• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    SQUINT: Republika, vzhledem k počtu hráčů si ani jedna strana nemůže nijak skákat. V Rámci progresu jsou na tom Republikové guildy myslím o trochu lépe...

K příběhům, celkově mám raději Sith, ale zrovna ten Jedi Knight nebyl špatnej, co mě moc nebralo tak byl Sage. Co mají Sithové určitě lepší jsou animace...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SQUINT: republika : 1 max 2 guildy
    Sluníčkový story skoro u všeho (jedy knight za light byl na blití, shadow za dark ušel.
    Přijde mi to tam mrtvé na fleete se nic neukládá celkově tam mám postavy jen na Ops pvp a story. Chodím tam ale jen málokdy.

Imperium: víc Guild ale skoro všechny jsou v útlumu, hodně udělal datáč a nové hry co vyšli ale pomalu se lidi vrací AA a WS s TESO nebyl takový zázrak.
    Naše guilda se zatím drží progress je dobrej (nevím přesně co vše je už v NIM DF DP dole)
    Na fleete to víc žije opsky se skládají víc.
    Story je temná ale pokud tě nebaví jen zabíjet dá se i light, každopádně to je lepší jak "Pane polil jste mě polévkou! Pardon moc se omlouvám a tady máte 1000 creditu jako odškodné a nechcete i moje auto?"
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SQUINT: imp :-)
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    BARTUC: nad subem premyslim, uz drive jsem byl a ted uvidím jak me to opet chytne, jestli ano tak budu. A jste republika nebo imperium? hrozne rozmyslim za co hrat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SQUINT: jinak pokud bys hledal gildu, tka pisni
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SQUINT: zmeny sou hodne velky, datac dostanes pokud budes sub, ale az od utery...
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    tak jsem si opět nainstaloval po roce SWTOR :) vidím to na sith inquisitora...staly se velky změny? koukam nový datadisk...mají ho subscriber zase jako ten minuly? nebo jak je to.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SWTOR Game Update 3.0 Patch Notes - Dulfy
    http://dulfy.net/2014/12/01/swtor-game-update-3-0-patch-notes/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak co, kdopak planuje hrat data? nevraci se nekdo kdo by potreboval gildu? :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Základní nástřel nových discipline talentů.

SWTOR 3.0 New Class Disciplines - Tabulky Google
    https://docs.google.com/...eadsheets/d/1kdnVATSfiP4e9LaG6bdxSa6zyjJCqfUa532zGzA9dn4/edit?pli=1#gid=0
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: cg :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: je to doma ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: dneska tam mela bejt tak bud odpoledne nebo zitra
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: jeste ze my normalne zamesntnany mame vyplatu pekne 10. na uctu :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: jo to verim, ja stale cekam na vyplatu snad zitra prijde a o vikendu se k tomu dostanu :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: ja to tak mam u jugga, mam polovinu setovych armoringu z vindicator setu (heavy) a polovinu z Weaponmaster/challenger setu (medium)

kazdopadne musim rict, ze ted s tim xp boostem si hru neskutecne uzivam, pekne si prochazim pribeh, ignoruju vse okolo a krasne si expim republiku, ktera me jinak nejak nebavi :-) akorat mi nejak zacinaji dochazet sloty :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: říkám že to mám u maraudera ;) mám takhle čepici
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: u hiltu je to jiny, tam kdyz si vemes off hand, tak to do main handy nedas, ale pokud si vemes armoring setovej z heavy, tak ho klidne muzes dat do lajt, ale bude ti to k prdu vicmeene, protoze jediny armoringy ktery se takhle podporujou a maji smysl menit sou str
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: malá ztráta def byla když jsi měl u maraudera light I když tam byl pro něj armoring. U zbraní to je jasný main je main a off je off
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: ja to myslel naopak. Ze kdyz koupis offhand zbran tak nemuzes vytahnout hilt a dat ho do MH. Respektive kdyz ho das do zbrane, je z ni automaticky offhand. Armory jo ty se nemeni pokud nejsou adaptive. Ale s armoringem to tak mozna neni. To jsem nezkousel.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: já myslím že to nejde tyhle armory jsou i po vyndání armoringu heavy..
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: jde to? Protoze treba hilt z offhandu do main handu nedas.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SATIEL: mno pokud si vyberes armor co je medium, tak ho na light usera nedas, ale pokud si z nej vyndas armoring a das ho do light armoru, tak by to melo bejt v pohode
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam