• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: nebo dps co si v gf zaklikne že je tank. Nemá spec, nemá gear umírá a nadává na healera že blbě healuje
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: jedi knight? Opravdu? Dyt mi cely akt dve prisel na jedno brdo. Na kazde planete nemlich to same. (a to nejsem JK hater)

Jinac co se animaci tyce, tak kdyz porovnam sorcku (1000 a jeden blesk) a sage (fakt hodne pekne a ruznorode animacky) :)

Soldier se mi taky mozna libi vic nez BH. (A to mam BG vyexpeneho) Guardian a Jugg jsou pomerne stejni imo :) Akorat jeden ma cervene ikonky a druhy modre :-D

Jinac s pribehy souhlasim. Ale spise to je ze JK a JC nemaji nic moc pribehy, zbytek je dost povedeny :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRAGED: hele v pohodě na kreténa narazíš všude ;)
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: mno onehda sem potkal v dungu sorcku ktera jela dokola jen lightning storm. Pres nekolikere vysvetlovani, ze to neni nejsilnejsi spell na jeden target a ze to vyhazuju z cc prisery. Po par pullech sme ho / ji kickli. A pak se to jeste rozcilovalo na chatu.

Takze dementi se najdou vsude :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRAGED: LET'S THE FLAME BEGAN!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MALY_BOBIK: Nevim, za JK jsem nehral a nehdlam zabredavat do flame na tema Horda vs AliciRep vs Imp. :-]
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRAGED: heh takze republika a jedy knight byl dobrej jo ? z tech dialogu jsem tekl a v určitých chvilich jsem se hodne nutil tu story cist a neproklikat to. To slunickove chovani me desne sralo. Impove a jejich tupe zabijeni bylo nekdy moc ale dalo se to. Za me teda jedy jen za temnou stranu.

Co se lidi tyce wipefestu na ops tak jsem jich zazil jen na repce nespocetne. V PvP mi ale zase prijdou lepsi a celkove mi tam ty lidi moc nesedi
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: kdo tady taky mluvil o tom, ze sem jel jen dark volby :-) momentalne diky 12x expu mam odjety krome dvou pribehu vsechny jak light tak dark jak na impu tak na repce a nejlepsi pribeh imho ma dark jedi knight a dark sith warrior... pak me nesmirne bavil dark sage a pro me absolutne nejhorsi je trooper pribeh (jakejkoliv)

jinak neber me spatne ja proti repce nemam nic... v 90% WZ sou mnohem lip organizovani nez imp, nejsou prehnane agresivni/brutalni jen proto ze "jsem imp tak prece musim bejt kurva" a tak.

Nicmene v tech par ops a fp co sem na rep hral sem potkal takovy silenosti o kterych se mi na imp muze jen zdat...

nicmene je to kazdyho styl, ja mam radsi imp 1) kvuli animacim, 2) pac tam hraju od zacatku a mam tam gildu 3) vetsi pocet pribehu se mi libil vic nez na rep... chapu ale, ze clovek co haje celou dobu na rep a na imp ma jen alty jako to mam ja, tak bude mit dost opacnej nazor... kazdopadne muj jugg je proste milasek :-D

sem hlavne zvedavej jak to ted bude se statama a novym kontentem, jak rychle se podari vychytat chyby co ted sou a splnit sliby co byly pred patchem (ano mluvim o accuracy ratingu) a taky se tesim na novy ops :-) Kazopadne nova story linka se mi moc libila :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: Imperium je proste SM Gay, navic mi prijde, ze je tam daleko vetsi pocet totalnich kretenu neshocpnejch ani najit kurzor mysi (ted myslim prevazne pug)

Jake si to udelas.... hral jsem temnou Jedi Consularku na RP serveru, reakce kdyz rollnuly moje temne volby v misich bych ti pral videt a temne volby za Rep maji logiku a smysl, kam se hrabe cele imperium s abusrdnima a uplne dementnima dialogama, tam naopak mam rozjeteho svetleho Sith Inquisitora, protoze temne volby za imperium jsou v dialozich naprosto dementni a absurdni.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    republika je proste tepla, navic mi prijde, ze je tam daleko vetsi pocet totalnich kretenu neshocpnejch ani najit kurzor mysi (ted myslim prevazne pug) co se tyce treba republikovy gildy, tak havok squad kde mam par charu neni spatnej...

jinak imp mi prijde clekove lepsi, jak pribehove, tak animacema a tak vubec. otazka je, jaky mas ambice v hrani... pokud si chces jen uzit pribeh a obcas ops, tak urcite imp...
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    SQUINT: Republika, vzhledem k počtu hráčů si ani jedna strana nemůže nijak skákat. V Rámci progresu jsou na tom Republikové guildy myslím o trochu lépe...

K příběhům, celkově mám raději Sith, ale zrovna ten Jedi Knight nebyl špatnej, co mě moc nebralo tak byl Sage. Co mají Sithové určitě lepší jsou animace...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SQUINT: republika : 1 max 2 guildy
    Sluníčkový story skoro u všeho (jedy knight za light byl na blití, shadow za dark ušel.
    Přijde mi to tam mrtvé na fleete se nic neukládá celkově tam mám postavy jen na Ops pvp a story. Chodím tam ale jen málokdy.

Imperium: víc Guild ale skoro všechny jsou v útlumu, hodně udělal datáč a nové hry co vyšli ale pomalu se lidi vrací AA a WS s TESO nebyl takový zázrak.
    Naše guilda se zatím drží progress je dobrej (nevím přesně co vše je už v NIM DF DP dole)
    Na fleete to víc žije opsky se skládají víc.
    Story je temná ale pokud tě nebaví jen zabíjet dá se i light, každopádně to je lepší jak "Pane polil jste mě polévkou! Pardon moc se omlouvám a tady máte 1000 creditu jako odškodné a nechcete i moje auto?"
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SQUINT: imp :-)
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    BARTUC: nad subem premyslim, uz drive jsem byl a ted uvidím jak me to opet chytne, jestli ano tak budu. A jste republika nebo imperium? hrozne rozmyslim za co hrat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SQUINT: jinak pokud bys hledal gildu, tka pisni
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SQUINT: zmeny sou hodne velky, datac dostanes pokud budes sub, ale az od utery...
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    tak jsem si opět nainstaloval po roce SWTOR :) vidím to na sith inquisitora...staly se velky změny? koukam nový datadisk...mají ho subscriber zase jako ten minuly? nebo jak je to.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SWTOR Game Update 3.0 Patch Notes - Dulfy
    http://dulfy.net/2014/12/01/swtor-game-update-3-0-patch-notes/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak co, kdopak planuje hrat data? nevraci se nekdo kdo by potreboval gildu? :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Základní nástřel nových discipline talentů.

SWTOR 3.0 New Class Disciplines - Tabulky Google
    https://docs.google.com/...eadsheets/d/1kdnVATSfiP4e9LaG6bdxSa6zyjJCqfUa532zGzA9dn4/edit?pli=1#gid=0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam