JETELICEK: dekuju za radu, jedu ted arsenal mercku (atm 24. lvl) a powertecha taky planuju, hrozne me zajima jako tank ve srovnani s juggem... kazdopadne potrebuju nejaky ranged dps, protoze jako jugg ops 16man proste nezvladam z duvodu kompu, se 6 fps se proste tankovat neda, ale jako dps z dalky by to melo jit lip... zatim me mercka neskutecne bavi, tak sem na to zvedavej do budoucna az bude vyssi lvl... jinak co se itemizace tyce, kdyz pojedu itemizaci na dps, zvladnu i neco uhealovat kdyz respecnu na healerskej skill tree? koukal sem, ze je tam relativne malej rozdil v modech a typci u nas v klanu prepinam na ops co sem videl mezi dps a healerem, tak nakolik je to efektivni?
btw takova blbina... zalozil sem si assasina abych mel lvl 15 na dalsi bounty event a rikal sem si fajn, sem lvl 10 dam si black talon a pujdu na dromund kaas, jen si dropnu focus... mno tak sem nakonec dal k dnesnimu dni uz 9x black talon a focus porad nepadl custom z toho posranyho robota, takze uz mam skoro lvl 15, na dromund sem se jeste nedostal a sem preexpenej jak hovado zase :D