• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    A taky uz nemuzes ziskat negativni affection kdyz udelas neco co se jim nelibi. Vesmes jen pozitivni. A cim vetsi affection tim silnejsi companion je.
    DWAY
    DWAY --- ---
    jo a companioni uz nemaji predem urcene role, muzes si sam vybrat, jestli chces aby healoval, dpskoval nebo tankoval. A muzes to libovolne prepinat.
    DWAY
    DWAY --- ---
    PEDROBEAR: Ja za kartel koiny odemkl dalsi bay pro vsecky postavy. (asi se na to da i nasetrit, ale zas nehraju tak moc)

Jinac taky sem zacal hrat po dlouhe dobe takze postrehy za me:
    - planetary comendation nahradily data crystaly ktere sou sdilene pro vsecky planety
    - za vyse zminene sem nikde nenasel tradicniho gear vendora, jen zelene mody, ktere ovsem velice velmi zlevnily
    - companion uz nema gear na staty, ale jen na vzhled
    - hlavni stat vsech postav je ted mastery, coz asi zjednodusilo sdileni gearu
    - hlavni quest by mel byt nejakym zpusobem boostly (melo by jit vyexpit postavu jen na story lajne, neodzkouseno ovsem)
    - pribehove flashpointy jdou delat solo. Ovsem bez dropu gearu.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    Tak sem to s nekolikarocnim odstupem zase nainstaloval a spustil. Zmen je nejak hodne. Pamatuju max level 55, teď je 65. Je někde nějakej souhrn změn? Funguje to legacy i cross server nebo je to vzdy jen na jednom? mam tam nahromadenych par kartel coinu, je neco must-have co bych si měl pořídit?
    Dík
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LOBOTECH: pokud mas moc comendacek tak si udelej jeste nejakou postavu :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LOBOTECH: vsechny nepotrebujes pokud je mas tak se dostanes par veci do baraku ale jinak ty zakladni se hodi pokud das vsechny jen dobre
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ja jsem tedka mighty lvl 64 a za chvili mne ceka schaneni nejakyho toho lepsiho gearu :) Zaklad bude asi PvP, takze budu muset hodne PvPit. Koukal jsem ze reputace je tam krapet zmrsena a ma nejaky weekly capy, coz mne trochu mrzi, ale tak co se da delat.

A celkem husty jsou ty space mise, protoze ty novy co pridali, mi prijdou celkem brutalne tezky :) Chtel jsem urcite tezsi nez byly driv, ale tohle je docela HC :) Jeste mi chybi nejaky vybaveni, ale jinak uz mam zaklad grade 7, doufam, ze to pak pujde, az bude nejaka ta imunita na zamereni a tak podobne.

Dokonce i pronikam do space combatu, je to sice mazec si odemknout 5 lodi (zatim sem odemknul k tem dvema zakladnim jen jednu :P) ale casem to bude docela zabava :)

Ted planuju dojet fialovy questy a prakticky nevim kam driv skocit :) Mesic dovolene by na to nestacil :)

Porad premyslim jestli jsem udelal dobre, kdyz jsem si zvolil hatred assasina jako maina, protoze v tom PvP mi fakt prijde pomerne slabej, ale na druhou stranu ta vyhoda stealthu je k nezaplaceni, takze u nej zustanu i kdyby to byla ve finale sragora a budu proste fungovat jako dorazec ranenejch a ne jako top dmg dealer :)

btw: Jak dulezity je udelat holocrony? Diky tomu, ze mastery je ted skill pro vsechny, tak hodne HC dava mastery, takze se to asi vyplati udelat vsechno, aby se clovek krapet boostnul co? :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: jen pribehove
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    No stejně, i kdyby měl vyladěné sety, tak by to byli nějaké 150, možná 180, což by dnes bylo na nic, když jsou tu 220... Staré věci normálně prodej...
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kazdy flashpoint se ted da udelat solo? Nebo jen ty pribehove?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JAFROST: sila companoura je ted podle toho jak te ma rad. ty stare jsem si nevytahl kvuli pribehu rad si pockam az se priplazi domu :) jinak zda se bude lisit strej s gearem a afekci vs. novej bez gearu a s afekci to nevim
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    MALY_BOBIK: no jasne, sle je to uz jen vec ciste kosmeticka
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY:
    JAFROST: NE i JO

stare companoury muzes zas obleknout do gearu kterej si vyladis tem novejm muzes dat jen zbrane
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    DWAY: presne tak
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jestli to chapu dobre, tak gear na companiony je stejne jen kosmeticky ted. Hodne se mi libi, ze si muzu zvolit roli companiona.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FIONOR: gear na companoury (ty stare) stare si nech muzes si je pak na odesan vytahnout. Pak dal v pribehu se ti vsichni vrati tak abys neudelal to co ja ze sem vse prodal :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Ano
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kdyz si zaplatim mesic, dostanu i revana? (datac, ne revana samotneho :-D )
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ja mel vcera docela fajn pvp (dokonce uz i ty space combaty protoze jsem si odemknul jinou lod a hned je to veselejsi). Musim si totiz nasypat krapet popelu na hlavu, nedoslo mi ze asasin je DOTkovac a ne primo direct dmg dealer. Respektive to musim dycky nakombit. A taky jsem netusil, ze mam ability, kterejma ty dotky rozhazuju pak i na ostatni lidi kolem :P Takze jsem se z nejakych 200k dmg ted dostal na 500k dmg za BG, samozrejme jsou tam lidi co davaji 2x tolik, ale to se vychyta :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    solo healer v pvp je budto fucus smrt nebo pri troll pvp funy hrani
    combo tank helaer znamena ze ve 2-3 lidech udrzime mid proti 5+ lidem ALE zalezi zase proti komu. Dal jsem 3 wz kde sme si drzeli to kam jmse prisli a druhou rukou jsem se stoural v zadku. Dal sem jenou WZ a tam jsem se fest potil pri sundavani debuffu utikani a helaovani.

celkove zalezi co clovek potka

(na pvp hraju merc healera)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam