• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hledam partaka na taris green matrix shard... hlasi se nekdo nekdy dobrovolne? za republiku
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    CARB6N: jak si uděláš dual talenty?
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Ja nevim jak je to s F2P, ale muzes mit 2 stromy, ktery jdou prehazovat. Ja bych jako tank nelevlil, zadnou vyhodu to IMHO nema, protoze i jako DPS muzes s prstem v nose odtankovat vsechny FP az do konce a zadnej velkej rozdil v gameplayi neni, krom snad 2-3 tlacitek. Kdybych lvlil guarda, tak jedu prostredni strom do 40 a pak ten posledni do 55 (lolsmash), pokud si dobre pamatuju talent stromy.)

BARTUC: Neni:)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    je nejaka jina levna cesta jak se dostat k matrosi na biochem? nebo se musim naucit bioanalysis?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    http://www.swtor.com/info/news/news-article/20130910 mel bys tím pádem mít ode dneška i hutt cartel
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EOLIS: jj dneska mi prisel mejl :-)
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    BARTUC: jak pise SKOKY, pak to uz bys to mel mit stazeny a pristupny
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    FORREST: rp server? ja ti nevim, ale s tou brutalni koncentraci trolu v swtoru si tam nejake rp opravdu nedovedu predstavit :)
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Zmen server na anglicke evropske RP a klidne muzem. Jen ja jsem spis imperium, za republiku mam nejvyssi nejak lvl 28.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EOLIS: ja hraju za republiku a sem ted v nejaky mezinarodni guilde a zatim pohoda :-)

EOLIS: prave ze ted je akce, ze vsichni subscriberi ji dostanou nafurt zadarmo, takze proto sem si to na mesic zaplatil a pak mi zustane i kdyz uz nebudu subscriber.

CARB6N: o tom sem taky cetl, ale zase na druhou stranu ho chci v engamu jet jako tanka, takze se s nim chci sehrat co nejdriv to pujde...

kazdopadne kdyby chtel nekdo zahrat s noobem tak piste do posty :-)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    když jsme u těch guild - už dlouho jsem nespamoval nábor muhehe

takže klasicky - tomb of fredon nadd (sorry pokud to píšu blbě), imperium, guilda TTH, progress NiM. Stávající status jest 3/5 NiM TFB (první tři) a 1/7 NiM SaV (operation chief, téměř dole je pak Dashroode)

V případě zájmu ingame plutonia, nebo ingame pošta, nebo tady pošta, nebo whatever co já vím ještě (jo taky vlastně www.tth.cz)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    btw. IMHO muze v klidu jet guardina s DPS stromem a v klido do 55 tankovat. Teda nevim jak guard, ale ja chodil s shadowem jako tank s DPS stromem a prisel mi na tankovani FP lepsi nez tankovaci strom.
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC: Tak datadisk máš už dávno staženej ani o tom nevíš, jen ho nemáš zpřístupnělej dokud nezaplatíš :-)

BARTUC: jop ale za imperium (tam je dost CZ guild)
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    BARTUC: Expanze se platí separátně. Subscription platíš vlastně jenom za nastaveni Subscriber statusu. Expanzi musíš koupit, podobně jako datadisk k jiným hrám.
    Prakticky si můžeš dokonce pořídit expanzi a přitom nebýt subscriber (ale zrovna k nákupu expanze nabízejí jeden měsíc subscription za polovinu, případně k subscription nabízí expanzi za poloviční cenu)
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    BARTUC: Hraje, dokonce je tam hned několik českých guild.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KLA: omlouvam se, prijdu utahanej z prace tak mi to fakt nemysli a ani se mi nechce premyslet :-D pak mi to doslo tak sem se smazal...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: pokud bys nekdy hledal partaka na cokoliv, tak se ozvi, rad se priucim :-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: ano
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hele hraje nekdo na serveru red eclipse? eu pve server?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    stahl se vam ted nekomu ta expanze? me se totiz nic nestahlo a to sem subscribnul :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam