• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: td to je za 150CC coz neni nak velka castka, pokud si byl sub a neutracel moc CC tak na to mas. Pokud si presunes jen core postavy tak te to ani moc nezrujnuje.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: ted nak byl transfer za 90CC sem na red eclipse a lidi dost
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    pokud mě nedovolí přejít na nějaký populate server za rozumnou cenu tak na to kašlu
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    MALY_BOBIK: Nevim no, pockam az to vyjde, jestli nejak spravili ten engine. Ale za me dokud nebudou chat bubbles, tak na to kaslu :)) Ale zmeny celkem ok, vidim i jistou inspiraci The Division.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: proc by se mel někdo vrátit? nejakej datac bo co?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak kdo se vraci ? :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SQUINT: vetsinou pomuze vse smazat a zase stahnout, me tohle delal jednou louncher ale stacilo mi pak hru prekopirovat a "znova nainstalovat"
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    už jsem s launcherem problém vyřešil, potřebovalo to vydeletovat nějaké soubory a pak to šlo...opravdu zvláštní ale konečně jsem si zase zahrál :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SQUINT: Mas starej launcher :-) par měsíců zpět jdem tu těšil to samé. Zapatrej v historii
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SQUINT: bohuzel
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    Tak jsem si chtěl znovu zahrát SWTOR a při nainstalování luncheru se ma stahovat hra, tak mi to 3 hodiny už ukazuje 0% Minimum download in progress.....měl jste někdo taky takový problém?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    pokud by si chtel nekdo zahrat nak vic a nevadila by mu EU guilda tak pojdte zamnou :)
    Stroke My Wookie - The Force is strong with this one
    http://strokemywookie.com/
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FIONOR: zkus origin, ten ma i CZ suport
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    geez tolik pravopisných chyb - se červenám :D
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    FIONOR: myslíš že jenom přes zpičený EA supp ;) - ale bylo to v pohodě - něco jsem s nima řešil cca před třemi měsíci a šlo to super rychle - navíc napíšeš ticket ve hře a dál neřešíš (zabere to chvilinku). Jako o dost lepší supp než bethesda u TESO kde mě nepomohli vůbec a psaly byrokratické sračky.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FIONOR: Když to nejde jinak...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Tak kolik vás to ještě hraje? Já jsem skončil na Red eclipse protože tofn umřel. Stroke my wokie, cz guildy jsou vcelku mrtvé
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    kolik je funkcnich guild za imerium na red eclipse?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak zpatky na stromy, problem byl v launcheru, z nejakeho duvodu se neupdatoval. Refresh z Originu pomohl.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Hmm, tak jsem si rikal, ze po letech nakouknu a nejedou login servery. :-(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: ja to stihl za pet dvanact jen sem zapomnel na legacy banku tak me to taky stahne o litr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam