• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw je ve finale nejakej rozdil mezi oranzovym gearem co nema lvl restriction, a tim co je treba od 21. lvlu? docela me to prekvapilo po tom co sme se tu bavili ze tam ta restrikce je i kdyz z toho vyhazu mody... btw menite jen mody, nebo i ostatni veci?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKOKY: na kolik te to vyslo? protoze moje zdroje sou znacne omezeny... kazdopadne musim rict, ze to byla skvela rada s tim oranzovym gearem, mam jen 3 casti a jen modovanim se mi obrovsky zlepsily staty :-) navic planet commendation muze mit clovek tunu kdyz prolejza questy a FPcka takze np :-) jen sehnate ten zbytek a bude to naprosta pecka :-)

jinak sem dal na rady bobika a jedu guardiana rovnou jako tanka a je to docela sranda, uz se tesim, az budu na vyssim lvlu a budu mit vic skillu pouzitelnejch na tankovani, ale uz ted toho vydrzim docela dost :-)
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC: ja si včera založil novou postavu a nakoupil sem oranzovej gear na lvl 11 v aukci, takže doporučuju tam
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak jo potrebuju radu, kde sezenu oranzovej gear na planet commendation na lvlu 20? da se to vubec? pokud ne, tak dky nejdriv kdyz nepocitam drop z fp
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: ted sem na to koukal a on chce pvp warzone commendation :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: proc zrovna pvp? nebude to mit jiny bonusy?
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    SKOKY: Tak urcite.) Ja jsem lvlil od 27-30 jen pres WZ a od 45+ taky, takze ja je u shadowa porizoval uz v prubehu lvlovani. Ono to dalo +-statama o 1,5 itemu. A tech skoro 30K HP na low lvl WZ bylo celkem vtipnejch.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Jedi Knight PvP vendor pred/pod senatem. Pozor, jeste tam je jeden vendor, kterej prodava orange gear, ale na ten nebudes mit cash, tak to nevzdavej a najdi i toho druhyho.)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuci kde presne na coruscantu se da koupit ten oranzovej equip na 20. lvlu? u nejakyho vendora tam, nebo je to nejaky konkretni misto?
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC:
    CARB6N: hlavně na augmenty bych se uplně vykašlal do 55. je to plejtvání peněz.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Hele, on ti do 55 uplne staci lvl 4, az na 55 potrebujes dat ten lvl 9. Oni ty augmenty jsou taky podle lvlu a ta 4 je nejlepsi pomer ceny/vykon.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKOKY: hmm 70k jeste ani nemam, gze to je pro me pase :-) holt budu behat v osklivejsim :-D
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC: Musíš si v dodification station přidělat augment slot (max lvl MK-9 stoji cca 70K), a do toho si pak koupit ten mod.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jak? :-) kurva to sem se mel zeptat driv, ten pred tim armor byl o dost hezci dpc :-D
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: 4 slot jde dodelat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KLA: mno oba sou oranzovy, ale ten jeden ma 4 sloty (osklivej) a druhej jen 3
    KLA
    KLA --- ---
    BARTUC: a přesně na to je oranžovej :)

Utratila jsem teď všechny svoje cartel coiny protože jsem chtěla toho dementního ptáka (což se mi pochopitelně nepovedlo) a pak ještě spoustu peněz za části jednoho setu, který mi nepadly + přendání modů a předělání augmentů abych zjistila že k němu vůbec není helma :(
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kua proc musi bejt lepsi armor hnusnejsi :-D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    CARB6N: presne tak. mimochodem ten puvodni system me neskonale iritoval. protoze jsem klasicky plnil vse, co se dalo, byl jsem vetsinu casu dost nad levelem planety a tim padem comms, ktere mi padaly, mi byly naprosto k nicemu. takhle pada jednotna mena, ktera se da vyuzit na libovolnem levelu
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    SKOKY: Ale taky driv mela kazda planeta vlastni commy, ted co jsou pro vsechny planety stejny, je daleko jednodussi mit skoro full orange a jednou za 4-6lvlu vymenit complet mody. A mit kazdy 2 lvly upgradovanou zbran je fajn, protoze ti viditelne roste dmg.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam