• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mam dotaz k subscription... pokud sem si to ted zaplatil a treba za tyden bych to zrusil, dobehne mi ten cas nebo mi to zrusi i ten zbytek subscription planu? diky
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KLA: to je dost mozny no :-) mam na hrani malo casu, gze ho nechci ztracet testovanim a prolejzanim for, tak se raci zeptam zkusenych borcu a borkyn :-D
    KLA
    KLA --- ---
    BARTUC: když ty pokládáš většinou takový dotazy na který mám skoro pořád potřebu odpovídat utfg :/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mam dalsi dotaz, ikdyz koukam, ze to nikoho moc nezajima (cest vyjimkam :-) ) kdyz umru, tak mam moznost vyuzit nejblizsiho resurect pointu a nebo vyuzit nejakej probe bo co, kterejch mam 5... chci se zeptat, tech 5 je na den, nebo celkove? a daji se pripadne nejak doplnovat? nechtel sem to zkouset abych si je nevyplejtval, tak se raci ptam :-)
    ZACK
    ZACK --- ---
    BARTUC: je to jedno
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    a chapu to spravne, ze musim bejt subscriber uz toho 12. nebo je to jedno?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZACK: hmm to by mozna stalo za to, mesic si calnout a dostat za to expanzi ktera noramlne stoji 500 :-) to bych asi zvladl, byla vejplata :-D

SKOKY: mno jestli beres jako mody vse co se da v armoru menit (armoring, mod atd) tak asi nic, ja myslel mod jako mod :-D
    ZACK
    ZACK --- ---
    BARTUC: Kdyz te vidim, ted jsem zahlidl, ze budou davat expanzi zadarmo predplatitelum, kdyby sis potreboval nejak interne ospravedlnit to mesicni predplatny. Koukni na swtor.com, tusim, ze to plati od zitrka..
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC: tak já sem peníze moc neřešil, takže sem kupoval i gear s modama. Jinak jak sem psal, najdeš prázdný oranzovy za pár kreditů.

BARTUC: Co ostatního chceš měnit?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw je ve finale nejakej rozdil mezi oranzovym gearem co nema lvl restriction, a tim co je treba od 21. lvlu? docela me to prekvapilo po tom co sme se tu bavili ze tam ta restrikce je i kdyz z toho vyhazu mody... btw menite jen mody, nebo i ostatni veci?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKOKY: na kolik te to vyslo? protoze moje zdroje sou znacne omezeny... kazdopadne musim rict, ze to byla skvela rada s tim oranzovym gearem, mam jen 3 casti a jen modovanim se mi obrovsky zlepsily staty :-) navic planet commendation muze mit clovek tunu kdyz prolejza questy a FPcka takze np :-) jen sehnate ten zbytek a bude to naprosta pecka :-)

jinak sem dal na rady bobika a jedu guardiana rovnou jako tanka a je to docela sranda, uz se tesim, az budu na vyssim lvlu a budu mit vic skillu pouzitelnejch na tankovani, ale uz ted toho vydrzim docela dost :-)
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC: ja si včera založil novou postavu a nakoupil sem oranzovej gear na lvl 11 v aukci, takže doporučuju tam
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak jo potrebuju radu, kde sezenu oranzovej gear na planet commendation na lvlu 20? da se to vubec? pokud ne, tak dky nejdriv kdyz nepocitam drop z fp
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: ted sem na to koukal a on chce pvp warzone commendation :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: proc zrovna pvp? nebude to mit jiny bonusy?
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    SKOKY: Tak urcite.) Ja jsem lvlil od 27-30 jen pres WZ a od 45+ taky, takze ja je u shadowa porizoval uz v prubehu lvlovani. Ono to dalo +-statama o 1,5 itemu. A tech skoro 30K HP na low lvl WZ bylo celkem vtipnejch.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Jedi Knight PvP vendor pred/pod senatem. Pozor, jeste tam je jeden vendor, kterej prodava orange gear, ale na ten nebudes mit cash, tak to nevzdavej a najdi i toho druhyho.)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuci kde presne na coruscantu se da koupit ten oranzovej equip na 20. lvlu? u nejakyho vendora tam, nebo je to nejaky konkretni misto?
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC:
    CARB6N: hlavně na augmenty bych se uplně vykašlal do 55. je to plejtvání peněz.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Hele, on ti do 55 uplne staci lvl 4, az na 55 potrebujes dat ten lvl 9. Oni ty augmenty jsou taky podle lvlu a ta 4 je nejlepsi pomer ceny/vykon.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam