• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    VDFLAT: Což mne přivádí k otázce - kde je sehnat v ČR a kolik je odpovídající cena...?
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    SPAULDING: Napínáky na boty, hodně UK firem je dodává přímo s botama.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    VDFLAT: Co to znamená?
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    KOUDY: lo-ve-ly!
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    KOUDY: Doufam, ze k nim jsou i shoe trees. :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    britska krasa dorazila :)

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    A další téma nestandartních velikostí :) Kde sehnat boty velikosto alespoň 49?? Líběj se mi ty, které použili na focení u Bena Shermana (www.bensherman.com). Jenže něco takového v Praze v těch dvou obchůdcích, o kterých vím ani neznají. Nebyl by typ klidně i na zahraniční obchody??
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    FIONOR: Koženkové rukavice jsou na nic... Je v nich zima a příliš tuhnou...
    Jinak svoje rukavice (kožené - nappa) jsem kupoval v prodejně kožichů, kožených bund a dalšího koženého zboží na Holešovické tržnici...
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Jen ze zvědavosti, nosíte někdo ascot?
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    FIONOR: poblíž Staroměstského náměstí je prodejna rukavic, mám dojem, že ulice Michalská, tam by mohli mít více velikostí.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    FIONOR: :) jistě, každému sluší něco jiného. Já pevně doufám, že mi barvy sluší (třeba ne :) ). Ale cítím se v tom dobře. Až budu mít vše doma, zkusím vyfotit komplet a vnutím vám to sem :)

Kombinování je složitější, ale s rozvahou jsem nakoupil nějakéto oblečení na podzim, zimu, tak aby šlo vše mezi sebou kombinovat. Část mi vydrží i na příští rok a bude to vypadat stále dobře a další už si stejně nakoupím něco nového.
    Včera jsem koukal do katalogu GANT (snad se nepletu) a nabízejí sako, které jsem chtěl nosit minulý podzim (měli u M&S naprosto stejné), takže jsem se jen utvrdil, že si z nabídky jsem schopný vybrat věci, které se budou nosit další rok u nás :).
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Tak jsem si udělal radost a mám objednáno..
    Mám rád barvy :) Doporučil bych i dalším. Měli bychom ty ulice o něco veselejší :)

Papillon Vole Tie | Ties | Accessories | Duchamp London
    http://www.duchamplondon.com/accessories/ties/papillon-vole-tie-pacific
    Papillon Vole Pochette | Duchamp London
    http://www.duchamplondon.com/papillon-vole-pochette-pacific

UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    JOPS: Taky jsem to posledně takhle řešil... mladé kolegyně často nějak nejsou zvyklé se ujmout iniciativy. Asi to berou jakože by "měl chlap" :-)
    Nakonec mi vykání není nepříjemné - naopak! Je právě často tak příjemně starosvětské:)
    AGOG
    AGOG --- ---
    JOPS: To je asi docela běžný postup. Já to mám podobně, ale jen s některými lidmi. Ono vykání dokáže zase udržet komunikaci trošku v mezích, které by tykání neudrželo. Ony naše děvčata si pak moc dovolují :-) Takže vykání s tou jednou jí to trochu znesnadňuje :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    UMIAKI: Já to "řešil" v práci taky. Slečna o cca rok starší než já a kdyz jsem tam přišel, tak mi vykala a po chvilce přešla na tykovykani. Pracovně jsme se znali dlouho a občas jsme spolu přicházeli do kontaktu. No a já ro jednou nevydržel a říkám ji, Prosím Vás já vím, ze to je neslušné, že týkání nabízí žena muži, ale nebudem si tykat ? A ona na mě paráda, já jsem Jana, těší mě a podala mi ruku :)))

tak asi takhle no... teď čekám, že se dozvím, že se chovám jak buran, ale fakt jsem se ventil divně při tom vykání :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    UMIAKI: Já to "řešil" v práci taky. Slečna o cca rok starší než já a kdyz jsem tam přišel, tak mi vykala a po chvilce přešla na tykovykani. Pracovně jsme se znali dlouho a občas jsme spolu přicházeli do kontaktu. No a já ro jednou nevydržel a říkám ji, Prosím Vás já vím, ze to je neslušné, že týkání nabízí žena muži, ale nebudem si tykat ? A ona na mě paráda, já jsem Jana, těší mě a podala mi ruku :)))

tak asi takhle no... teď čekám, že se dozvím, že se chovám jak buran, ale fakt jsem se ventil divně při tom vykání :)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    a malej borec :)

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    elita:

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    lepší:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam