• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    JONY: a na Oranienstrasse (Kreuzberg tuším) je spousta obchůdků lokálních návrhářů. s cenama je to podle toho, kolik má dotyčný sebevědomí :)
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    JONY: spíš jsme tam vloni (akorát rok to je) viděli hodně kvalitního / klasického / nápaditého dámského ošacení, třeba v Hackesche Hoefe, ale učitě se toho najde dost, otázka je, jestli trváš na tom, aby artikl byl od krejčího, nebo konfekční nový, nebo něco od objeho, ale z druhé ruky - to bych ti pak doporučil projít second handy v Kreuzbergu (a okraje Prenzlauer Bergu), věnovat tomu čas. Tam se najde nejeden věru zajímavý kus, a to i obuvi.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    KULA: v Londýně nebo třeba v Lívrpůlu je obchod nazvanej nějak urban fashion. Mají tam věci různých značek a spoustu jiných stylových věcí. Mimo jiné i batoh, který lituju, že jsem si nekoupil. Vypadá trochu jako batoh pro školáky a povrch je pokrytej plátnem světle hnědé nebo šedé barvy se vzorem (a teď se zaboha vůbec neumím vyjádřit) jemného cikcak proužku (vlnovka s ostrýma hranama :) ). Ten vypadá myslím moc dobře. To co ukazuješ je skorem jak igelitka na zádech)

JONY: Berlínu bych se vyhnul úplně. Nemám to tam rád (nuda) :)
    JONY
    JONY --- ---
    Nějaké tipy kde se zastavit v Berlíně? Miliony tedy zase nedisponuji :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KULA: na tom neni nic gentlemanskeho voe..to muzes resit treba zde..:) [ Fotky oblečení a doplňků, které jste si nedávno koupili ]

SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    HAAALA: Nech bejt:-)
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    HAAALA: Tak mu dej mínus a sniž si hladinku testosteronu..
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    k těm napínákům: starý pár z vetešnictví, slouží dokonale (a boty se snadno přenášejí, což není zdaleka u všech napínáků samozřejmost):

boty z Anglie a kocour taky britskej:

HAAALA
    HAAALA --- ---
    KULA: hele zkus mi nějak jednoduše vysvětlit, co tady dělá fotka nějakýho sportovního batohu v bezmála životní velikosti..?
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    KULA: to fakt prosím ne :)
    KULA
    KULA --- ---
    protože mám záda jako paragraf, brašna přes rameno nepřipadala v úvahu a najít pěkný batoh, aby to bylo trochu slušný není snadný. Nakonec asos. gut ne?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    GOBERS: Kravatu / kravatový šátek. Výraz plastron neznám, píšu si :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    TIGRE: Máš na mysli čepici, nebo kravatu (tedy plastron)? To první ne, to druhé ano.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    A Salamander je taky prodává, kupovala jsem si tam dámské na lakové Gaborky a jsou taky dobré.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ZUZKAOU: výjimečně? V Humanicu mají napínáky zcela běžně, dřevěné s pružinou, nejsou ani moc drahé a fungujou dobře. Kupovali jsme je tam manželovi na oblekové boty. Já se v tom nevyznám, ale účel plní, nevím, v čem se pozná, zda jsou dobré či ne.
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    ZUZKAOU: souhlasím, kvalitní napínáky jsem v Čechách koupil jenom v antiku - výbornej model s pružinou a kulatou patkou, akorát moje velikost (nafotím a vyvěsím). Celkem kvalitní napínáky mi jednou přišly i z Loakes, z cedrovýho dřeva...
    Vass napínáky dodává standardně, ze světlého tvrdého dřeva a s mosazným štítkem jeho firmy.

VDFLAT: jednoznačně - kvalita není zadarmo. Takovýhle napínáky nejspíš vydrží až do konce života a možná je podědí i syn.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Nebudou v M&S? Předevčírem jsem tam viděl věšáky na kravaty (tie racks), což taky moc často nevídávám...
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    shoe trees dava zdarma k ruznejm parum bot i daichman...
    sice to jsou takovy ty levny za 3Ł ale lepsi nez vidlickou do oka :)
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    ZUZKAOU: Asi tak. Podle mě se vyplatí si občas (v období slev :-)) udělat výlet do Londýna a zajít si na nákup. Cena za pár kvalitních napínáků kolem 20 liber mi přijde normální.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    COMODOR_FALKON: to sem párkrát viděl v opravnách obuvi.. a myslím že snad i u bati, ale tím už si tak jistej nejsu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    COMODOR_FALKON: myslím v čr něco takového v kameném krámě bude dostupné zcela výjimečně a když ne jako součást patřičně kvalitních bot, tak spíš předražené na to, že jde o kus dřeva - v tom lepším případě.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    ZUZKAOU: Děkuji, tam jsem se již díval - na základe ebay.co.uk a ShoeTreeMarketplace.com jsem pokládal svůj předchozí dotaz - dost těžko se tam dá odhadnout zpracování (tuplem, když se v tom nevyznám) a ceny jsou tam také velmi pohyblivé od 3 k 25 librám za různé typy a materiály...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam