• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    vyplati se subscribtion, kdyz si chci jenom dohrat pribehy zakladni hry bez datacu ?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    HANOUCH: já třeba, tak nějak na pohodu
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    premejslim ze to oprasim hrajete nekdo za imperium na tomb of freedon nadd ?

ALONSY
    ALONSY --- ---
    Tak hlavně dnes plánují oznámit další velké změny, jestli dobře chápu jejich twitter. Jsem zvědavá. Ještě tak mít čas a energii to zapnout :/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JAFROST: to jo, ale na 8 let stary masine moc nezoptimalizujes a pro me navrat k 6 fps v 8man ops je neprekonatelnej problém spolecne s tim, ze si nemuzu dovolit sedet v kuse 4 hodiny u hry kvůli progressu... ale minimalne pribeh dam to je jasny :-)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    BARTUC: ono to je i tim, ze wow je mnohem starší, méně náročná hra, naštěstí jsou na netu dost dobrý tipy, jak optimalizovat i swtor a fungují skvěle.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja zkusil trial wow a musim rict, ze ačkoliv SW miluju a swtor je super, tak ten rozdil v optimalizaci je neskutecnej... to je to, co mi na swtoru chybi
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    kurva nechte toho nebo to zacnu hrat. Mam tolik her ze bych musel mit 5 zivotu abych to dojel a jak to tu ctu tak me to jen hypuje k tomu zacit k tomu vsechno swtor
    DWAY
    DWAY --- ---
    JAFROST: to zni dobre. Az trosku opadne naval novinek tak si to asi znovu pustim.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    LOBOTECH: celkově poslední update přinesl dost změn, který jsou super hlavně pro hráče jako jsem já - všechno si dělej sám.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Tak co, jak vam dupou jawove? Ja sem zanevrel na mercenaryho a leveluju sith assasina. Bavi me vic, ikdyz v PvP si prijdu desne zbytecnej, porad narazim na kombo healer + tank s nahozenym guardem a neda se to predmgovat :) V PvP vyhravam prakticky jen hutbally. Ale nedelam zatim zadny velky zavery, protoze na 65ce to muze byt uplne jiny. Kazdopadne uz se mi z mnozstvi abilit mota hlava :)

PvP v lodickach mi prijde desne na houbelec, protoze tam dycky prileti nejakej namachrovanec a sunda nasich 5 lodi jako by se nechumelilo :) Ale to bude tim, ze nasi maj vetisnou jen zakladni lode a jejich litaj nejaky spesl do kterejch sypu rany dokud se mi nezacnou prehrejvat lejzy a on si vesele leti dal. Rakteu locknout vetsinou nestihnu. Jenze on se pak otoci a na 3 vystrely me sunda celyho :D Ale to prisuzuju i tomu, ze do vybavy a volby lodi zatim moc nevidim, takze casem snad bude lip :)

Jinak se mi dost libi system levelovani, provazani charakteru, vcetsne odemykani a sdileni abilit, fakt se s tou posledni velkou upravou vytahli :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WHITEANGEL: az budes ve hre tak mi napis zpravu a ja lognu :) asi budu makat nebo budu strilet SWBF
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    MALY_BOBIK: Zkus pravdepodobne ano.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WHITEANGEL: budes tu navecer?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Někdo na TofN za imperium nejlepe pvp oriented ? aktualne lvl 62. uvitam nejakou friendly guildu nebo jen partu vs me ingame na : Qallain (Sith Jugger)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DL smrdi :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MALY_BOBIK: jasny ok dik
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LIQUIDFREAK: z LOK jste sli k Reapers ja sel do Shadow Fist, SF padli a vetsina je na republice. Lidi co hrali na impech jsou ted skoro vsichni u DL
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: MALY_BOBIK: Mno ja si hlavne ani nepamatuji kde sme to vlastne prechazeli :) Uvidime, mozna o vikendu kouknu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam