• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: evok je to pachnouci stetinate prase, co se ted tak casto prohani po flotile
    MALY_BOBIK: to potvrzuji. na 37. level jsem se dostal prakticky jen pres fp (jeste jsem nebyl ani na nar shadaa) a pritom jsem v gf za celou dobu cekal dele nez 5 sekund jen jednou
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: hele, ser na DPS. jed ho rovnou jako tanka behani po planetch bude sice trochu delsi a pomalejsi ale zas se skoro vzdy chytnes na FP. compla jed DPS mozna healera ale tanky alty sem mel vzdy s DPS a vse sem ustal :)

crew skill jed bichem na maina je to podle me zaklad protoze si udelas nekonecne buf potky a medical potky + pak este lepsi a ty se daj stale dobre prodavat tak mas i prisun penez.

pokud chces na konci jet tanka tak ho jed od zacatku aby ses za neho kloudne naucil :) pokud pak na konci budes chtit hrat DPS jed nejdriv tanka a pak to DPS ale pocitej s tim ze jako DPS se dostanes do FP mnohem mene net tank (mluvim teda o FP ktery pujdes pomoci grup finderu).

pokud i tak budes chtit neustale prehazovat gear a stromy tak si priprav vetsi obnos penez pac se celkem prohnes.
    gear se da udelat to neni zas takovej problem ale neustale respecovani u vendora je pak drazsi a drazsi. + musis neustale prehazovat skilly na liste a jine jebani :)

jinak dost veci se da odemknout ale stoji to prachy a tech mas jako f2p omezene mnozstvi a musis nekoho ukecat aby ti to koupil a ty mu ty penize musis postupne dat ...
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    JAFROST: ten robot je píča a ne heal. Hodí se max na craft mise a to ještě blbě.
    BARTUC: jak už ti psali v rámci příběhu na balmoře http://www.swtor-spy.com/companions/doc/81/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    super diky za rady :-) budu dal spamovat pokud neva az nebudu neco vedet :-)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    I ten robot z lodi je healer, pokud se nemylim. Pak dostaneš dalšího na konci Balmory asi.
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Sitsky ekvivalent dostal healera na konci 3 plany, takze cca lvl 25.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    po coruscantu tusim bys měl mít robota z lodi, kterou dostaneš
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JAFROST: aha a na jakym lvlu tak se knemu dokopu?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    musíš příběhem... nejde si ho koupit jen tak
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZACK: oukej, tak dalsi otazka, kde nejdriv sezenu heal compa s jedi guardianem na prefered uctu? :-)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Přesně, paradoxně i pokud máš lehce vyšší lvl než planeta se heal víc vyplatí, protože se vůbec nezdržuješ, prostě jedeš dopředu s minimem přestávek. Ten dps comp to zabíjení zase tolik nezrychlí a na úkor ztráty zdraví se to nevyplatí.
    ZACK
    ZACK --- ---
    BARTUC: Zkousel jsem oboji a heal comp je proste podstatne pohodlnejsi. Nic te nezdrzuje, odsejpa to, muzes delat skupinovy questy a ta ztrata dps mi neprijde zas tak vyrazna, on i ten heal comp si obcas vystreli.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    RAB1T: je mi jasny, ze kdyz pojedu guardiana na deff, tak se mi bude hodit dps comp, ale pokud ho pojedu na dps, tak by me zajimalo jak moc mi to ubere z deffenzivnich statu a jak moc vic budu squishy, jestli teda uziju toho heal comp a jestli mi to moc nezpomali pruchod hrou...
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    BARTUC: dost záleží s tím healem jsi nesmrtelnej. s DPS ti to bude víc odsejpat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    RAB1T: mno koupil sem si za 100kc nejaky cartel coins takze uz sem prefered, gze mam 2 sloty :-) btw myslis ze i pro guardiana se hodi heal comp?
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    BARTUC: nejvic se mi vyplatil heal comp. Jinac pokud budes chtit hrat na konci tanka tak se hodi biochem a k tomu je pak treba bioanalysis a diplomacy. pokud budes hrat free tak muzes mit jen jeden skill a pak asi slicing.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak jsem se rozhodl, ze budu guardian, tak sem na to zvedavej... mam k tomu dotazy, jakyho companiona byste doporucili a jaky crew skills? btw kde se daji resetovat skilly ve stromu? chci totiz na farmeni jet dps guardiana a pak prehodit na deffensive ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JAFROST: ja to prozatim hraju jen jako oddechovku, tak se mi za to fakt nechce platit, prasuli nemam nazbyt, gze rozmyslim jak to nejlip ocurat :-D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    BARTUC: tak to nevim, mam koupeno od zacatku, takze jsem tohle neresil
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: hmm mno uvidim :-) ted na to prachy nemam stejne :-D ale dekuju za info
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: ono to z toho postu mozna neslo uplne poznat. pokud si zaplatis jeden mesic a nebudes mit koupenou expanzi, stejne pres 50. level nebudes moci. expanze se plati zvlast. nicmene kdyz mas zaplaceno (alespon na ten jeden mesic), tak se po tu dobu da expanze koupit za polovinu (tedy pokud uz tu akci nezrusili), takze se vyplati koupit si jeden mesic a k nemu expanzi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam