• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    swtor není wow a tak jsou ty classy celkem vybalancované (až na assassina, powertecha, ale assassinovi se teď prý má dostat trochu více lásky ze strany bioware). Výborné dps je i arsenal merc, marauder s carnage specem, výše zmíněný marksman sniper, sorc s madness/ligntning specem též
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kazdopadne musim rict, ze uz hodne dlouho me hra nechytla jako swtor... fakt uzasne zpracovany, perfektni pribeh, ukoly formou rozhovoru, i instance maji pribeh, fakt perfektni a navic tematika sw opravdu pecka :-) docela dost me sere, ze ted nemam prachy na to si zaplatit premiak, protoze fakt me to chytlo jako prase a uz se tesim jak to bude vypadat dal a taky uz se tesim az si zahraju nejakej dalsi class :-D ted hraju tanka, co byste doporucovali jako brutalni dps?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: na to zatim pecu, jedu to podle pribehu a snazim se delat max achievementu, takze sem docela nadexpenej, tak to docela zvladam, ale v pozdejsich fazich hry toho asi vyuziju :-) kazdopadne flashpoint prvni co sem byl byl docela sranda :-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: nejlepsi celindz je delani flashpointu 3 az 4 levely pod minimem (dle konkretniho flashpointu). mohu jen doporucit. bohuzel se na takovy flashpoint neda dostat skrze group finder (asi aby si naaahodou nekdo neudelal bebi nebo co.. nechapu) a tak si musis skupinu sestavit sam a na flashpoint pricestovat po svych
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak ja to momentalne hraju primarne kvuli pribehu, ten me bavi a bavi me i ta challenge pri zabijeni elitaku na stejnym lvlu... ale i tak mi prijde ze sem dost preexpenej, protoze tam co beham ja na svym lvlu, tak behaji ostatni radove o 3 lvly niz :-) nevim asi je to tim, ze se snazim plnit vsemozny achievementy (ikdyz 500 black sun sem fakt zatim nedal :-D)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: evok je to pachnouci stetinate prase, co se ted tak casto prohani po flotile
    MALY_BOBIK: to potvrzuji. na 37. level jsem se dostal prakticky jen pres fp (jeste jsem nebyl ani na nar shadaa) a pritom jsem v gf za celou dobu cekal dele nez 5 sekund jen jednou
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: netusim co je evok a hk :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: nebo si kup evoka a HK a budes mit asi nej dps a heal/tank companoura :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: hele, ser na DPS. jed ho rovnou jako tanka behani po planetch bude sice trochu delsi a pomalejsi ale zas se skoro vzdy chytnes na FP. compla jed DPS mozna healera ale tanky alty sem mel vzdy s DPS a vse sem ustal :)

crew skill jed bichem na maina je to podle me zaklad protoze si udelas nekonecne buf potky a medical potky + pak este lepsi a ty se daj stale dobre prodavat tak mas i prisun penez.

pokud chces na konci jet tanka tak ho jed od zacatku aby ses za neho kloudne naucil :) pokud pak na konci budes chtit hrat DPS jed nejdriv tanka a pak to DPS ale pocitej s tim ze jako DPS se dostanes do FP mnohem mene net tank (mluvim teda o FP ktery pujdes pomoci grup finderu).

pokud i tak budes chtit neustale prehazovat gear a stromy tak si priprav vetsi obnos penez pac se celkem prohnes.
    gear se da udelat to neni zas takovej problem ale neustale respecovani u vendora je pak drazsi a drazsi. + musis neustale prehazovat skilly na liste a jine jebani :)

jinak dost veci se da odemknout ale stoji to prachy a tech mas jako f2p omezene mnozstvi a musis nekoho ukecat aby ti to koupil a ty mu ty penize musis postupne dat ...
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    JAFROST: ten robot je píča a ne heal. Hodí se max na craft mise a to ještě blbě.
    BARTUC: jak už ti psali v rámci příběhu na balmoře http://www.swtor-spy.com/companions/doc/81/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    super diky za rady :-) budu dal spamovat pokud neva az nebudu neco vedet :-)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    I ten robot z lodi je healer, pokud se nemylim. Pak dostaneš dalšího na konci Balmory asi.
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Sitsky ekvivalent dostal healera na konci 3 plany, takze cca lvl 25.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    po coruscantu tusim bys měl mít robota z lodi, kterou dostaneš
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JAFROST: aha a na jakym lvlu tak se knemu dokopu?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    musíš příběhem... nejde si ho koupit jen tak
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZACK: oukej, tak dalsi otazka, kde nejdriv sezenu heal compa s jedi guardianem na prefered uctu? :-)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Přesně, paradoxně i pokud máš lehce vyšší lvl než planeta se heal víc vyplatí, protože se vůbec nezdržuješ, prostě jedeš dopředu s minimem přestávek. Ten dps comp to zabíjení zase tolik nezrychlí a na úkor ztráty zdraví se to nevyplatí.
    ZACK
    ZACK --- ---
    BARTUC: Zkousel jsem oboji a heal comp je proste podstatne pohodlnejsi. Nic te nezdrzuje, odsejpa to, muzes delat skupinovy questy a ta ztrata dps mi neprijde zas tak vyrazna, on i ten heal comp si obcas vystreli.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    RAB1T: je mi jasny, ze kdyz pojedu guardiana na deff, tak se mi bude hodit dps comp, ale pokud ho pojedu na dps, tak by me zajimalo jak moc mi to ubere z deffenzivnich statu a jak moc vic budu squishy, jestli teda uziju toho heal comp a jestli mi to moc nezpomali pruchod hrou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam