• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Hm tak na Red Eclipse je teď na fleetě 13 lidí. To asi není moc, co? :D
    TORUG
    TORUG --- ---
    MALY_BOBIK: nepotrebuju nutne ceskou... proste nejakou, kde je aktivita
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TORUG: CZ nebo EU ? ta ceska je vic do PVP a ve spicce maj online tak 20 lidi. Ja sem u stroke my wookie. A tam se clovek nenudi :)
    TORUG
    TORUG --- ---
    MALY_BOBIK: ono u Deception Assassina to prave uplne nekoresponduje se 4.0.. Odebrali Blackout coz byla drive docela dulezita zalezitost.. ale uz jsem si to nejak poskladal..

nevis o nejaky fajn imperial guilde na red eclipse?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TORUG: jinak ja sem si to poskladal zhruba stejne jak jsem to mel predtim a pridal jeden skill navic asi bych se odpichl od 4.0 a popremyslel co pridat

SWTOR 5.0 optimized iLVL 240 PVE gear visualized - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1S1wn7N1odGn1vi2OefZ21J7ceQSM9qaoTG13Q3hStvA/edit#gid=0
    tady mas naka ta cisla na stavajici gear
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TORUG: uz tam jsou asi 3 :)
    TORUG
    TORUG --- ---
    MALY_BOBIK: no aktualni 5.0 guides, ale na to je asi moc brzo.. na dulfy jsou jen 4.0
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TORUG: zalezi co hledas jinak asi tady http://dulfy.net/category/swtor/
    TORUG
    TORUG --- ---
    Ahoj, po dvou letech jsem zase zapl SWTOR, zajimalo by me, eslize existujou nejaky aktualni guides? nejak se mi nedari nic najit..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: to potesi no :D
    jinak novej pribeh fakt dobrej, jen sem zatim uplne nepochopil jak si poskladam gear :(
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    hehe paráda - konečně - přešel jsem se vším - jenom mě chybí na čem to hrát - jsem si polil notebook kafem takže 14 mám pauzu ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: td to je za 150CC coz neni nak velka castka, pokud si byl sub a neutracel moc CC tak na to mas. Pokud si presunes jen core postavy tak te to ani moc nezrujnuje.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: ted nak byl transfer za 90CC sem na red eclipse a lidi dost
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    pokud mě nedovolí přejít na nějaký populate server za rozumnou cenu tak na to kašlu
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    MALY_BOBIK: Nevim no, pockam az to vyjde, jestli nejak spravili ten engine. Ale za me dokud nebudou chat bubbles, tak na to kaslu :)) Ale zmeny celkem ok, vidim i jistou inspiraci The Division.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: proc by se mel někdo vrátit? nejakej datac bo co?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak kdo se vraci ? :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SQUINT: vetsinou pomuze vse smazat a zase stahnout, me tohle delal jednou louncher ale stacilo mi pak hru prekopirovat a "znova nainstalovat"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam