Takže vážení, uzení byla pro mě opět cenná zkušenost, která dopadla. Nepíšu naschvál jak, protože :
1,venku bylo celý den průměrná teplota -10 až -5
2,Zahřívali jsme se v chatě, která není stavěná na zimní rekreaci, takže bez zásob kvalitních a prověřených tekutin by přežití bylo mizivé.
3,maso se vyudilo luxusně, ale větší půlku - Krkovičku se podařilo docela hodně přesolit, takže je slané jak sviňa a řeším jestli ho ještě povařit ať se dá jíst - případně ho budu muset darovat do mé oblíbené hospody, jako vánoční dárek pro štamgasty k pivu. což by hospoda určitě uvítala,neboť se zvýší průtok piva.
Bůček kupodivu tak slaný není a je skvělý!
4.dřeva bylo dost. spálili jsme cca 1 kubík sypaného buku a to jsme topili od 7hod do 22hod.
5.Potěšil mě sýr v punčoše-teda silonce, který byl skvělý!!
6.Vzhledem k výše uvedenému, jsem se rozhodl, že po novém roce jdu do toho znova a tentokrát to bude na jedničku!!!
a na závěr fota pro inspiraci: