• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRIPLT: planeta s Dread palace a fortres opskama
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MALY_BOBIK: Oricon?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRIPLT: hut cartel sem popravde jeste nedohral nak me to vubec nechytlo, Oricon se jim povedl krasne i s pribehem a Revan asi dle meho nej. KOTFE a KOTET jsou taky povedeny podle me to zato stoji
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jak je to prosim se story mode tech poslednich datadisku? Jsou rozdilne story pro imperium/republiku a jednotlive charaktery nebo je to stejne? :)

Dokoncil jsem ted Hutt cartel a musim rici, ze tezka nuda... Chystam se na Revana, ale nejak me pocatecni nadseni opousti... dam sanci jeste nejakemu imperialnimu story a necham to zase ulezet jak pred lety :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    PELENDUR: tak to me tesi, me dycky bavil jedi knight. A sralo me ze kdyz ho nejedes jako tanka tak je uplne nahovno.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: mam 3 dps mara, jug, sin. Aktivne jedu jen toho Sina a ten me vcelku bavi. Ja teda ale nehraju dps na DMG spis for fun :D jako dps sem strasne tele a neumim to takze jedu hlavne healery ty mam tri :) ted si davam dohromady sorcku aby mela 230+ gear a prubnu ji s nakym pugem v opsce.
    Jinak jsem maximalne spojojen se svou merckou
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: jj to - ale píšou že assassin dps už nejni nic moc (teda pokud ho nejedeš s tím stromem napůl tankovacím) a jugg prostě mě přišel že je defaultně tank... Ale prej je horší než ass tank.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: jogurt byl vzdycky prase a Sin to same
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    tak jsem si vybral assassin tanka a dps juggernauta - just for lulz - a koukám na guidy a tam tvrdí že to jsou op classy... Lol - co se to se swotrem stalo? :D
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    WHITEANGEL: zkus support - jsou docela rychlí...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    vsude 0 prochazel jsem to 3x
    TORUG
    TORUG --- ---
    WHITEANGEL: jsi si jistej, ze neni na nejakym jinym serveru? je potreba prekliknout ze serveru Severni Ameriky na servery Evropy.. mrkni na to jeste jednou..
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Hele zapl jsem to po XY letech a z mych 8 full charu nemam ani 1 ma nekdo podobnou zkusenost ?
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TORUG: jj je to nesmysl
    TORUG
    TORUG --- ---
    Nastesti se od pvp gearu celkove upousti ve vsech mmo
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ono hlavne proflakat wz a udelat si pvp gear byla otazka trochu delsi chvile a pak si jen prudil lidi ktery ten gear nemeli
    TORUG
    TORUG --- ---
    Jak rika Bobik, kdyz je tam jeste zakomponovanej pvp gear tak jeto uplne padly na hlavu..
    TORUG
    TORUG --- ---
    Jj v kazdym mmo je wpvp o kids na max lvlu drticich lowlvls.. Stale jeste po x letech obcas zapnu wowko a postavy mam na rppvp a pvp serverech.. Je to fakt otrava.. Jeste kdyz tam tyhle decka gankujou..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRIPLT: po zruseni pvp gearu by to asi bylo dobry ale ve finale to bylo jak je psano. Prisel jouda v top pvp gearu a zabijel mensi lvly nebo i stejny. Ta demence ze v top PVE gearu proste cloveka v PVP nesundas byla silena

jinak PVP instance ve svete sou a bejva tam dost lidi co delaji HC
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: jinak ja to delal tak ze sem udelal 50+ a pak tak nejak delal pribeh, ted s tim vsim co mam to jedu normalne a sem stejne preexpenej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam