• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: panaka jeste nemam koupenyho... rekl bych, ze arsenal uz mam docela zvladlej a kdyz mi to nelaguje, tak se dostanu i pres tech 2600, ale asi uz narazim na limity toho buildu... pyro sem zatim zkousel asi dvakrat a dostal sem se na stejnou dps jako u arsenalu, ale to sem byl behem par vterin totalne prehratej... tim ze mam omezenej cas na hrani, tak nemam cas moc tesrovat, protoze kdyz se lognu, tak se snazim nacpat do ops abych mel aspon jednu postavu komplet 78mimo armoringu a nebo expim alty abych mel komplet buff. smutny na tom dps je, ze se dle toho jak pistej tanci a parseku radim mezi ty lepsi dps v guilde a i kdyz shazuju aggro na cd, tak stejne na sobe myvam guarda. nicmene pyeo me porad mega laka tak to snad v dohledny dobe zmaku... jen skoda ze nema heartseaker missle :-D protoze ty prodte vypadaj cool :-D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    OMNISLASH: ohledně class..naprostý souhlas...je vtipné, jak se Bioware snaží patch od patche zabít veškeré pokusy o hraní hybridních class (teď se to třeba stalo hybridnímu advanced pyro powertechovi)
    BARTUC: Kolik máš tech power? Pokud furt točíš málo, tak se zakempi na x desítek minut u panáka a trénuj a trénuj, trénuj rotace za pohybu, trénuj casty za pohybu, trénuj instantní casty ve výskoku a otočce při útěku (chuck norris approves this) směrem od moba, atd atd a vždycky kontroluj svoje APM (actions per minute)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    problem mmo obecne - v podstate tam neni co hrat a o cem rozhodovat. skilly / ability musis rozdelovat presne tak, jak je to idealni pro povolani. body musis cpat presne do toho, co je idealni pro povolani. rotace musis delat presne takove, jak je idealni pro povolani. operace musis mit nasrocene a jet je presne tak, jak je vykoumal nekdo pred tebou. ve finale vlastne ani moc nehrajes, nedelas zadne volby. polovina veci by se klidne mohla dit automaticky a ten zbytek se jen snazis co nejlepe mimikovat.. tohle byl presne duvod, proc jsem swtor prestal hrat
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: ja si treba myslim ze se ucim docela rychle, ale ne vzdy se mi vse povede perfektne... problem je presne v tom co tu bylo psano... ja mam hru pro zabavu a ne jako druhou praci a tak to bere i vetsina nasi gildy a pak to taky tak vypada :-) nicmene jak rikam, az na par much sem v gilde maximalne spokojenej, je to banda super pohodovejch lidi co si na nic nehrajou (az na par jedincu) a hrani s nima je fakt o pohode a smichu na ts coz me presne vyhovuje, abych unikl ze vsedni rutiny a jebarny v praci a uzil si trochu toho sw univerza. Navic vcera sme slozili skoro kompletni gildovni 16 DF DP a byla to nejvetsi pohoda run :-)

btw otazka do plena. Presel sem an parsec misto torparsu a mam problem s tim, ze posledni dobou se mi parsec zasekava a zajebe mi celej komp tak, ze mam ve hre treba 2 fps a desne dlouho trva, nez se mi podari ho zlikvidovat. deje se to taky nekomu? pripadne nevi nekdo co s tim?

btw konecne se moje dps zacina pohybovat kolem trochu normalnich cisel (2400 - 2600), ale potrebuju prejit na pyro abych se konecne dostal pres 3k a mohl si zacit rikat tajna zbran stejne jako snajpr naseho guild mastera :_D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    JAFROST: no to je možný, nicméně když chtějí ty "většiny" hrát v raidovacích guildách (které holt musí nějaká pravidla dodržovat a zároveň chtějí být úspěšné), tak se holt musí nějakým herním postupům naučit, jinak čau
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    přesně tyhle lidi, co to takhle extrémně prožívají a koukej tam a tady, kazej ostatním, tedy spíše té většině hur, ne naopak...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: precti o jsem psal jeste jednou ;)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    MALY_BOBIK: tak pokud si to nakoukáš a načteš a stejně nevíš, kde máš co dělat, co focusovat a čemu uhýbat...tak nevím no;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: takze tim ze si to prectu a nakoukam jsem vlastne kreten protoze hned na poprve nedam super :) dobre ty hele. nedelas v NASA ?
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    MALY_BOBIK: jn z toho, co jsem slyšel, tak je Quake mega imbecil non plus ultra, nicméně to, že se cpeš do raidu a neznáš taktiky je jenom Tvoje blbost, navíc to svou neznalostí kazíš ostatním;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: tak ono kdyz nevidis mobku co mas focusovat moc v raidu nepomuze, nebo nestuj v tom cervenem kole! v jakym ? umru a za 2minuty se uakzou vsude ruzna kola :D ale to je kompem zase mno
    JETELICEK: hele odesel jsem z DL pac na me Quake furt jen rval ze sem kreten a at du koukat na youtube cekovat taktiky a z ops me vyhodil. takze nakoukano mame ale nahrano moc ne :) a hru chci hrat ne ji mit jako druhou praci.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LADINEK: me tobavi, ja to nidky v zadny hre nedelal :-D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Tak ja pevne doufam, ze v tyhle hre nebudu progressovat vubec nic...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: njn nehrajou lidi no... ale me to nevadi, sem rad ze to tak je vicemene, protoze ty lidi to hrajou vylozene pro radost a vetsina svatecne... musim rict, ze mi ta gilda vyhovuje fakt hodne... pravdou je, ze me sere, ze kdyz je na webu napsana ops tak se lidi ani nenamahaji prijit, ale vetsinou se to slozi a projde... jinak to tfb hm ze bychom vylozene progresovali je pritazeny za usi.... jde o to, ze novacci se uci jak presne co kde delat a proste operator je fail jak prase jakmile je nesehrana parta... ale to se zlepsi :-)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: progresovat TFB HM?! to co dávaj pugy?....ta vaše guilda musela klesnout tak hluboko, že vás šikovností předhání hádám i jednobuněčné organismy

na to bych se vysral teda :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: bohuzel ne :-( je to tim, ze progress parta se tak nejak rozpadla a ted tam sou takovy trosky jako ja co ani nemaji titul ops progressor :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: ja vim :-D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: nemyslel jsi TFB NiM?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: vzdyt tfb hm je starsi nez 78 vybava.. :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: momentalne progresujem tfb hm lololo :-D nejsou lidi a spousta novejch se to uci vcetne me, tak je tk trochu ocistec :-) ono kdyz clovek nema ani jednu posta u komplet 78 tsk je pve zabavny :-)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    MALY_BOBIK: hraješ určitě star wars?... i když pokud máte furt co progressovat....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam