny podle strany sily, neni to primo dobro/zlo. Kazdopadne je vsechno vyvazeny, obe strany maj ty samy moznosti. To se tyka i tech class, zrcadluje se to.
    Nejaky cas sem nehral, takze co se kde jak odemyka a co zustane nebo ne presne nevim, meni se to patch od patche. Kriticky je to ale hlavne 16-55 kvuli snizenym expum ,bude te to nutit hodne grindovat, abys dalsi planety nedelal hrube podlevelovanej.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EOLIS: tyvole ty taky hrajes vsechno :-D kde klikas jestli jeste klikas?
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    BARTUC: Prakticky jsou téměř totožní. Skilly se liší fakt jenom drobnostmi.
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    BARTUC: OMNISLASH: Da se resetovat rozhození buildu v class tree, ale nedá se resetovat výběr advanced class.
    Takže pokud jsi jednou Jedi guardian, budeš už pořád Jedi Guardian a Jedi Sentinela z něj už neuděláš.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZACK: jak to myslis s tema volbama? kazopadne ze to bude do jisty miry voser je mi jasny, bije to do oci ze mi to chteji co nejvic ztizit, ale proset ted do toho ty prachy dat nemuzu...

jeste jedna otazka, kdyz si zaplatim jeden mesic, tak se mi odemknou moznosti jako vic postavicek na uctu atd... kdyz mi predplacenej cas skonci, tak o ty sloty zase prijdu?

jo a jeste jeden, je jedi knight plnym ekvivalentem sith wariora akorat s jinou barvou mece? nebo sou rozdilny?
    ZACK
    ZACK --- ---
    BARTUC: Projet se to da, ale je to specialne designovany tak, aby to byl voser.
    Jestli narazis na svetly/tmavy volby, tak ne, je to vicemene nepodstatny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam