• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    VDFLAT: Je to tak. Já kdybych neměl co se oblečení týče promoci pořešenou jinak ze stavovských důvodů, tak bych volil buď stroller, nebo černý oblek, bílou košili a tmavou kravatu (popř. kravatu ve fakultních či universitních barvách, kde se něco takového vede).
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    COMODOR_FALKON: Nevím, jestli je ta promoce tvoje, atd., ale v kvádru s rozvolněnou kravatou a rozeplou košilí budeš vypadat jako někdo ze City nebo z Wall Street, co už má padla a jde na pivo/brko (no offense, jen názor, opřenej o zkušenost).
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    COMODOR_FALKON: No... chceš-li něco z pohledu špičkové etikety, tak to asi bude chtít někoho jiného, než zpěvné ptactvo... ;)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    JAKE_UP: Promoce... :-/

UMIAKI: Běžnou košilí myslím ten typ, který je běžně skoro všude k sehnání (většinou jsem u podobných límečků viděl popisku "středně otevřený") - tzn. ani propínací, ani rozhalenka...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: V pohodě když se blíží půlnoc a obecné minimum alkoholu v žilách je jedna promile (i když netuším, co myslíš "běžnou košilí").
    Jindy ale proč??
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    COMODOR_FALKON: Mně se to líbí, záleží na příležitosti ofkoz.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    COMODOR_FALKON: za mě tedy toto ne. Opět moje oblíbené - nevěřil bych takovému člověku ani dobrej den a přiřazuju si to k nagelovanejm frajírkům, kteří si myslí jak nejsou hustý a přitom jsou to "nuly". Možná před lety to byl zajímavej nápad, ale dnes už nee
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Zajímalo by mne, co si myslíte o úzké kravatě, hodně navolno přes běžnou košili s rozepnutým knoflíčkem, to vše v saku...?

Prý tuhle "ležérní variaci" propaguje jakýsi módní šmudla, ale mně to přijde jako hodně silná perverze...
    Určitě napíšu i L. Špačkovi, jak se na to dívá on, z pohledu špičkové úrovně etikety...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KOUDY: ale pěkně :-)
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    MADIETTA: Ten je úžasnej. Když ho vidím, hned bych si od nich něco koupil :-))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    a cely potetovany :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Ten pán je mimochodem Nickelson Wooster, ředitel sekce pánského oblečení značky Neiman Marcus. Velmi stylový gentleman.

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAGUMI: ty jsi vůbec divnej, s tvým odporem k černým kalhotám :-)
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    MADIETTA: Modrou a hnědou kombinuju rád, i ta oranžová se mi k tomu líbí, ale vždycky se cítím blbě, když mám mít na sobě modrou, hnědou a černou - asi jsem divnej, co?
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    UMIAKI: jsou skvělý
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Docela mne fascinují ty legrační rukavice - u _ALBETH_ na 4 fotce shora žluté rukavice z Disneylandu (??), u MADIETTA pletené rukavice, které mi připomínají to, co se v celoprstové verzi nosívalo na běžky...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    V novém Esquire vyšel podzimní Big Black Book, módní průvodce pro muže na podzim. Čtete někdo Esquire? Nebo jaké tištěné časopisy o módě pro muže čtete? V ČR jsem našel jsem jenom Esquire, Dolce Vita a snad i Lui.

A ještě se chci pochlubit novými botičkami:-) Nevím, jestli zapadají do vašeho pojetí "gentleman", ale já je žeru:)

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    WOKO: jsem zvyklý, že na mě ve většině podniků, kde mají bar, ale nabízí i toto, koukají po chvíli velice nepříjemně (a chovám se slušně). Podniky, kde se ke mně chovají slušně od začátku do konce beru jako ok :)
    WOKO
    WOKO --- ---
    FIONOR: Jednou za měsíc, či dva týdny, tam mají sobotní kabaret. Kamarád tam v soboty večer hraje. Je to příjemně snobské.
    KANAREK1: Proč by sis nemohl někde dát čaj a nealko?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam