• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: proc by se mel někdo vrátit? nejakej datac bo co?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak kdo se vraci ? :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SQUINT: vetsinou pomuze vse smazat a zase stahnout, me tohle delal jednou louncher ale stacilo mi pak hru prekopirovat a "znova nainstalovat"
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    už jsem s launcherem problém vyřešil, potřebovalo to vydeletovat nějaké soubory a pak to šlo...opravdu zvláštní ale konečně jsem si zase zahrál :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SQUINT: Mas starej launcher :-) par měsíců zpět jdem tu těšil to samé. Zapatrej v historii
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SQUINT: bohuzel
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    Tak jsem si chtěl znovu zahrát SWTOR a při nainstalování luncheru se ma stahovat hra, tak mi to 3 hodiny už ukazuje 0% Minimum download in progress.....měl jste někdo taky takový problém?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    pokud by si chtel nekdo zahrat nak vic a nevadila by mu EU guilda tak pojdte zamnou :)
    Stroke My Wookie - The Force is strong with this one
    http://strokemywookie.com/
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FIONOR: zkus origin, ten ma i CZ suport
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    geez tolik pravopisných chyb - se červenám :D
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    FIONOR: myslíš že jenom přes zpičený EA supp ;) - ale bylo to v pohodě - něco jsem s nima řešil cca před třemi měsíci a šlo to super rychle - navíc napíšeš ticket ve hře a dál neřešíš (zabere to chvilinku). Jako o dost lepší supp než bethesda u TESO kde mě nepomohli vůbec a psaly byrokratické sračky.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FIONOR: Když to nejde jinak...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Tak kolik vás to ještě hraje? Já jsem skončil na Red eclipse protože tofn umřel. Stroke my wokie, cz guildy jsou vcelku mrtvé
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    kolik je funkcnich guild za imerium na red eclipse?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak zpatky na stromy, problem byl v launcheru, z nejakeho duvodu se neupdatoval. Refresh z Originu pomohl.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Hmm, tak jsem si rikal, ze po letech nakouknu a nejedou login servery. :-(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: ja to stihl za pet dvanact jen sem zapomnel na legacy banku tak me to taky stahne o litr
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    Vy mě teda děsíte - hele já se vrátil k swtoru pro jeho jedinečnou story linku která mě v žádném jiném MMO nikdy tak nezaujala (ESO se snaží ale furt to není ono) a výborné Flashpointy a Operace. PvP je pro mě jenom doplněk - stejně jako třeba space mise nebo space PvP combat. Prostě jenom něco na zabití času když se mě nechce questit. Je to to co od SWTORu dostane ne? Jinak škoda, že jsem si nevšiml toho přestupu mezi servery za 90 CP - to bych klidně mohl přejít s celou svojí smečkou. Takhle se mě teda moc nechce...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: krasa tak to jeste slo ALE zapomnel jsem na spolecnej inv :(((
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    krasa tak sem zapomnel na transfer tak mam asi smulu :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam