• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    MISON: Bohužel...jsem z konkurenční fakulty:D...nicméně se přátelím s hodně lidma z 2.lf a tak vím, kdy máte ples....:D
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MISON: Co jsem měl možnost býti účastníkem, netřeba to s elegancí na ples 2. LF přehánět.
    MISON
    MISON --- ---
    VDFLAT: predpokladam, ze tohle mi pomuzou pohlidat v pujcovne, kde by tomu meli rozumet ;) no ne ? ale diky za upozorneni !

MISMAS: huh ? kolega na nyxu ? :D
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    VDFLAT: K tomu Ti povím jednu povídku...:D...

Jednou za čas se narodí lidé, na které se obleky ani košile nešijí...a tito lidé, když si něco nenechají ušít přímo na tělo, tak mají velké ho*no a ne rukávy ve správné délce.

Inspirováno skutečnou údálostí. :D
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    MISON: At si vezmes cokoliv, hlavne si pohlidej spravnou dylku rukavu a nohavic, smoking je k nicemu, kdyz na tobe bude vypadat jako po starsim brachovi.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    MISON: Takže ples 2.lf!:D
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    MISON: Jakoze cekas, ze budes jedinej ve smokingu?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MISON: ok, pak good luck aby ti to nejakej padement nepolil B52 a nezapalil se:)
    MISON
    MISON --- ---
    FEMUR: vubec ;D jen chci prastit vsechny lehce do oci :D
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MISON: me se podarilo v http://www.studiochic.cz/#
    sehnat ..

nejdes nahodou na ples v opere ? ))
    MISON
    MISON --- ---
    Zdar gentlemani ! Chci se zeptat, zda nevite o dobre pujcovne obleku pro pany v Praze. Pristi ctvrtek mame ples a chtel bych si pujcit slusivej smoking kterej by mi padnul ;) a zaroven bych si jeste rad vybral :)

Any suggestions ? Diky predem !
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MISMAS: Hele normalne v OC letnany..nahore v prvnim patre..je tam CAcko..Gant..daj se tam hrat sachy a je tam i obchod kterej se jmenuje kosile/kravaty..nebo tak nejak..kosile odtamtud zadny nemam..takze nemuzu soudit kvalitu a material..ale kravat tam meli asi 200 :)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: a ten je kde přesně, prosímtě? Taky bych potřeboval doporučit obchody na motýly a košile...:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nakonec sem sehnal vinoveho motylka z kravatoveho shopu v letnanech..ale diky za tipy!:)
    JONY
    JONY --- ---
    KOUDY: imho by snad měli mít v Tie Racku v pasáži Myslbek.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: Pokud sháníš nějakého levnějšího, myslím, že červeného jsem zahlédl v H&M v Palladiu...nějak za 3 kila...:))

Já bych rád šel na ples v černé košli s frakovým límcem a s kovovým hedvábným motýlekm a kapesníčkem ve stejné barvě...:)

Akorát nevím, kde sehnat tu košili za přijatelnou cenu...nevíte?:P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Sem na mobilu ale za hodinu zacnu googlit jestli nekdo nebudete rychlejsi. Potrebuju na vecer cervenyho satenovyho motylka. Nevadi kdyz si ho vezmu k cerny kosili a cernejm kalhotam? Nechci ho k bily kosili moc. Kdyztak klidne nahodte nejaky clanky,obrazky z googlu apod. Dekuju.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    AUDIAC: Nejlepší alternativou stejně zůstává, když zná někdo nějakou švadlenku na výslužbě, co si už většinou doma čučí na telku a občas něco spíchne (pokud to ještě zvládá)....kvalita maxmální...a cena minimální.....
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    AUDIAC: diky
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    AUDIAC: Ludry jedny!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam