• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ZUZKAOU: výjimečně? V Humanicu mají napínáky zcela běžně, dřevěné s pružinou, nejsou ani moc drahé a fungujou dobře. Kupovali jsme je tam manželovi na oblekové boty. Já se v tom nevyznám, ale účel plní, nevím, v čem se pozná, zda jsou dobré či ne.
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    ZUZKAOU: souhlasím, kvalitní napínáky jsem v Čechách koupil jenom v antiku - výbornej model s pružinou a kulatou patkou, akorát moje velikost (nafotím a vyvěsím). Celkem kvalitní napínáky mi jednou přišly i z Loakes, z cedrovýho dřeva...
    Vass napínáky dodává standardně, ze světlého tvrdého dřeva a s mosazným štítkem jeho firmy.

VDFLAT: jednoznačně - kvalita není zadarmo. Takovýhle napínáky nejspíš vydrží až do konce života a možná je podědí i syn.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Nebudou v M&S? Předevčírem jsem tam viděl věšáky na kravaty (tie racks), což taky moc často nevídávám...
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    shoe trees dava zdarma k ruznejm parum bot i daichman...
    sice to jsou takovy ty levny za 3Ł ale lepsi nez vidlickou do oka :)
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    ZUZKAOU: Asi tak. Podle mě se vyplatí si občas (v období slev :-)) udělat výlet do Londýna a zajít si na nákup. Cena za pár kvalitních napínáků kolem 20 liber mi přijde normální.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    COMODOR_FALKON: to sem párkrát viděl v opravnách obuvi.. a myslím že snad i u bati, ale tím už si tak jistej nejsu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    COMODOR_FALKON: myslím v čr něco takového v kameném krámě bude dostupné zcela výjimečně a když ne jako součást patřičně kvalitních bot, tak spíš předražené na to, že jde o kus dřeva - v tom lepším případě.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    ZUZKAOU: Děkuji, tam jsem se již díval - na základe ebay.co.uk a ShoeTreeMarketplace.com jsem pokládal svůj předchozí dotaz - dost těžko se tam dá odhadnout zpracování (tuplem, když se v tom nevyznám) a ceny jsou tam také velmi pohyblivé od 3 k 25 librám za různé typy a materiály...
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    VDFLAT: Což mne přivádí k otázce - kde je sehnat v ČR a kolik je odpovídající cena...?
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    SPAULDING: Napínáky na boty, hodně UK firem je dodává přímo s botama.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    VDFLAT: Co to znamená?
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    KOUDY: lo-ve-ly!
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    KOUDY: Doufam, ze k nim jsou i shoe trees. :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    britska krasa dorazila :)

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    A další téma nestandartních velikostí :) Kde sehnat boty velikosto alespoň 49?? Líběj se mi ty, které použili na focení u Bena Shermana (www.bensherman.com). Jenže něco takového v Praze v těch dvou obchůdcích, o kterých vím ani neznají. Nebyl by typ klidně i na zahraniční obchody??
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    FIONOR: Koženkové rukavice jsou na nic... Je v nich zima a příliš tuhnou...
    Jinak svoje rukavice (kožené - nappa) jsem kupoval v prodejně kožichů, kožených bund a dalšího koženého zboží na Holešovické tržnici...
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Jen ze zvědavosti, nosíte někdo ascot?
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    FIONOR: poblíž Staroměstského náměstí je prodejna rukavic, mám dojem, že ulice Michalská, tam by mohli mít více velikostí.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    FIONOR: :) jistě, každému sluší něco jiného. Já pevně doufám, že mi barvy sluší (třeba ne :) ). Ale cítím se v tom dobře. Až budu mít vše doma, zkusím vyfotit komplet a vnutím vám to sem :)

Kombinování je složitější, ale s rozvahou jsem nakoupil nějakéto oblečení na podzim, zimu, tak aby šlo vše mezi sebou kombinovat. Část mi vydrží i na příští rok a bude to vypadat stále dobře a další už si stejně nakoupím něco nového.
    Včera jsem koukal do katalogu GANT (snad se nepletu) a nabízejí sako, které jsem chtěl nosit minulý podzim (měli u M&S naprosto stejné), takže jsem se jen utvrdil, že si z nabídky jsem schopný vybrat věci, které se budou nosit další rok u nás :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam