• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ANARCHA: nebo legion of kaas :)
    JAFROST: k tomu andgame ... stale nemam prosle vsechny ops na HM a NIM mam an sobe 72 gear a tempem jakym to hraju asi jen tak max vse mit nebudu :D
    SQUINT: davam ubdate vetsinou o nakej den pozdeji nez vetsina tak ja stahuju kdyz uz vse jede jak ma :D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    dneska ten endgame ve starwars fakt neni zase takovej problem, veci na vyblbnuti je v ty hre dost a bude jich vic a vic...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: tak ten endgame je imho problem vsech dnesnich mmo... kdyz si vem l2 kde sem se dostal na top lvl po 7 letech, tak tam byl endgame fakt super zadostiucinenim :-) kazdopadne pri mym tempu hrani mi bude trvat dohrani vsech pribehu minimalne rok, takze pohodicka :-D ale dneska sem se rozhodl, ze s moji prohledavaci a achievementskou uchylkou je konec a na jednotlivejch planteach obeham elitaky na achievementy az na vyssim lvlu abych to ted vytahl na 50 a mohl delat daily a rejzovat miliony :-D chci treeka, tak musim makat :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jj taky me to bavilo nez sem se dostal na konec :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZACK: tak to je dycky kdyz zacinas neco novyho :-)
    ZACK
    ZACK --- ---
    BARTUC: ja ti to uprimne zavidim :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    vim ze sem s tim uchylnej a sem asi tak 2 roky pozadu, ale musim rict, ze tu hru fakt zboznuju, fakt dlouho me neco takhle nebavilo :-)
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    FIONOR:

Možná nemusí, ale já temné psychopatky můžu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: staci kdyz mi posilala dopis o tom, ze se ji zdalo ze je zlobiva padavanka a ja jako mistr sem ji musel potrestat, nebo neco v tom duchu :-D
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    FORREST:

JJ, to je Jaesa. :-)
    Té se opravdu nedá odolat, to mě právě štve, že warrior má tolik romancí, a kterou si vybrat? Vette je trochu sado maso, ale má ráda světlejší rozhodnutí no a Jaesa zase žere násílí a temnotu. Je škoda, že nejdou lesbit, protože já hraji za ženské.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    jak dlouho se vám cca instaloval ten update? mě to zarmzlo na 70% a nějak se to tam odsud ne a ne hnout... miluju, to, nejaky issue u kazdyho vetsiho updatu
    FORREST
    FORREST --- ---
    SQUINT: Ja ffurt rikam, ze Jedi jsou divni.:-D
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    me nejvic pobavilo ze kdyz jsem byl za jedi kdesi na narshadaa nebo neco takovyho ted si to uz nepamatuju a byl jsem uz po milostnem romanku s Kirou tak jsem tam mel dalsi milostny ulet s nejakou zelenou zenskou a Kire to vubec nevadilo :D a to stala vedle me kdyz jsem si to domluvil :D
    FORREST
    FORREST --- ---
    SATIEL: Souhlasim.
    Ja si vytvoril jen jednu. Ale Sithce, kterou jsem sam prevedl na Temnou stranu a neustale ma odbivujici reci, jak jsem polobuh proste neslo odolat. :-)
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    Když ty romance jsou k prdu. Nic tam nejni vidět a stojí to čas a peníze.....
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: kdyz kdo se ma porad koukat na hnusnyho chlapa a poslouchat silacky kecy, kdyz muze koukat na peknou zinku a poslouchat nadrzeny vzdechy :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: njn :-D
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: To mas z toho, ze hrajes za jiny gender.:-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: mno uprime, muj typ je vette :-D ale holt valka je valka, takze mi bude muset zbyt nejakej hnusnej chlap :-D
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Pozdeji dostanes jeste i radneho drsneho vojaka z predni linie. Zalezi co je Tvuj typ. :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kurva drat :-D no tak budu holt muset sbalit quinna no :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam