BARTUC: ano, je to presne tak a dost lidi to tak i praktikuje. maji dva geary a mohou podle potreby respecnout guardiana na tanka nebo dps. dokonce jsem slysel o respecu tanka v zaverecne fazi styraka pro zvyseni dps. sam bych ale takove utrpeni nepostupoval - cekal jsem, ze swtor tohle bude nejak inteligentne podporovat, jakoze si budu moct nadefinovat quickbary pro ruzne presety, ale jak se zda, nejde to.. a loupat to tam rucne a jeste si pripadne hrat s bindem, to fakt jako ne :)
ZACK: to bych mozna povazoval tak trochu za stesti, protoze (celou dobu platici) sam mam pri rozjete druhe postave dost problem s tim, ze jsem si dal par fp a warzon a najednou jsem x levelu pred planetou. co vic, jsem tak nadlevelovany, ze dalsi tri planety mi nemaji absolutne co poskytnout, to je neco extremne demotivujiciho a vubec se mi do toho nechce
EOLIS: a proc mi o tom pises? kdyz pominu fakt, ze i sam tazatel o tom mluvi uz ve svem dotazu.. :)
mimochodem je zajimave, kolik postu se ruzne objevuje na jinak sporadicky uzivanych klubech / forech, kdyz bioware zase jednou zmasti update :)