• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    COMODOR_FALKON: tak na grilovačka už snad není tolik oficiální událost,ne? (pokud se teda kamarádka zrovna nejmenuje Middleton;))
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    VDFLAT: Ne, viděl jsem to v albu na grilovačce s přáteli... Promoce byla kamarádčina, hříšník byl její bratr... Právě jejich maminka mi tvrdila, že je to podle jakéhosi módního guru nosit takhle nedbale pohozenou ?!?"retro"?!? (tím myslela úzkou) kravatu přes rozepnutou košili...

Já bych takhle nikdy na žádnou důležitou formální akci nešel...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    COMODOR_FALKON: Aha, tak to asi nebude úplně to pravé ořechové. Zato na popromoční mejdan je to imho ideální, viz. VDFLAT:
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    VDFLAT: Je to tak. Já kdybych neměl co se oblečení týče promoci pořešenou jinak ze stavovských důvodů, tak bych volil buď stroller, nebo černý oblek, bílou košili a tmavou kravatu (popř. kravatu ve fakultních či universitních barvách, kde se něco takového vede).
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    COMODOR_FALKON: Nevím, jestli je ta promoce tvoje, atd., ale v kvádru s rozvolněnou kravatou a rozeplou košilí budeš vypadat jako někdo ze City nebo z Wall Street, co už má padla a jde na pivo/brko (no offense, jen názor, opřenej o zkušenost).
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    COMODOR_FALKON: No... chceš-li něco z pohledu špičkové etikety, tak to asi bude chtít někoho jiného, než zpěvné ptactvo... ;)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    JAKE_UP: Promoce... :-/

UMIAKI: Běžnou košilí myslím ten typ, který je běžně skoro všude k sehnání (většinou jsem u podobných límečků viděl popisku "středně otevřený") - tzn. ani propínací, ani rozhalenka...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: V pohodě když se blíží půlnoc a obecné minimum alkoholu v žilách je jedna promile (i když netuším, co myslíš "běžnou košilí").
    Jindy ale proč??
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    COMODOR_FALKON: Mně se to líbí, záleží na příležitosti ofkoz.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    COMODOR_FALKON: za mě tedy toto ne. Opět moje oblíbené - nevěřil bych takovému člověku ani dobrej den a přiřazuju si to k nagelovanejm frajírkům, kteří si myslí jak nejsou hustý a přitom jsou to "nuly". Možná před lety to byl zajímavej nápad, ale dnes už nee
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Zajímalo by mne, co si myslíte o úzké kravatě, hodně navolno přes běžnou košili s rozepnutým knoflíčkem, to vše v saku...?

Prý tuhle "ležérní variaci" propaguje jakýsi módní šmudla, ale mně to přijde jako hodně silná perverze...
    Určitě napíšu i L. Špačkovi, jak se na to dívá on, z pohledu špičkové úrovně etikety...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KOUDY: ale pěkně :-)
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    MADIETTA: Ten je úžasnej. Když ho vidím, hned bych si od nich něco koupil :-))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    a cely potetovany :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Ten pán je mimochodem Nickelson Wooster, ředitel sekce pánského oblečení značky Neiman Marcus. Velmi stylový gentleman.

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAGUMI: ty jsi vůbec divnej, s tvým odporem k černým kalhotám :-)
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    MADIETTA: Modrou a hnědou kombinuju rád, i ta oranžová se mi k tomu líbí, ale vždycky se cítím blbě, když mám mít na sobě modrou, hnědou a černou - asi jsem divnej, co?
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    UMIAKI: jsou skvělý
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Docela mne fascinují ty legrační rukavice - u _ALBETH_ na 4 fotce shora žluté rukavice z Disneylandu (??), u MADIETTA pletené rukavice, které mi připomínají to, co se v celoprstové verzi nosívalo na běžky...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    V novém Esquire vyšel podzimní Big Black Book, módní průvodce pro muže na podzim. Čtete někdo Esquire? Nebo jaké tištěné časopisy o módě pro muže čtete? V ČR jsem našel jsem jenom Esquire, Dolce Vita a snad i Lui.

A ještě se chci pochlubit novými botičkami:-) Nevím, jestli zapadají do vašeho pojetí "gentleman", ale já je žeru:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam