• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    VDFLAT: Co to znamená?
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    KOUDY: Doufam, ze k nim jsou i shoe trees. :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    britska krasa dorazila :)

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    A další téma nestandartních velikostí :) Kde sehnat boty velikosto alespoň 49?? Líběj se mi ty, které použili na focení u Bena Shermana (www.bensherman.com). Jenže něco takového v Praze v těch dvou obchůdcích, o kterých vím ani neznají. Nebyl by typ klidně i na zahraniční obchody??
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    FIONOR: Koženkové rukavice jsou na nic... Je v nich zima a příliš tuhnou...
    Jinak svoje rukavice (kožené - nappa) jsem kupoval v prodejně kožichů, kožených bund a dalšího koženého zboží na Holešovické tržnici...
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Jen ze zvědavosti, nosíte někdo ascot?
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    FIONOR: poblíž Staroměstského náměstí je prodejna rukavic, mám dojem, že ulice Michalská, tam by mohli mít více velikostí.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    FIONOR: :) jistě, každému sluší něco jiného. Já pevně doufám, že mi barvy sluší (třeba ne :) ). Ale cítím se v tom dobře. Až budu mít vše doma, zkusím vyfotit komplet a vnutím vám to sem :)

Kombinování je složitější, ale s rozvahou jsem nakoupil nějakéto oblečení na podzim, zimu, tak aby šlo vše mezi sebou kombinovat. Část mi vydrží i na příští rok a bude to vypadat stále dobře a další už si stejně nakoupím něco nového.
    Včera jsem koukal do katalogu GANT (snad se nepletu) a nabízejí sako, které jsem chtěl nosit minulý podzim (měli u M&S naprosto stejné), takže jsem se jen utvrdil, že si z nabídky jsem schopný vybrat věci, které se budou nosit další rok u nás :).
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Tak jsem si udělal radost a mám objednáno..
    Mám rád barvy :) Doporučil bych i dalším. Měli bychom ty ulice o něco veselejší :)

Papillon Vole Tie | Ties | Accessories | Duchamp London
    http://www.duchamplondon.com/accessories/ties/papillon-vole-tie-pacific
    Papillon Vole Pochette | Duchamp London
    http://www.duchamplondon.com/papillon-vole-pochette-pacific

UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    JOPS: Taky jsem to posledně takhle řešil... mladé kolegyně často nějak nejsou zvyklé se ujmout iniciativy. Asi to berou jakože by "měl chlap" :-)
    Nakonec mi vykání není nepříjemné - naopak! Je právě často tak příjemně starosvětské:)
    AGOG
    AGOG --- ---
    JOPS: To je asi docela běžný postup. Já to mám podobně, ale jen s některými lidmi. Ono vykání dokáže zase udržet komunikaci trošku v mezích, které by tykání neudrželo. Ony naše děvčata si pak moc dovolují :-) Takže vykání s tou jednou jí to trochu znesnadňuje :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    UMIAKI: Já to "řešil" v práci taky. Slečna o cca rok starší než já a kdyz jsem tam přišel, tak mi vykala a po chvilce přešla na tykovykani. Pracovně jsme se znali dlouho a občas jsme spolu přicházeli do kontaktu. No a já ro jednou nevydržel a říkám ji, Prosím Vás já vím, ze to je neslušné, že týkání nabízí žena muži, ale nebudem si tykat ? A ona na mě paráda, já jsem Jana, těší mě a podala mi ruku :)))

tak asi takhle no... teď čekám, že se dozvím, že se chovám jak buran, ale fakt jsem se ventil divně při tom vykání :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    UMIAKI: Já to "řešil" v práci taky. Slečna o cca rok starší než já a kdyz jsem tam přišel, tak mi vykala a po chvilce přešla na tykovykani. Pracovně jsme se znali dlouho a občas jsme spolu přicházeli do kontaktu. No a já ro jednou nevydržel a říkám ji, Prosím Vás já vím, ze to je neslušné, že týkání nabízí žena muži, ale nebudem si tykat ? A ona na mě paráda, já jsem Jana, těší mě a podala mi ruku :)))

tak asi takhle no... teď čekám, že se dozvím, že se chovám jak buran, ale fakt jsem se ventil divně při tom vykání :)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    a malej borec :)

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    elita:

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    lepší:

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Tady nějaká dle mě zajímavá fota ze sartoria listu:

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    UMIAKI: to by mě taky zajímalo. Takto jsem to měl s kolegyní v práci. Žena, starší a šéfová. Tykání nenabídla, ale po nějaké době ho čekala. Tři roky jsem čekal na nabídnutí až sem nakonec dostal vynadáno, že netykám :)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    KOUDY: Už tak se to dost dubluje
    klubem... :)
    Tenhle by měl být v oblečení více formální.

Zkusím nahodit téma, které se týká etikety. Docela často nějak vnitřně řeším, jak a kdy začít s tykáním u kolegů učitelů/studentů. Podle pravidel je jasně dané, kdo nabízí (a taky, že se nesmí odmítnout nebo zapomenout a vrátit se k vykání), ale přece jen... někdy oba cítí, že už by si měli tykat, ale žena se k nabídnutí nemá. Tož co pak?:) Jak to řešíte?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Urcite bych to tu drzel spis v te gentlemanske rovine..jak chovanim..etiketou..tak oblecenim..ladenim apod..ale nechtel bych to mit zamerene jen na saka a obleky..spis volnejsi styl. Bohuzel se ted muj zivot dostava do nove etapy a nemam to tu uplne cas nejakym zpusobem moderovat a pripadne diskuze korigovat..Dejte mi jeste tyden pls :)
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    inu, doufal jsem, ze tento klubik bude vyrazne zajimavejsi... jestli tu zacnete nekdy skutecne probirat gentleman style, tak mi dejte vedet, treba si ho booknu....

zatim tu vidim, ze se resi dziny, modni saka a podobne, coz s pojmem gentleman style nema moc spolecneho, jestli to ovsem neni nazev nove modni kolekce od guciho, nebo nejakeho jineho potentata.

a klub si klidne prejmenujte na "v jeansech do divadla", bude to alespon pravdivejsi... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam